Bilsælger

Søger du et job som bilsælger i autobranchen? Som bilsælger i autobranchen vil du stå for salget af og kommunikationen med privatkunder og virksomheder. Et bilsælger job kan både være som kørende bilsælger eller som sælger i den fysiske butik. Bilsælgere har ofte fair for kommunikation, hurtige relationer og god karisma, idet størstedelen af jobbet går på kontakt med kunder. Derfor kan det være relevant med en bilsælger uddannelse, der ruster ens kommunikative evner og strategier, selvom det ikke altid er påkrævet. En bilsælger løn vil ofte være provisionslønnet, hvilket viser vigtigheden af gode og relevante evner, der giver bedre forudsætninger for at kunne sælge virksomhedens produkter i autobranchen. Find ledige stillinger som bilsælger i autobranchen nedenfor.

Engageret og kvalitetsbevidst salgskonsulent søges til Bjarne Pape A/S - Honda & Hyundai

Vi har rigtig travlt i salgsafdelingen og søger derfor en dygtig og selvstændig salgskonsulent. Du er en rigtig ”købmand” som synes at salg er spændende, og du kan identificere og skabe den rigtige løsning, der matcher kundens behov. Vi tilbyder bl.a. et bredt modelprogram inden for både salg og privatleasing samt at komme til at arbejde hos en af Danmarks største Honda- og Hyundai forhandlere, hvor vi har en god dialog med begge importører.

Salgsrådgiver søges til Volkswagen Gladsaxe

Vi søger en professionel og dedikeret salgsrådgiver med erfaring fra autobranchen, der har lyst til at blive en del af vores kompetente salgsteam. Du kommer til at arbejde for et markedsledende brand i en af Danmarks største bilforretninger, som sætter en ære i at levere en ualmindelig høj service og kvalitet til vores kunder. Er du en high performer med en ydmyg tilgang til dine omgivelser? Så er du måske vores nye kollega.

Erfaren Bilsælger søges til Karvil Biler Svendborg

Grundet travlhed, søger vi nu ekstra sælger til vores Citroën og Hyundai salgsafdeling i Svendborg. For at få succes i jobbet skal du have et stort salgstalent, ligesom du er udadvendt og god til kundekontakt. Vi ligger stor vægt på at være tilstede når vores kunder har tid, og det betyder derfor, at weekendarbejde indgår som en naturlig del af vores hverdag. Her får du muligheden for at arbejde med nogle af branchens stærkeste brands.

Salgskonsulent søges til N. Kjær Bilcentret A/S
- Ford & Mazda i Svendborg

Vi søger en dygtig og troværdig salgskonsulent med erfaring fra bilbranchen med tiltrædelse snarest muligt. Du bliver en del af et dedikeret team på 53 kollegaer, som dagligt brænder for at give vores kunder de allerbedste oplevelser, når det kommer til salg, service og rådgivning. Du har erfaring med salg af nye- og brugte biler samt tillægsydelser, erfaring med Autodesktop og Dracar samt behersker et godt købmandskab

Erfaren Bilsælger søges til Matchbiler Aarhus S.

Vi søger en resultatorienteret bilsælger, der kan bidrage til at vores vækst og positive udvikling fortsætter. Du bliver en del af en topmotiveret salgsafdeling, hvor dine arbejdsopgaver primært vil bestå i salg af brugte biler og indgå leasingaftaler. Vi forhandler i dag Mazda og Hyundai, stærke og konkurrencedygtige mærker som står langt fremme i danskernes bevidsthed når de skal vælge ny bil og hvor der - i de bedst sælgende segmenter - kommer mange spændende nyheder de kommende år.

Bilsælger søges til stor brugtvognsforhandler i Rødovre
- Per Christensen Automobiler

Vi søger snarest en dygtig og loyal bilsælger. Vi forventer, at du har styr på alle salgsprocesser og hjælper til den mest optimale billøsning der passer bedst for kunden samt at du er en god købmand. Vi tilbyder bl.a. en plads i et super team af i alt 10 medarbejdere, som respekterer hinanden og arbejder sammen i et godt flow. Per Christensen Automobiler har eksisteret i over 30 år, er godt kendt i branchen, og sælger i ca 800 biler årligt

Partnere