Autotekniker

Søger du job som autotekniker i autobranchen? Som autotekniker i autobranchen vil den primære opgave bestå af reparation af køretøjer. Dette kan være alt fra personbiler til lastvogne og motorcykler. I bilbranchen vil du som udgangspunkt fungere som autotekniker eller automekaniker på et autoværksted. På autoværkstedet er fagligheden i højsædet, og en autotekniker uddannelse er derfor nødvendigt. Som autoteknolog tilegner du dig viden om bilens mekanik og tekniske egenskab, som er nødvendigt for jobbets udførelse på værkstedet. Som autotekniker i autobranchen vil du ligeledes indgå i et team på værkstedet, hvor opgaverne kræver kollegialt samarbejde såvel som stor selvstændighed. Find ledige stillinger som autotekniker i autobranchen nedenfor.

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Teknisk rådgiver til Autohuset Vestergaard i Birkerød

Du arbejder allerede som teknisk rådgiver, eller er tæt på at afslutte din uddannelse som teknisk rådgiver, evt. med erfaring fra Peugeot eller Opel. Du i stand til at arbejde selvstændigt og fleksibelt med opgaverne, ligesom du ubesværet varetager direkte kontakt med dine kunder. Til gengæld får du adgang til spændende udviklingskurser direkte hos importørerne, hvor du kan dygtiggøre dig inden for den nyeste software og teknik.

MC-Mekaniker søges til Farum

Er du uddannet auto-/motorcykelmekaniker og kunne du tænke dig at være en del af et team, der brænder for at levere den bedste service og kvalitet til kunderne? Vi er landets eneste autoriserede BMW Motorrad serviceværksted og sørger hele tiden for at være på forkant med udviklingen inden for værkstedsdrift. Hos Xpedit gør vi meget for, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde - både gennem nye opgaver og videreuddannelse som BMW Service Tekniker.

Diagnosetekniker og mekaniker til Semler Retail København

Vi søger 2 dygtige og erfarne medarbejdere til vores mekaniske værksted. Vi har behov for flere hænder i teamet og skal derfor bruge en diagnosetekniker / teknisk rådgiver samt en mekaniker til opstart 1. sept. 2020. Har du et stort kendskab til Volkswagen, SKODA samt SEAT og trives med at løse komplicerede opgaver uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er vigtigt for os, at du har mulighed for at udvikle dig i dit arbejde - både gennem nye opgaver, men også gennem videreuddannelse

Tekniker søges til Via Biler Skanderborg

Til vores bilhus i Skanderborg søger vi lige nu en dygtig og pligtopfyldende tekniker. Som tekniker hos Via Biler i Skanderborg bliver du en del af et engageret og hårdtarbejdende hold, der sætter kundetilfredshed og et godt arbejdsmiljø højt på dagsordenen. Du bliver en del af en af branchens førende bilkoncerner, hvor tilfredsheden hos vores kunder og medarbejdere vægtes utrolig højt. For os handler det om, at Via Biler skal være et godt og udfordrende sted at arbejde – hver eneste dag!

Partnere