Bilsælger

Søger du et job som bilsælger i autobranchen? Som bilsælger i autobranchen vil du stå for salget af og kommunikationen med privatkunder og virksomheder. Et bilsælger job kan både være som kørende bilsælger eller som sælger i den fysiske butik. Bilsælgere har ofte fair for kommunikation, hurtige relationer og god karisma, idet størstedelen af jobbet går på kontakt med kunder. Derfor kan det være relevant med en bilsælger uddannelse, der ruster ens kommunikative evner og strategier, selvom det ikke altid er påkrævet. En bilsælger løn vil ofte være provisionslønnet, hvilket viser vigtigheden af gode og relevante evner, der giver bedre forudsætninger for at kunne sælge virksomhedens produkter i autobranchen. Find ledige stillinger som bilsælger i autobranchen nedenfor.

Vil du være med på holdet til åbning af vores nye kommende bilforretning? - Sælger til Vangskov Biler i Glostrup

Vi udvider med en ny bilforretning på adressen, Sydvestvej 121, 2600 Glostrup. Vi søger derfor branchens bedste sælger/rådgiver og/eller salgschef, som sætter en ære i kundeservice, tillid og loyalitet og som selvfølgelig er yderst resultatorienteret og målrettet. Du kommer direkte fra en stilling som sælger i en bilforretning og har erfaring med indkøb og salg af nyere brugte biler, både med og uden registreringsafgift, evt. har du erfaring med leasing og beregning af registreringsafgifter.

Er du den dygtige bilsælger eller drømmer du om at blive?
KIA - Nellemann A/S i Roskilde 

KIA er i rivende udvikling og Nellemann Roskilde, søger derfor en dygtig sælger, som kan servicere vores KIA kunder. Du bliver en del af et mindre og ganske ungt team, hvor målsætningen for salgsafdelingen er klar: Vi skal være Danmarks bedste KIA-forhandler. Dette betyder, at du kan dine salgsværktøjer, ved hvordan man skaber langvarige relationer med sine kunder og den bedst tænkelige kundeservice.

Bilsælger søges til Rævhede Auto

Vi søger omgående en dygtig, ansvarsbevidst og ambitiøs bilsælger til et spændende job i vores salgsafdeling. Du er udadvendt og tillidsvækkende, og ikke bange for at tage fat. Gerne erfaring med leasing. Du bliver en del af et salgsteam bestående af 3 medarbejdere.

Sælger samt Salgselev søges til Peugeot Frederikssund
- Automobilforretningen Nordsjælland A/S

Til vores bilhus i Frederikssund søger vi en dygtig salgskonsulent samt salgselev til salg af nye Peugeot person- og varebiler samt brugte biler. Peugeot har konstant vækst i bilsalget, og er i dag blandt de mest populære bilmærker på markedet. Du kan derfor glæde dig til en hverdag med gode muligheder for succes og glade kunder.

Partnere