B-2-B

Vi søger en erfaren Salgskonsulent til Vejen & en Erhvervskonsulent til Esbjerg

Vi har forrygende travlt og søger derfor Erfaren Bilsælger til Vejen & Erhvervssælger til Esbjerg. Vi tilbyder b.a. et bilhus med fart over feltet, det store udvalg i Toyota privat- og erhvervsbiler. Der udvides i de kommende år og så har vi markedets mest attraktive bilfinansieringer i Toyota Finans. Louis Lund A/S er etableret i Ribe, Vejen, Esbjerg og Varde og beskæftiger i alt 100 dygtige og aktive medarbejdere og firmaet er i stadig vækst.

Erhvervssælger søges til Autohuset Vestergaard i Nærum

Er du, som os, passioneret omkring biler og har ambitionen om at skabe det bedste erhvervscenter for varebiler, så er det dig, vi mangler på holdet. Hvor du i dag primært skal sælge Nissan og Renault, bliver du en del af et stærkt bilhus, hvor vi samarbejder på tværs om andre mærker bl.a. Ford; Opel & Peugeot. Du har flere års erfaring som B2B- eller erhvervssælger og er fortrolig med canvassalg. Du har solid erfaring omkring salgsprocesser og kender til forskellige financieringsløsninger.

Erhvervskonsulent søges til P. Christensen Kolding

Lige nu søger vi en Erhvervskonsulent til salg af Peugeot og Opel varebiler. Her vil du stå i spidsen for erhvervssalget og drive afdelingen sammen med vores dygtige salgselev. Brænder du for relationer, salg og gode resultater? Så er du muligvis vores nye kollega til teamet i Kolding. Du vil indgå i et stærkt og motiverende team bestående af fire kollegaer, der hver dag arbejder sammen om at give vores kunder den bedste oplevelse i huset.

Leasingrådgiver søges til FLEXLEASE.NU i Odense

Vi oplever konstant øget aktivitet og voksende succes med vores rådgivende flexleasing koncept, og derfor har vi nu brug for endnu en leasingrådgiver til Odense. Er du i stand til via eget netværk, nuværende som fremtidige, at kunne formidle førsteklasses rådgivning og omsætte dette til forretning, så hører vi gerne fra dig. Hos os sætter vi altid løsning frem for produkt. Du er drevet af og motiveres af at arbejde med at skulle nå dine mål, og du har en naturlig interesse for biler

Erhvervsrådgiver til varebiler søges til FLEXLEASE.NU i Aarhus

Brænder du for professionel rådgivning, og drømmer du om at være en del af en virksomhed, der har speederen i bund? Så er det dig, vi mangler. Vi er i gang med en spændende vækstrejse med vores rådgivende koncept og digitale løsninger til autobranchen. Derfor udvider vi vores team i Aarhus med en erhvervsrådgiver inden for varevogne. Er dit speciale personvogne, så tøv ikke med at kontakte os alligevel. Vi er åbne, hvis du har den rette attitude, indstilling og ikke mindst motivation.

Erhvervssælger søges til FORD i Hørsholm
- Vi har virkelig travlt !!!

Er du klar på en udfordrende hverdag med mange bolde i luften, og er varebiler noget du kan sælge? Så har vi jobbet til dig! Vi søger nemlig en erhvervskonsulent til vores bilhus i Hørsholm, hvor vi forhandler Ford - et af de bedst sælgende bilmærker. Du bliver vores mand i ”marken”. Du opdyrker kundeemner gennem canvas, kundemøder og relationer. Har du styr på dine ting, og kan du levere høj kundeservice, vil du opleve at dit vigtigste salgsværktøj er snakken der går fra mund-til-mund

Erhvervssælger søges til Ford i Birkerød

Er du klar på en udfordrende hverdag med mange bolde i luften, og er varebiler noget du kan sælge? Så har vi jobbet til dig! Vi søger nemlig en erfaren erhvervskonsulent til vores bilhus i Birkerød, hvor vi forhandler Ford og KIA. Som erhvervskonsulent er du vores mand i ”marken”. Du opdyrker kundeemner gennem canvas, kundemøder og relationer. Har du styr på dine ting, og kan du levere høj kundeservice, vil du opleve at dit vigtigste salgsværktøj er snakken der går fra mund-til-mund.

Partnere