Bilrådgiver

Søger du et job som bilrådgiver i autobranchen? Biler er en stor udgift, og mange er efterhånden begyndt at tænke sig mere om forinden, at de køber en ny bil. Dette betyder også, at flere og flere benytter sig af bilrådgivere og salgskonsulenter, når de skal købe en ny bil. Som bilrådgiver i autobranchen er der flair for kommunikation, god udstråling og detalje bevidsthed, idet de fleste opgaver kræver tæt kundekontakt. Samtidig skal fagligheden være i højsædet, og en typisk bilrådgiver vil derfor være fuldt bevidst om sit salgsområde som bilrådgiver i autobranchen. Find ledige stillinger som bilrådgiver i autobranchen nedenfor.

Account Manager søges til BCA Bilauktion A/S - én af bilbranchens bedste samarbejdspartnere

Din primære opgave vil være udvikling af den eksisterende købergruppe ved målrettet salgsopsøgning både telefonisk og fysisk hos de mange danske bilforhandlere. Det er vigtigt, at du brænder for dét at sælge, og at du evner at kontakte og vejlede kunder omkring fordelene ved at handle på de mange auktioner, der kører året rundt hos BCA. Du vil blive lært op i vore interne systemer og processer, så rammerne for at skabe kundens succes er til stede

T4G søger en ny kollega fra bilbranchen til at prissætte og indkøbe biler med og uden afgift

T4G søger en kvinde eller mand til at indgå i vores team af indkøbsspecialister, der hver dag indkøber biler i Danmark fra danske forhandlere, leasingselskaber og bilprofessionelle, der sælger engrosbiler, lagerbiler, indbyttebiler og leasingbiler med og uden dansk registreringsafgift. Har du en brændende passion for biler og et ønske om at udfolde dit handelstalent i stor skala, på et moderne kontor med hjælpsomme kollegaer, så har vi jobbet til dig.

T4G søger en specialist fra bilbranchen med erfaring fra fleet, udlejning eller import

T4G søger en kvinde eller mand til at indgå i vores BuyBack og Import team, der hver dag indkøber puljer af biler uden afgift fra Europa og indgår tilbagekøbsaftaler med forhandlere, udlejnings- og leasingselskaber i Danmark. Har du en brændende passion for biler og et ønske om at udfolde dit handelstalent i stor skala, på et moderne kontor med hjælpsomme kollegaer, så har vi jobbet til dig.

To bilrådgivere søges til fremadstormende leasing-koncern i Silkeborg - en del af Nielsen Car Group A/S

Til vores hovedkontor - der fysisk sidder placeret sammen med Bilernes Hus i Silkeborg - søger vi to skarpe bilrådgivere, der vil med på den vilde køretur, som vi har været på gennem de seneste 17 år. Den ene bilrådgiver skal arbejde primært med importbiler fra Tyskland, mens den anden bilrådgiver skal have fokus på at lease fabriksnye biler ud. LEASING DK har eksisteret siden 2004 og er en etableret spiller på leasingmarkedet.

Salgskonsulent søges til Mercedes-Benz lastbiler i Vejle

Vi søger en salgskonsulent til at varetage salget af Mercedes-Benz lastbiler i vores afdeling i Vejle, der er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz person-, vare- og lastbiler. Det er ikke et krav, at du har solgt lastbiler før. Måske du i dag arbejder som lastbilsværkfører eller tekniker i bilbranchen - med mod på nu at prøve dig af som sælger i stedet? Hos os får du en unik chance for at opbygge din helt egen kundeportefølje.

Salgskonsulent søges til ERA BILER - Toyota

Hos ERA BILER har vi fart på, med 10% omsætningsvækst i 2020, og endnu 20% mere vækst i 2021. Så hvis du er en gæstfri Superhelt med mod på fremtiden, så er jobbet som salgskonsulent måske noget for dig. Vi kan godt bruge flere i de 3 Toyota bilhuse. Du vil sammen med salgschefen og de øvrige salgskonsulenter i de enkelte bilhuse have det daglige ansvar for salgsafdelingen. Det er en fordel, men ikke en betingelse, hvis du har erfaring med vores bilmærker, samt lyst til salg af varebiler.

NF Fleet i Taastrup søger Car Advisor med stor digital forståelse

Brænder du for biler, har du et digitalt mindset og en god talforståelse og besidder du en særlig evne til at yde rådgivning og service af høj kvalitet? Hos NF Fleet søger vi en passioneret Car Advisor til at rådgive brugerne hos nogle af Danmarks største virksomheder om deres valg af firmabil og sikre dem en ultimativ køreoplevelse. Med reference til vores Digital Sales Manager bliver du en del af NF Fleets salgsorganisation, der består af 10 de­di­kere­de, engagerede og kompetente kollegaer

Erfaren bilsælger søges til Volkswagen Vejen

Erfaren og branchekendt bilsælger med ambitioner om mere end "blot at sælge biler" søges til vores Volkswagen bilhus i Vejen hurtigst muligt. Du bliver husets Volkswagen brandansvarlig og skal derfor både have lyst og evner til at udfylde den rolle. Det er essentielt at du udover at have et naturligt salgsgen - også er systemstærk og gerne prøver kræfter med leverandører og samarbejdspartnere. Du tænker ”ud af boksen” og giver ikke op - uanset hvor store forhindringer du møder på din vej.

Partnere