Bilrådgiver

Søger du et job som bilrådgiver i autobranchen? Biler er en stor udgift, og mange er efterhånden begyndt at tænke sig mere om forinden, at de køber en ny bil. Dette betyder også, at flere og flere benytter sig af bilrådgivere og salgskonsulenter, når de skal købe en ny bil. Som bilrådgiver i autobranchen er der flair for kommunikation, god udstråling og detalje bevidsthed, idet de fleste opgaver kræver tæt kundekontakt. Samtidig skal fagligheden være i højsædet, og en typisk bilrådgiver vil derfor være fuldt bevidst om sit salgsområde som bilrådgiver i autobranchen. Find ledige stillinger som bilrådgiver i autobranchen nedenfor.

Sælger søges til Renault Måløv / Ballerup

Hos Stubbe søger vi en dygtig, branchekendt Renault-sælger til vores afdeling i Måløv. Som sælger hos Arne Stubbe Automobiler A/S vil du indgå i et dedikeret Renault-salgsteam bestående 2 medarbejdere. I alt vil du blive en del af et samlet salgsteam på 8 sælgere inkl. salgschefen i vores Måløv-afdeling. Vores succes afhænger derfor af vores medarbejdere, hvilket er din sikkerhed for en spændende, udfordrende og lærerig arbejdsplads.

Salgsrådgiver søges til Audi Amager

Vi søger en professionel og skarp salgsrådgiver med erfaring fra autobranchen, der har lyst til at blive en del af vores kompetente salgsteam. Du kommer til at arbejde for et eksklusivt markedsledende brand og sælge Audi biler af høj kvalitet. Er du drevet af at yde gode kundeoplevelser udover det sædvanlige – så kan du meget vel være vores nye kollega. I dagligdagen er du i kontakt med kunder og rådgiver om vores forskellige købs- og leasingmuligheder af Audis komplette sortiment

Bilrådgiver søges til Toyota - Via Biler Brøndby

Til vores Toyota-bilhus i Brøndby søger vi lige nu en bilrådgiver med solid erfaring og interesse for salg og rådgivning indenfor biler og tillægsydelser. Hos Via Biler Brøndby bliver du en del af et stærkt hold, hvor alle er medskaber af en udpræget vinderkultur. Du skal mestre det gode købmandskab. Du får stor indflydelse på din hverdag, ligesom du aktivt bidrager til og har medansvar for at opnå salgsafdelingens målsætninger.

Erhvervssælger søges til større bilhus i Sydjylland

Har du lyst til at blive en del af vores erhvervsteam, så er du præcis ham/hende, vi søger. Vi ønsker at styrke vores erhvervsteam, og søger derfor den rette person, der kan bidrage til dette. Du har gerne nogle års erfaring med salg af biler til erhvervskunder fra lignende stilling, men det er dog ikke noget ubetinget krav. Vi tilbyder et spændende bilhus med flere bilmærker. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores erhvervschef

Vi søger landets bedste bilsælger til Volkswagen Randers / Grenaa

Volkswagen Randers / Grenaa søger en ny salgsrådgiver, så hvis du er en af de absolut bedste i branchen – kunne det være dig vi mangler til vores team. Volkswagen har endnu større ambitioner for fremtiden. Både lokalt og globalt. Faktisk vil vi opretholde positionen som verdens største bilfabrikant i verden og i Danmark vil vi være danskernes fortrukne bilmærke. Vi har brug for dig til at hjælpe os med at sælge endnu flere biler

Tysktalende Indkøbsspecialist søges til T4G i Vejle
- en del af BCA-koncernen

T4G søger snarest en tysktalende indkøbsspecialist til et meget spændende job i vores afdeling beliggende i Vejle. Vi har det sidste år vækstet med mere end 200% og søger derfor flere medarbejdere for at kunne fortsætte denne udvikling. Din opgave vil hovedsageligt være at indkøbe nyere biler uden afgift fra tyske kunder. Du skal derfor være opsøgende og sammen med teamet finde nye kunder, som vi kan købe biler af på fair vilkår for begge parter.

Indkøbsspecialist / Car Buying Specialist søges til T4G i Vejle
- en del af BCA-koncernen

T4G søger to nye topmotiverede og selvkørende medarbejdere til vores afdeling beliggende i Vejle. Vi har det sidste år vækstet med mere end 200% og søger derfor flere medarbejdere for at kunne fortsætte denne udvikling. Din opgave vil hovedsageligt være at indkøbe nyere biler uden afgift fra både danske og udenlandske kunder. Du skal derfor være opsøgende og sammen med teamet finde nye kunder, som vi kan købe biler af på fair vilkår for begge parter.

Salgskonsulent søges snarest til Peugeot & Citroën
- Automobilforretningen Nordsjælland

Vi søger for snarlig tiltrædelse en dygtig, erfaren og VOKSEN salgskonsulent med minimum 5 års erfaring med salg af biler. Du er klar er til at gå forrest og tage ansvar for det daglige salg i butikken i samarbejde med nuværende sælgere. Kunne du tænke dig at blive en del af teamet hos Automobilforretningen Nordsjælland hvor vi har forhandling af Peugeot & Citroën i Frederikssund og Peugeot i Helsinge, så er det måske lige dig vi mangler.

Partnere