Bilsælger

Søger du et job som bilsælger i autobranchen? Som bilsælger i autobranchen vil du stå for salget af og kommunikationen med privatkunder og virksomheder. Et bilsælger job kan både være som kørende bilsælger eller som sælger i den fysiske butik. Bilsælgere har ofte fair for kommunikation, hurtige relationer og god karisma, idet størstedelen af jobbet går på kontakt med kunder. Derfor kan det være relevant med en bilsælger uddannelse, der ruster ens kommunikative evner og strategier, selvom det ikke altid er påkrævet. En bilsælger løn vil ofte være provisionslønnet, hvilket viser vigtigheden af gode og relevante evner, der giver bedre forudsætninger for at kunne sælge virksomhedens produkter i autobranchen. Find ledige stillinger som bilsælger i autobranchen nedenfor.

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Salgsansvarlig søges til vores nye bilforretning i Aalborg

Brænder du for autobranchen, er du en skarp og salgsorienteret sælger med høje ambitioner og kunne du tænke dig at blive en del af teamet hos Nellemann A/S, så har vi måske jobbet til dig. Nellemann A/S søger en salgsansvarlig til vores nye MG forretning på Hadsundvej i Aalborg, som åbner 1. marts 2023. Du vil referere til salgschefen hos Nellemann A/S i Viby. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Salgstrainee søges snarest til P. Christensen Rødekro

Vi søger en Salgstrainee, som er klar til at starte sin karriere i vores salgsafdeling af Mercedes-Benz, hvor vi både sælger vare- og personbiler. Som vores nye Salgstrainee vil dit hovedfokus og uddannelsesforløb være inden for salg af Mercedes-Benz varebiler, men du vil ligeledes komme til at arbejde tæt sammen med vores salgsrådgiver for personbiler. Du vil under dit 3-årige akademiuddannelsesforløb vil tilegne dig den nyeste faglige viden. Send din ansøgning allerede i dag

Salgskonsulent søges til Ford, Kia og brugte biler i Birkerød

Til vores store Bjarne Nielsen-forretning i Birkerød søger vi en dygtig salgskonsulent til afdelingerne for nye og brugte Ford- og Kia-modeller samt brugte biler generelt. Vi er et stort bilhus med godt 30 dygtige og engagerede kolleger, der alle ser frem til at tage godt imod dig. Du vil indgå i et stort og velfungerende salgsteam. Lyder dette til lige at være dig, så send din ansøgning allerede i dag

Via Biler søger erfaren varebilssælger til Ford varebilsprogram i primært Silkeborg og Skanderborg

Til vores team i Via Biler varebiler, søger vi en sælger til vores Ford varebilsprogram. Du skal ha' lysten og evnen til opsøgende salg. Dit ansvarsområde dækker primært Silkeborg og Skanderborg. Vores samlede varebilsteam i Via Biler består af 11 engagerede og dygtige kolleger, som altid står klar med sparring, faglig indsigt og mange års erfaring i branchen. Lyder dette til lige at være dig, så send din ansøgning allerede i dag

Bilsælger søges til Auto-House Hvidovre A/S

Vi forhandler mærkerne Hyundai, Citroën og SEAT. Vi har en attraktiv beliggenhed på en af de mest trafikerede veje i Storkøbenhavn. Vi har huset fyldt af gode kollegaer der løfter i flok, og værdsætter et godt sammenhold. Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet rådgivning, salg, finansiering og leasing af nye og brugte biler samt opkøb af brugte biler. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Erhvervsrådgiver søges til P. Christensen - Albertslund

Brænder du for det personlige og opsøgende erhvervssalg, og motiveres du af at give kunderne den bedste oplevelse og service inden for varebiler, som passer deres forretning bedst? Hos P. Christensen Albertslund er vi på en spændende rejse, hvor vi i 2022 er startet op med Mercedes-Benz, hvorfor vi søger en ny Erhvervsrådgiver, som er klar på rejsen sammen med os. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Vi søger snarest en stærk profil som erhvervssælger hos Kjærsgaard Auto A/S - Aalborg

Kjærsgaard Auto er beliggende Aalborg og er autoriseret forhandler af Citroën, DS, Fiat, Fiat Professionel og Jeep. Vi ønsker at fortsætte og styrke vores position inden for erhvervssalg i og omkring Aalborg, og søger nu en erhvervssælger. Er du bosiddende i området, vil det være en stor fordel, da du måske allerede har opbygget et netværk til virksomheder. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere