Autotekniker

Personbilsmekaniker søges til topmoderne bilhus i spændende udvikling

Har du lyst til at være en del af vores stærke team på værkstedet i Helsingør har du nu muligheden. Vi investerer i din viden og udvikling. Du er udlært mekaniker og er både serviceminded og faglig stærk, gerne med erfaring fra en lignende stilling. Du får en afvekslende hverdag fyldt med udfordringer, faglig sparring og kundekontakt. Hos Bilhuset Elmer får du adgang til relevante kurser hos de respektive importører og andre samarbejdspartnere, så du kan dygtiggøre dig med nyeste software/teknik

Dygtig mekaniker/tekniker med værkførerfunktion søges

Autohuset Schibsbye i Espergærde søger en ansvarsbevidst og passioneret mekaniker - gerne tekniker. Vi tilbyder et spændene job i et bilhus, som er i konstant udvikling. Du vil være med til at føre værkstedet ud i fremtiden mod fortsat vækst, og du vil få ansvaret for nogle dygtige og behagelige kollegaer.

Rutineret tekniker til Franske Biler, København

Franske Biler er Københavns førende værksted inden for Peugeot, Citroen og Renault. Vi er i en konstant udvikling og er i positiv vækst, opskriften på vores succes er, at vi har et stærkt team som kun udfører arbejde i en meget høj kvalitet. Er du en dygtig tekniker og kan du leve op til vores værdier, kan dette job meget vel være jobbet for dig.

Tekniker til Volkswagen København

Har du lyst til at arbejde på et moderne værksted, hvor vi lever af kvalitetsarbejde og at yde sublim service? Du er en dygtig tekniker med en positiv indstilling, og her får du chancen for at være en del af teamet, der i 2017 blev kåret til Årets Volkswagen-forhandler. Vi tilbyder en spændende og udfordrende arbejdsdage i et godt team, et godt arbejdsmiljø med moderne faciliteter og udstyr, bl.a. egen tester samt tæt samarbejde med gode kolleger i et moderne bilhus

MAX DUE A/S søger 2 erfarne mekanikere til hhv. vores Køge- og Næstved afdeling

Som mekaniker i Køge eller Næstved kommer du til at varetage reparation & servicering af både nye og brugte biler. Vores primære arbejdsområde er Fiat & Kia, som vi er autoriseret forhandler af, samt Alfa Romeo, som vi er autoriseret serviceværksted for. Herudover beskæftiger vi os med brugtbils-salg, både af egne og fremmede mærker, som vi også håndterer mekanisk. Herudover vil du få mulighed for at arbejde med Hybrid & El biler - et spændende område, vi har stor fokus på.

Tekniker til Porsche Center Aarhus

Hos Porsche Center Aarhus vil du komme til at arbejde med produkter af høj kvalitet til en eksklusiv kundeskare. Det er vigtigt for os, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og løbende videreuddannelse. Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet. Du får din egen tester, der altid er opdateret med de seneste fabrikssystemer og diagnose værktøjer.

Henrik Christensen A/S i Fredericia søger Automekaniker

Henrik Christensen A/S søger en ansvarsbevidst og dygtig mekaniker, der er indstillet på at udvikle sig i takt med ny teknologi og sætter en ære i veludført arbejde. Erfaring med Peugeot / Citroen / Suzuki vil være en fordel. Vi tilbyder et moderne og førende bilhus med et modelprogram, som har store mål for fremtiden, løn med pensionsordning samt løbende efteruddannelse

Tekniker søges til Aston Martin Copenhagen

At vedligeholde Aston Martin kræver en anderledes ekspertise, omhu og kunde flair. Det er oftest en proces i dialog med kunden, som indebærer rådgivning og stor professionalisme. For den rette person tilbyder vi, en spændende og stabil stilling i inspirerende og til tider travle omgivelser. Derfor lægger vi stor vægt på dine personlige kvalifikationer. Du får mulighed for selv at præge hverdagen og fremtiden i samarbejde med det øvrige Aston Martin team.