Bilrådgiver

Søger du et job som bilrådgiver i autobranchen? Biler er en stor udgift, og mange er efterhånden begyndt at tænke sig mere om forinden, at de køber en ny bil. Dette betyder også, at flere og flere benytter sig af bilrådgivere og salgskonsulenter, når de skal købe en ny bil. Som bilrådgiver i autobranchen er der flair for kommunikation, god udstråling og detalje bevidsthed, idet de fleste opgaver kræver tæt kundekontakt. Samtidig skal fagligheden være i højsædet, og en typisk bilrådgiver vil derfor være fuldt bevidst om sit salgsområde som bilrådgiver i autobranchen. Find ledige stillinger som bilrådgiver i autobranchen nedenfor.

Salgskonsulent søges til Andersen Biler i Holbæk

Vi søger en salgskonsulent, der både har viljen og kompetencerne til at sikre og udbygge de gode kunderelationer. Er du med så langt, så har du sikkert også en indforstået holdning og konkret erfaring med at være vedholdende, empatisk, ambitiøs og begejstret, men også stærk og tydelig i din kommunikation med kunderne. Så har du lysten og begejstringen til at give vores kunder de bedste oplevelser både før, under og efter et salg? Så er du måske vore nye kollega

Erfaren sælger søges til opstart af MG Brand Store Aalborg

Kunne du tænke dig at være med til at starte vores nye MG Brand Store i Aalborg? Brænder du for autobranchen, er du en skarp og salgsorienteret sælger og kunne du tænke dig at blive en del af teamet hos Nellemann, så har vi måske jobbet til dig. Nellemann søger en salgskonsulent, der får ansvaret for at opstarte og drive vores nye MG Brand Store i Aalborg. Du vil komme til at referere til Salgschefen hos Nellemann Viby.

Salgskonsulent søges til Mercedes-Benz personbiler i Roskilde

Hos Ejner Hessel i Roskilde har vi travlt og søger derfor en engageret salgskonsulent med bred brancheerfaring, der kan begå sig på alle salgskanaler – med tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale. Mercedes-Benz har i de seneste år cementeret sig på tronen, som den mest populære premium-bil i Danmark, og det er bl.a. medvirkende til stigende vækst samt fortsat stor aktivitet i vores showrooms. Derfor mander vi nu op i Roskilde, så vi er klar til fremtiden.

Salgskonsulent søges til Mercedes-Benz personbiler i Vejle

Hos Ejner Hessel i Vejle har vi travlt og søger derfor en engageret salgskonsulent med bred brancheerfaring, der kan begå sig på alle salgskanaler – med tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale. Mercedes-Benz har i de seneste år cementeret sig på tronen, som den mest populære premium-bil i Danmark, og det er bl.a. medvirkende til stigende vækst samt fortsat stor aktivitet i vores showrooms. Derfor mander vi nu op i Vejle, så vi er klar til fremtiden.

Salgskonsulent søges til Mercedes-Benz personbiler i Aalborg

Hos Ejner Hessel i Aalborg har vi travlt og søger derfor en engageret salgskonsulent med bred brancheerfaring, der kan begå sig på alle salgskanaler – med tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale. Mercedes-Benz har i de seneste år cementeret sig på tronen, som den mest populære premium-bil i Danmark, og det er bl.a. medvirkende til stigende vækst samt fortsat stor aktivitet i vores showrooms. Derfor mander vi nu op i det nordjyske, så vi er klar til fremtiden.

Salgskonsulent søges til Andersen Biler – Nissan København

Har du lysten og begejstringen til at give kunderne hos Andersen Biler de bedste oplevelser både før, under og efter et salg? Tror du også på de vedvarende relationer til selv samme kunder? Alle tiders! Andersen Biler søger nemlig en som dig. Rent konkret søger vi en salgskonsulent, der både har viljen og kompetencerne til at sikre og udbygge de gode kunderelationer. Hos Nissan København bliver du en del af et dedikeret team på omtrent 13 kollegaer

Salgstalent søges til Kia, Opel & Peugeot Ballerup

Vi søger en ekstra sælger til vores afdeling i Ballerup, der er autoriseret forhandler af Opel, Kia & Peugeot. Der er stort kundeflow i løbet af dagen, da der er et stort værksted med mange loyale kunder. Desuden er vores naboer Silvan, Harald Nyborg og McDonald's, der giver god trafik alle ugens dage. Du vil indgå i et salgsteam, hvor der er højt til loftet, humor er i højsædet og ikke 2 dage er ens. Til dagligt vil du referere til salgschefen, som ligeledes er en aktiv del af hverdagen.

Bilrådgiver søges til Via Biler - Volvo Vallensbæk

Via Biler søger lige nu en bilrådgiver til salgsafdelingen i vores Volvo Flagship Store i Vallensbæk. Volvos bilprogram er omfattende, lækkert og attraktivt for både private og erhvervskunder. Vil du arbejde med et af landets førende premium-mærker? Kan du skabe den ekstraordinære kundeoplevelse? Og brænder du for at skabe de bedst tænkelige salgsresultater fra første dag? Så er denne stilling med sikkerhed noget for dig!

Partnere