Bilsyn

Applus søger bilsagkyndige - kat. 2 og 4 til Hvidovre området!

Til spændende job søger vi dig, som brænder for at arbejde med- og for kunder, og samtidig er i stand til at yde en god service der gør, at kunderne har lyst til at besøge netop ”din” synshal igen. Dig, som vil være med til at arbejde for at vi opretholder vores høje standard i synshallerne, og sikre at vi lever op til kåringen som Danmarks bedste synshal, som vores kunder 5. år i træk har kåret os til. En pris vores medarbejdere er årsag til.

Bilsagkyndig søges til vores afdeling i Nykøbing F!

Til spændende job i vores synshal i Nykøbing F, søger vi lige nu en dygtig bilsagkyndig, som minimum er uddannet kat 1, og har lyst til at videreuddanne sig til kat. 3. Vi søger dig, som har lyst til at arbejde for og med vores kunder, og samtidig er i stand til at yde en god service der gør, at kunderne har lyst til at besøge netop ”din” synshal igen. Vi har 5 år i træk vundet prisen, som bedste synsvirksomhed kåret af vores kunder.

Bilsagkyndige søges til Esbjerg Nord

Til spændende job i vores synshaler i Esbjerg, søger vi lige nu dygtige bilsagkyndige kat. 3. Vi søger dig, som har lyst til at arbejde for og med vores kunder, og samtidig er i stand til at yde en god service der gør, at kunderne har lyst til at besøge netop ”din” synshal igen. Vi har 5 år i træk vundet prisen, som bedste synsvirksomhed kåret af vores kunder.

Partnere