Bogholderi

Bliv administrationselev i en af Danmarks største bilkoncerner

Med en elevuddannelse hos os får du en målrettet toårig elevuddannelse, som du kan gøre brug af resten af livet. Samtidig giver vi dig mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer. Som elev hos os tilbyder vi en lærerig og alsidig elevplads, hvor du skifter mellem praktiske opgaver ved den daglige deltagelse i de forskellige opgaver i Bilteam og den teoretiske tilgang via skoleophold.

Økonomiassistent søges til vores centrale administration i stor bilkoncern i Vejle

Da en af koncernens mangeårige medarbejdere i bogholderiet ønsker at gå på efterløn, søger vi nu en ny god kollega til et virkeligt godt administrativt hold. Det vil være en fordel, at vores nye "spiller på holdet" har erfaring fra et bilhus men det er absolut ikke et krav. Det er dog et krav at man har relevant uddannelsesmæssig baggrund indenfor regnskab og erfaring på området samt lyst til at prøve kræfter med bilbranchen.

Bliv økonomielev i en af Danmarks største bilkoncerner

Vi har brug for to nye engagerede elever som kan blive en del af vores dygtige bogholderi-team omgivet af lækre biler på vores hovedkontor i Danmarks største bilhus, Bilernes Hus i Silkeborg. Med en elevuddannelse hos os får du en målrettet toårig elevuddannelse, som du kan gøre brug af resten af livet. Samtidig giver vi dig mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer. Som elev hos os tilbyder vi en lærerig og alsidig elevplads

Partnere