Autotekniker

Søger du job som autotekniker i autobranchen? Som autotekniker i autobranchen vil den primære opgave bestå af reparation af køretøjer. Dette kan være alt fra personbiler til lastvogne og motorcykler. I bilbranchen vil du som udgangspunkt fungere som autotekniker eller automekaniker på et autoværksted. På autoværkstedet er fagligheden i højsædet, og en autotekniker uddannelse er derfor nødvendigt. Som autoteknolog tilegner du dig viden om bilens mekanik og tekniske egenskab, som er nødvendigt for jobbets udførelse på værkstedet. Som autotekniker i autobranchen vil du ligeledes indgå i et team på værkstedet, hvor opgaverne kræver kollegialt samarbejde såvel som stor selvstændighed. Find ledige stillinger som autotekniker i autobranchen nedenfor.

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Tekniker søges til mekanisk værksted hos ERA BILER Helsinge 

ERA BILER i Helsinge søger endnu en lokal Superhelt, der skal hjælpe med at opfylde målet om ”Bilbranchens Bedste Bilrådgivere i Byens Bedste Bilhus”. Som tekniker i ERA BILER vil du indgå i et stærkt eftermarkedsteam i Helsinge, der i dag påstår af 6 medarbejdere i indskrivningen, 8 teknikere, 3 pladesmede, 5 lærlinge og 3 i klargøringen og kørsel, hvor det at vores gæster anbefaler os til andre er altafgørende.

Mekaniker søges til vores Haderslev afdeling

Bliv en del af en ambitiøs bilkoncern med fast plads på værkstedet i Haderslev. Med god stemning blandt vores dygtige medarbejdere arbejder vi alle hver dag på at yde branchens bedste service til vores mangeårige trofaste kunder. Du er imødekommende og har et smil på læben, og bidrager til den gode stemning på arbejdspladsen. Fleksibilitet og selvstændighed giver vores medarbejdere "frihed under ansvar" og vi forventer at vores nye kollega er selvkørende og har et stort drive.

Effektiv bilmekaniker og tekniker søges til
Mobile Sørlandsparken i Kristiansand, Norge

Har du lyst til å være med på vår storsatsning med å jobbe med noen av markedets mest spennende og moderne bilmerker? Mobile Sørlandsparken AS og Mobile Fiskåtangen AS er i sterk vekst, og søker i den forbindelse etter dyktige og lærevillige mekanikere og teknikere som trives med en dynamisk og innholdsrik hverdag. Vi tilbyr kontinuerlig opplæring og kursing, Konkurransedyktig lønn med Bonusordning ved måloppnåelse

S.E.J. Biler søger Mekaniker til bilsyn og kontrol af salgsbiler

Hvis du gerne vil bruge din uddannelse til lidt andet end at ”skrue”, så har vi måske det rette job til dig. Du får ansvar, et job med stor variation og mulighed for at dygtiggøre dig inden for bilbranchen. Vi søger en medarbejder til varetagelse af processerne i afdelingen for teknisk klargøring af indkøbte biler

RAF MOTORS A/S søger 2 dygtige mekanikere

Da vi har rygende travlt på vores aut. Hyundai, Suzuki, Nissan og Peugeot værksted, søger vi derfor intet mindre end Danmarks bedste mekanikere. Er du klar til en ny udfordring og har du lyst til at arbejde sammen med dygtige og engageret kollegaer, så er RAF Motors stedet for dig.

Mekaniker søges til Gunner Due Biler i Køge

Vi tilbyder et godt job i et godt arbejdsklima og gode kollegaer, mulighed for personlig og faglig udvikling samt løn efter kvalifikationer med bonus. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi er i stand til at skabe et af Danmarks mest moderne bilhuse. Du skal indgå i vores team af professionelle medarbejdere i Køge, som alle arbejder med en fælles målsætning, som sikre høj kundetilfredshed, kvalitet og lønsomhed.

Erfaren diagnosetekniker søges til Fords Tekniske Helpdesk

Vi søger lige nu en erfaren diagnosetekniker til at arbejde med teknisk support på Fords tekniske Helpdesk, eftersom en af vores medarbejdere tager videre og søger nye udfordringer. I stillingen kommer du til at vejlede og yde support til autoriserede forhandlere/værksteder i hele Norden, men primært på det danske marked. Support vil ske via elektronisk kommunikation, mail og telefon.

Partnere