Bilsælger

Søger du et job som bilsælger i autobranchen? Som bilsælger i autobranchen vil du stå for salget af og kommunikationen med privatkunder og virksomheder. Et bilsælger job kan både være som kørende bilsælger eller som sælger i den fysiske butik. Bilsælgere har ofte fair for kommunikation, hurtige relationer og god karisma, idet størstedelen af jobbet går på kontakt med kunder. Derfor kan det være relevant med en bilsælger uddannelse, der ruster ens kommunikative evner og strategier, selvom det ikke altid er påkrævet. En bilsælger løn vil ofte være provisionslønnet, hvilket viser vigtigheden af gode og relevante evner, der giver bedre forudsætninger for at kunne sælge virksomhedens produkter i autobranchen. Find ledige stillinger som bilsælger i autobranchen nedenfor.

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Ambitiøs og resultatorienteret bilsælger søges til MG & KIA i Roskilde - en del af Nellemann Gruppen

Brænder du for autobranchen og kunne du tænke dig at blive en del af teamet hos Nellemann Gruppen, der forhandler KIA og MG i Roskilde, så er det måske lige dig vi mangler. Nellemann er en bilforretning ud over det sædvanlige. Hos Nellemann giver vi vores kunder frihed til at vælge mellem en lang række forskellige muligheder, og vi sætter en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt. Nellemann Gruppen har også importen af MG, KIA og Aston Martin.

Salgsrådgiver søges til Audi Risskov

Vi har forrygende travlt – derfor mangler vi endnu en kollega i vores salgsafdeling. Vil du være en del af vores professionelle salgsteam og sælge biler af absolut højeste kvalitet? Nu har du muligheden for at blive en del af en af Danmarks største Audi forhandlere. Med afsæt i Audis brede vifte af modeller, har vi behov for en salgsrådgiver, der kan betjene en lang række kundesegmenter og salgskanaler.

Salgschef søges til Caripo Biler A/S i Horsens

Er du en resultatorienteret teamplayer og ønsker du at være med på en spændende rejse, hvor du vil få et stort ansvar i et af Horsens flotteste og største bilhuse, så søger Caripo Biler A/S lige nu en Salgschef. Caripo Biler, der autoriseret Hyundai Forhandler, er inde i en positiv udvikling og som Salgschef er opgaven at styre og lede salgsafdelingen og derigennem bidrage til, at Hyundai øger markedsandelen og forbliver et af de førende brands i Horsens og omegn.

Salgskonsulent søges til Mercedes-Benz varebiler i Roskilde

Vi søger en dynamisk og erfaren salgskonsulent til at varetage salget af Mercedes-Benz varebiler i vores Roskilde-afdeling. Da vi oplever en stadig stigende efterspørgsel på varebilerne, så er det måske dig, vi lige står og mangler til at betjene vores erhvervskunder? Gerne med opstart hurtigst muligt. Hos os får du stor frihed til at opbygge din egen kundeportefølje og varetage dit ansvarsområde, i tæt samarbejde med husets øvrige salgskonsulenter

Erhvervssælger søges til Volkswagen Erhverv Køge

Semler Retail Køge søger en resultatorienteret erhvervssælger, som brænder for at arbejde med opsøgende salg i et dynamisk performancemiljø. Du kommer til at sælge og repræsentere et af de mest innovative og bedste bilmærker i verden af absolut højeste kvalitet. Hvis det lyder interessant, så er det måske dig, vi står og mangler i salgsteamet? Vi forestiller os, at du har en handelsbaggrund og har erfaring med opsøgende salg på B2B markedet fra en lignende stilling.

Skarp salgskonsulent søges til Danmarks største bilhus
- Bilernes Hus i Silkeborg

Til vores store afdeling for brugte biler i Bilernes Hus søger vi en dygtig salgskonsulent. Vi er et af områdets flotteste bilhuse - og helt sikkert det største, hvor mere end 150 dygtige og engagerede kolleger ser frem til at arbejde sammen med dig. Du vil indgå i et salgsteam på ti mand. Er du udadvendt, serviceminded og kvalitetsbevidst? Kan du sælge bedre brugte biler i et af landets mest attraktive områder og være en del af landets største bilforretning? Så kan du roligt læse videre.

Bilrådgiver søges til Ford i Helsingør

Vi søger en dygtig bilrådgiver til afdelingen for nye og brugte Ford-modeller. Vil du være en del af et spændende bilhus i vækst? Har du lyst til at bruge dine evner indenfor salg af primært nye og brugte Ford personbiler? Er du klar på at blive en vigtig del af Bilhuset Elmer - og være med til at skabe gode biloplevelser for kunderne? Vi kan tilbyde dig en spændende stilling med fart over feltet og gode muligheder for personlig samt faglig udvikling.

Partnere