Autotilbehør

Reservedelsrådgiver søges til Semler Mobility Odense

Til vores reservedelsafdeling søger vi en proaktiv reservedelsrådgiver som har lyst til at arbejde med autoreservedele og -tilbehør fra mærkerne Skoda, Audi og Volkswagen. Hvis du derudover motiveres af at skabe og opleve tilfredse kunder, så kan dette måske være dit nye job! Du får sammen med dine kollegaer et lager i absolut topklasse. Lyder dette til lige at være dig, så send din ansøgning allerede i dag

Reservedelsekspedient søges til Daugaard Biler - Gladsaxe

Vi har travlt på vores værksteder og søger en dygtig reservedelsekspedient i vores Gladsaxe afdeling. Vi benytter moderne hjælpemidler bl.a. Dracar+ og råder over et veldisponeret reservedelslager lokalt, samt let adgang til vores øvrige afdelinger som backup. Dine nye erfarne kollegaer er teamplayere og investerer gerne deres ressourcer i dig, så du hurtigt vil føle dig godt klædt på. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Reservedelsekspedient til Mercedes-Benz lastbiler i Avedøre

Har du en uddannelse og relevant erfaring indenfor reservedele samt et skarpt overblik og tryghed i at arbejde i et miljø, hvor du selv har stor indflydelse på løsningen af dine pålagte opgaver? Så du er måske Ejner Hessels nye reservedelsekspedient i Avedøre. Vi søger en reservedelsekspedient til service af lastbilværkstedet i Avedøre, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz lastbiler. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Reservedelsekspedient søges til stort bilhus i Kolding

Vores dygtige team på Egtved Alle i Kolding skal have ny kollega! Den nye mand/kvinde på holdet skal have godt overblik, evnen til at "holde hovedet koldt" i pressede situationer og være vild med en arbejdsdag hvor der er fart over feltet og masser af uforudsigelige opgaver som skal løses. Det vil være en stor fordel, at du har erfaring med vores bilmærker og IT-systemerne som anvendes til de pågældende brands. Er dette lige dig, så send din ansøgning allerede i dag

Lagermedarbejder søges til Mercedes-Benz reservedele hos Ejner Hessel A/S - Holbæk

Er du struktureret, god til at følge opgaver til dørs og kribler det i fingrene, når du tænker på bremseskiver, oliefiltre og andre reservedele? Så er du måske Ejner Hessels nye lagermedarbejder i på reservedelslageret i Holbæk. Vi kan tilbyde dig et aktivt og alsidigt job hos en af Danmarks største bilforhandlere. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Reservedelselev søges til FordStore - Esbjerg

Til vores store FordStore i Esbjerg søger vi lige nu en reservedelselev. Her vil du blive en del af vores eftermarkedsteam, hvor du sammen med reservedelsekspedienter har ansvaret for lageret. Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt, og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne bilkoncern. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Reservedelschef søges til Porsche Servicecenter Vejle

Når vi har gennemgået en stor udvikling på bare seks år, så vi i dag servicerer biler fra syv årtier på mere end 12 lifte, kræver det ordenssans, struktur og de rette dele på lageret. Derfor søger vi en reservedelschef til Porsche Servicecenter Vejle. Blandt dine primære opgaver er personaleansvar og ledelse af teamet, således vi sikrer at vi konstant har et tilstrækkeligt lager. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Udstyrsekspedient søges til Danmarks største bilhus - Bilernes hus i Silkeborg

Vi har travlt og søger derfor en ekspedient som får ansvaret for at koordinere salg, udlevering og montering af udstyr og tilbehør til vores mange kunder. Du bliver en del af et større reservedelsteam og kommer til at håndtere mange forskellige bestillinger og opgaver på samme tid, og dine kolleger i salgsafdelingen er afhængige af dig, når de tilbyder eftermonteret udstyr og tilbehør til kundernes nye biler. Er dette lige dig, så send din ansøgning allerede i dag

Partnere