Bilrådgiver

Søger du et job som bilrådgiver i autobranchen? Biler er en stor udgift, og mange er efterhånden begyndt at tænke sig mere om forinden, at de køber en ny bil. Dette betyder også, at flere og flere benytter sig af bilrådgivere og salgskonsulenter, når de skal købe en ny bil. Som bilrådgiver i autobranchen er der flair for kommunikation, god udstråling og detalje bevidsthed, idet de fleste opgaver kræver tæt kundekontakt. Samtidig skal fagligheden være i højsædet, og en typisk bilrådgiver vil derfor være fuldt bevidst om sit salgsområde som bilrådgiver i autobranchen. Find ledige stillinger som bilrådgiver i autobranchen nedenfor.

Salgsrådgiver til Peugeot i Fausing - Tage Thomsen A/S
- Danmarks ældste Peugeot forhandler

Så hvis du besidder gode færdigheder inden for salg og har sans for det gode ”købmandsskab”, og kan opbygge tillidsfulde kunderelationer – så er det lige dig vi mangler! Hos Tage Thomsen A/S mærker vi interessen for Peugeot, med høj aktivitet og stort kundeflow i vores udstilling / showroom. Vi er en virksomhed med en stor eksistensberettigelse, qua vores titel som Danmarks ældste Peugeot forhandler.

Vi søger en professionel og energisk erhvervssælger, der har mod på stor udvikling og fremtidig ledelse

Er du udadvendt, detaljeorienteret og stortrives i jagten efter potentielle kunder til vores erhvervsbiler af bedste kvalitet - så kan du være den rigtige profil for os. Som erhvervssælger får du ansvaret for salget af Peugeots erhvervsbiler til større og mindre virksomheder. Din hverdag vil være fyldt med opsøgende salg i vores lokalområde. Du vil også få ansvaret for at tilknytte eksisterende erhvervskunder i vores distrikt, til vores forretning.

Bilrådgiver søges til Bilgo A/S – Renault og Dacia i Køge

Vi har haft et rigtig travlt 2021 med mere end 1.000 solgte nye og brugte biler, men vi skal have mere fart på i 2022 og søger derfor en branchekendt og erfaren bilrådgiver med flair for at sælge - købe og vurdere biler – kort sagt en sælger med et godt købmandskab. Vi kan tilbyde en spændende og udfordrende stilling i et bilhus i rivende udvikling, som Brand Manager for Renault/Dacia.

Leasing konsulent til Selected Car Leasing (SCL) i Køge

Bliv del af Selected Car Leasings (SCL), nyetablerede afdeling i Køge. Du bliver del af et yderst kompetent og erfarent team, som tilbyder alle former for leasing, primært af biler i premium-, luksus- og sportssegmentet. Teamet opererer ud af Danmarks måske mest eksklusive og moderne bilhus, ligesom det tilhørende værksted er nyetableret og ”state of the art”. Der er store forventninger til SCL, Køge og der er ingen tvivl om, at det bliver en spændende rejse.

POLESTAR AARHUS søger Hand Over Specialist (Bilrådgiver)

Vi har forrygende travlt i vores nye Polestar Forretning i Aarhus, så derfor søger vi endnu en Hand Over Specialist! Er du god til dialog med mennesker og give unikke oplevelser? Drives du af glæden og lysten til at rådgive kunder? Og vil du være en del af en spændende bilvirksomhed, hvor kvaliteten af dit kundetalent og engagement er to altafgørende egenskaber? Så er denne stilling med sikkerhed noget for dig!

Salgskonsulent søges til Mercedes-Benz personbiler i Vejle

Vi søger en engageret og brancheerfaren salgskonsulent til Mercedes-Benz personbiler i vores afdeling i Vejle. Mercedes-Benz har i de seneste år cementeret sig på tronen, som den mest populære premium-bil i Danmark, og det er bl.a. medvirkende til stigende vækst samt fortsat stor aktivitet i vores showrooms. Derfor har vi brug for dig hurtigst muligt – så hvis du har ambitionerne, energien og forudsætninger, er det måske dig, vi leder efter.

Salgsrådgiver søges til Caripo Biler A/S i Horsens

Er du en resultatorienteret teamplayer og ønsker du at være med på en spændende rejse, hvor du vil få et stort ansvar i et af Horsens flotteste og største bilhuse, så søger Caripo Biler A/S lige nu en salgsrådgiver til vores Hyundai salgsafdeling. Som person har du en udpræget evne til at skabe tillid til personer og forstår at skabe begejstring for et produkt. Du er nysgerrig, har store ambitioner og er engageret i de opgaver du har.

Salgskonsulent søges til brugte biler hos Andersen & Martini i Greve

Du vil indgå i et salgsteam, hvor der er højt til loftet, humor er i højsædet og ikke 2 dage er ens. Til dagligt vil du referere til salgschefen, som ligeledes er en aktiv del af hverdagen. I jobbet skal du være indstillet på, at kunden altid er i fokus, at forretningen fremstår præsentabel helt ned til mindste detalje, samt at være med til at bidrage til den positive ”familie” ånd.

Partnere