Autotilbehør

Reservedelsekspedient søges til Semler Retail København

Til vores reservedelsafdeling søger vi en proaktiv reservedelsekspedient med veludviklede salgs- og servicekompetencer. Hvis du har lyst til at arbejde med autoreservedele og -tilbehør og motiveres af at skabe og opleve tilfredse kunder, så kan dette måske være dit nye job! Du vil have et selvstændigt arbejdsområde, men vil i dagligdagen også indgå i det øvrige reservedelsteam for Volkswagen, SKODA og SEAT.

Eftermarkedselev til Volvo - Nellemann Østerbro / København

Nu har du muligheden for at blive en del af teamet hos Nellemann Gruppen, der forhandler Volvo på Østerbro i København. Uddannelsen som eftermarkedselev med auto som speciale tager to år og spænder vidt. Du vil i løbet af denne periode få et indgående kendskab til bilbranchen – lige fra indkøb og salg af reservedele, lageroptimering, plukning af ordrer og kundeindskrivninger til fakturering, tilbudsafgivning mv.

Reservedelsrådgiverelev til Semler Retail København

Vil du være med til at gøre vores forretning til en af Danmarks bedste og starte din karriere i autobranchen – så er det muligvis dig, vi søger, når vi sammen skal skabe fremtidens Volkswagen, SEAT og SKODA-forretning. Vi tilbyder en af de bedste elevpladser med gode kolleger som vægter et godt arbejdsmiljø. Du bliver en del af en attraktiv arbejdsplads, hvor din læring og udvikling er vigtig for os. Interesseret? Så læs mere her!

Reservedelsrådgiver søges til Andersen & Martini i Tåstrup

Andersen & Martini i Tåstrup søger nu en ny kollega, til at håndtere reservedele og betjene kunder og teknikere. Afdelingen er autoriseret på Opel og Kia og håndterer samtidig al flådesalg for A&M. Vi søger en ny kollega, som er dygtig og ansvarsbevidst med høj faglighed og med erfaring fra branchen, og helt perfekt med kendskab til Opel eller Kia. Du har et godt overblik, et højt drive og du har en positiv tilgang til opgaver og kunder – også når det går stærkt.

Reservedelsekspedient søges til Djarlo Automobiler

Djarlo Automobiler søger lige nu en dygtig, erfaren og selvstændigt arbejdende reservedelsekspedient. Arbejdsstedet vil efter nærmere aftale være delt mellem vores Nærum og Helsingør afdeling. Du får et spændende job i en travl virksomhed samt gode muligheder for faglig udvikling.

ŠKODA, SEAT & CUPRA Reservedelsekspedient søges til stort bilhus i Kolding

Vores ŠKODA, SEAT & CUPRA team på Egtved Alle i Kolding skal have ny kollega! Den nye mand / kvinde på holdet skal have godt overblik, evnen til at "holde hovedet koldt" i pressede situationer og vild med en arbejdsdag hvor der er fart over feltet og masser af uforudsigelige opgaver som skal løses. Da vi arbejder i et åbent kontormiljø, er det vigtigt, at der altid er et smil på læben og at kunder og kollegaer mødes venligt, professionelt og engageret både på telefon og fysisk i bilhuset.

Reservedelsekspedient søges til Mercedes-Benz Kolding

Vi søger en energisk, dygtig og pligtopfyldende reservedelsekspedient til vores Mercedes-Benz afdeling i Kolding. Her vil du indgå i teamet på Mercedes-Benz reservedelslager - og fra første dag spille en nøglerolle i vores eftermarked med en spændende hverdag. Vi er en af landets ældste, største og mest innovative bilforhandlere med afdelinger i hele landet og repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, smart, Peugeot, Citroën, Opel og Honda.

Værkførerassistent / Reservedelsmedarbejder søges
til RAFN-LARSEN Automobiler - Det Japanske Bilhus

For snarlig tiltrædelse søger vi en Værkførerassistent / Reservedelsmedarbejder til vores populære bilhus. Vi tilbyder bl.a. et spændende job med kvalitets-bilmærker / kunder, et topmotiveret og friskt team med en ung spirit og gå-på-mod, masser af indflydelse på udviklingen i hele forretningen, kort vej fra ide til handling og en udstrakt frihed til at udvikle reservedels-/tilbehørsafdelingen.

Partnere