Bilrådgiver

Søger du et job som bilrådgiver i autobranchen? Biler er en stor udgift, og mange er efterhånden begyndt at tænke sig mere om forinden, at de køber en ny bil. Dette betyder også, at flere og flere benytter sig af bilrådgivere og salgskonsulenter, når de skal købe en ny bil. Som bilrådgiver i autobranchen er der flair for kommunikation, god udstråling og detalje bevidsthed, idet de fleste opgaver kræver tæt kundekontakt. Samtidig skal fagligheden være i højsædet, og en typisk bilrådgiver vil derfor være fuldt bevidst om sit salgsområde som bilrådgiver i autobranchen. Find ledige stillinger som bilrådgiver i autobranchen nedenfor.

Bilsælger / Indkøber søges snarest til LC Biler A/S i Ølstykke

For snarlig tiltrædelse søger vi en dygtig Bilsælger / Indkøber. Drømmer du om et godt job: hvor du kan udvikle dig til at blive en af branchens dygtigste og mest alsidige købmænd? Som dagligt veksler mellem indkøb, markedsføring og salg? Hvor du har stor indflydelse på afdelingens strategi og planlægning? Med god tid til den enkelte kunde, og hvor op til 50% ender med at købe? Så læs videre og grib chancen...

Brugtvognsansvarlig søges til Rørbæk Biler Hjørring

Ønsker du et spændende job i en moderne og udviklende bilforretning med kort fra tanke til handling, hvor du kan få frihed og ansvar til at skabe en god dynamik i vores salgsafdeling. Så er her muligheden for et job der tilbyder og god og sund fordeling mellem salg af biler og overordnet ansvar for brugte biler i vores Hjørring afdeling. Vi har sammen med vores afdelinger i Nørresundby og Frederikshavn mere end 150 spændende brugte biler på lager som bliver omsat mange gange årligt.

Bilsælger søges snarest til Peugeot & Citroën i Helsinge
- Automobilforretningen Nordsjælland A/S

Til vores bilhus i Helsinge søger vi en dygtig erfaren salgskonsulent til salg af nye Peugeot & Citroën person- og varebiler samt brugte biler. Peugeot har konstant vækst i bilsalget, og er i dag blandt de mest populære bilmærker på markedet. Du kan derfor glæde dig til en hverdag med gode muligheder for succes og glade kunder.

Erfaren bilsælger søges til Lindholm Biler
- Nu har du muligheden for at blive en del af teamet!

Brænder du for salg og kundetilfredshed? Og har du lyst til at arbejde med dygtige kollegaer? Så har vi jobbet til dig! Vi søger en dygtig, ambitiøs og digitaltænkende kollega. Vi forventer, at du har styr på salgsprocessen og formår at guide kunden til den mest optimale billøsning, lytte til deres ønsker samtidig med at du udviser godt købmandskab. Vi arbejder alle konstant for at opnå højest mulige kundetilfredshed.

Erhvervskonsulent til Peugeot Østerbro

Lige nu søger vi en Erhvervskonsulent til vores Peugeot Professionelle Erhvervscenter på Østerbro i København. Her vil du arbejde med salg og rådgivning af Peugeot erhvervsbiler samt være primus motor på at implementere Peugeots elektrificering af varebiler i hovedstaden samt opsøgende netværksarbejde. Du vil dagligt arbejde i vores PSA-hus på Rovsingsgade, hvor der er gode rammer for dialog med kunder og samarbejdspartnere

Bilsælger / leasingkonsulent søges til Leasingcar.dk i Søborg

Vi har travlt og søger derfor en målrettet leasingkonsulent, som kan bistå vores team af bilsælgere og leasingkonsulenter med leasing af nye og brugte person- og varebiler. Du besidder gode kommunikative evner, sammenholdt med en relationsskabende og troværdig personlighed. Du kendetegnes ved at være en resultatorienteret holdspiller og er vant til at arbejde med IT systemer ift. kundeemner, prøvekørsler, tilbud, salgsopfølgning m.v.

Partnere