Bilrådgiver

Søger du et job som bilrådgiver i autobranchen? Biler er en stor udgift, og mange er efterhånden begyndt at tænke sig mere om forinden, at de køber en ny bil. Dette betyder også, at flere og flere benytter sig af bilrådgivere og salgskonsulenter, når de skal købe en ny bil. Som bilrådgiver i autobranchen er der flair for kommunikation, god udstråling og detalje bevidsthed, idet de fleste opgaver kræver tæt kundekontakt. Samtidig skal fagligheden være i højsædet, og en typisk bilrådgiver vil derfor være fuldt bevidst om sit salgsområde som bilrådgiver i autobranchen. Find ledige stillinger som bilrådgiver i autobranchen nedenfor.

Bilsælger søges til Rævhede Auto

Vi søger omgående en dygtig, ansvarsbevidst og ambitiøs bilsælger til et spændende job i vores salgsafdeling. Du er udadvendt og tillidsvækkende, og ikke bange for at tage fat. Gerne erfaring med leasing. Du bliver en del af et salgsteam bestående af 3 medarbejdere.

Sælger samt Salgselev søges til Peugeot & Citroën i Helsinge
- Automobilforretningen Nordsjælland A/S

Til vores bilhus i Helsinge søger vi en dygtig salgskonsulent samt salgselev til salg af nye Peugeot & Citroën person- og varebiler samt brugte biler. Peugeot har konstant vækst i bilsalget, og er i dag blandt de mest populære bilmærker på markedet. Du kan derfor glæde dig til en hverdag med gode muligheder for succes og glade kunder.

Sælger samt Salgselev søges til Peugeot Frederikssund
- Automobilforretningen Nordsjælland A/S

Til vores bilhus i Frederikssund søger vi en dygtig salgskonsulent samt salgselev til salg af nye Peugeot person- og varebiler samt brugte biler. Peugeot har konstant vækst i bilsalget, og er i dag blandt de mest populære bilmærker på markedet. Du kan derfor glæde dig til en hverdag med gode muligheder for succes og glade kunder.

Partnere