Bilrådgiver

Søger du et job som bilrådgiver i autobranchen? Biler er en stor udgift, og mange er efterhånden begyndt at tænke sig mere om forinden, at de køber en ny bil. Dette betyder også, at flere og flere benytter sig af bilrådgivere og salgskonsulenter, når de skal købe en ny bil. Som bilrådgiver i autobranchen er der flair for kommunikation, god udstråling og detalje bevidsthed, idet de fleste opgaver kræver tæt kundekontakt. Samtidig skal fagligheden være i højsædet, og en typisk bilrådgiver vil derfor være fuldt bevidst om sit salgsområde som bilrådgiver i autobranchen. Find ledige stillinger som bilrådgiver i autobranchen nedenfor.

Salgselev søges til Nellemann A/S Østerbro / København

Nu har du muligheden for at blive en del af teamet hos Nellemann Gruppen, der forhandler Volvo og MG på Østerbro. Uddannelsen med speciale i salg og service i autobranchen tager 2 år og spænder vidt. Du vil i løbet af denne periode få et indgående kendskab til bilbranchen – lige fra salg af biler herunder kundedialog, tilbudsafgivning, indgåelse af slutsedler, oprettelse af- og udlevering af biler til vognfakturering samt kendskab til eftermarked mv. Send din ansøgning allerede i dag

Salgschef søges til Audi Holbæk

Drømmer du om at arbejde med salg, daglig drift og forretningsudvikling i en spændende bilvirksomhed, hvor nøgleord som troværdighed og loyalitet vægtes højt - så er det måske dig vi står og mangler i vores salgsafdeling? Som salgschef har du ansvaret for driften af salgsafdelingen og har en vigtig rolle i forhold til at opbygge og udvikle salget heraf - så hvis du er en bilentusiast og har salg i blodet, så send din ansøgning allerede i dag.

Erfaren bilsælger søges til vores store bilhus i Esbjerg

Erfaren og branchekendt bilsælger søges til vores travle Volkswagen, Škoda, SEAT og CUPRA bilhus i Esbjerg.Vores nye bilsælger mener, at mersalg er en selvfølgelighed og han/hun sikrer den mest optimale handel - både for kunden og virksomheden! Du vil særligt have fokus på husets brugtvognssalg og skal derfor både have lyst og evner til at udfylde den rolle. Du er skarp, har styr på tidens efterspørgsel og en dygtg købmand. Er det lige dig, så send din ansøgning allerede i dag

SEAT / CUPRA salgschef søges til Semler Mobility Holbæk

Til en af Sjællands førende autoriserede bilforretninger søger vi til vores nye SEAT / CUPRA GARAGE en ny salgschef, som vil blive ansvarlig for salget af SEAT / CUPRA. Hos Semler Mobility Holbæk A/S får du en udfordrende og alsidig arbejdsdag, med gode kolleger og en udpræget teamspirit. Der lægges desuden stor vægt på dine evner til at kunne fungere i et dynamisk salgsteam, hvor nøgleord som troværdighed og loyalitet vægtes meget højt. Lyder dette som dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Weekendhjælper til salgsafdelingen - Terminalen Taastrup

Har du interesse for biler, og kunne du tænke dig at stifte nærmere bekendtskab med bilbranchen? Så er her en spændende mulighed for dig. Hos Terminalen Taastrup søger vi en weekendhjælper, der har lyst til at assistere vores sælgere med at yde den bedste service til vores kunder. Din primære arbejdsopgave vil bestå af at varetage kundemodtagelse og herigennem sikre, at vores kunder får en imødekommende velkomst i forretningen. Lyder dette som dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere