Autotekniker

Søger du job som autotekniker i autobranchen? Som autotekniker i autobranchen vil den primære opgave bestå af reparation af køretøjer. Dette kan være alt fra personbiler til lastvogne og motorcykler. I bilbranchen vil du som udgangspunkt fungere som autotekniker eller automekaniker på et autoværksted. På autoværkstedet er fagligheden i højsædet, og en autotekniker uddannelse er derfor nødvendigt. Som autoteknolog tilegner du dig viden om bilens mekanik og tekniske egenskab, som er nødvendigt for jobbets udførelse på værkstedet. Som autotekniker i autobranchen vil du ligeledes indgå i et team på værkstedet, hvor opgaverne kræver kollegialt samarbejde såvel som stor selvstændighed. Find ledige stillinger som autotekniker i autobranchen nedenfor.

Varevognsmekaniker til Autohuset Vestergaard i Kolding

Har du lyst til at være en del af et spændende bilhus med adgang til den nyeste viden og værktøjer, og er du både serviceminded og fleksibel, så har du nu muligheden for at blive en del af det stærke team på værkstedet hos Autohuset Vestergaard A/S i Kolding. Vi har travlt og stor success med vores varevognscenter, så derfor udvider vi nu yderligere vores stab af dygtige mekanikere. Du får en spændende hverdag fyldt med udfordringer i et rigtig godt arbejdsmiljø.

Dygtig Audi tekniker søges til DIRKSEN A/S i Skanderborg

Vi er autoriseret servicepartner på Volkswagen og Audi og i rivende udvikling. Derfor søger vi en dygtig tekniker med ambitioner, som skal indgå i vores stærke team af dygtige medarbejdere, hvor vores fokus er kvaliteten i arbejdet og den gode kundeservice. Vi tilbyder et spændende job, hvor du vil komme til at arbejde med Premium brands til en eksklusiv kundeskare, der er blandt landets mest tilfredse, mærkerelateret efteruddannelse på højt niveau flere gange årligt m.v.

Mekaniker søges snarest til Kronborg Auto
– Volkswagen & Skoda Helsingør

Vi søger dygtige mekanikere til Kronborg Auto – Volkswagen & Skoda Helsingør. Vi har et ønske og en ambition om at være førende inden for medarbejder- og kundetilfredshed. For at kunne fortsætte vores positive vækst, så er det afgørende, at du som person er serviceminded og arbejder struktureret. Du kommer til at indgå i et bredt samarbejde med de øvrige mekanikere, servicerådgivere, vores salgsafdeling, reservedelslageret samt din eftermarkedschef

Service Technician søges til Tesla Aarhus

As a Service Technician, you will work with an international and diverse team of our best and brightest. Their experience ranges from automotive to industrial to hobbyists or career switchers, and what drives them all is Tesla's mission to accelerate the world's transition to sustainable energy. You will work at our Aarhus Service Center which is designed to provide our customers ease of access. On occasion, you will also meet customers off-site.

Vi søger top-motiveret mekaniker til Helsingør Bilhus  

Vi har meget travlt, og derfor søger vi snarest en mekaniker med erfaring eller stor lidenskab for Renault, Nissan og Dacia. Du kommer til at indgå i et team med 20-25 superdygtige kolleger. Vi er en virksomhed, som har et ønske og en ambition om at være førende inden for medarbejder- og kundetilfredshed. Vi tilbyder bl.a. muligheden for at arbejde med nogle af branchens stærkeste brands, gode muligheder for efteruddannelse samt attraktiv lønpakke med pension, sundhedsforsikring og bonus

Service Technician søges til Tesla Hillerød

As a Service Technician, you will work with an international and diverse team of our best and brightest. Their experience ranges from automotive to industrial to hobbyists or career switchers, and what drives them all is Tesla's mission to accelerate the world's transition to sustainable energy. You will work at our new Hillerød Service Center which is designed to provide our customers ease of access.

Service Technician søges til Tesla København / Kastrup

As a Service Technician, you will work with an international and diverse team of our best and brightest. Their experience ranges from automotive to industrial to hobbyists or career switchers, and what drives them all is Tesla's mission to accelerate the world's transition to sustainable energy. You will work in one of our Kastrup Service Center which is designed to provide our customers ease of access.

Mekanikere søges til nyt bilhus i City, Mercedes-Benz CPH

Er du uddannet mekaniker? Kunne du tænke dig at være en del af en spændende arbejdsplads med et stærkt brand, der netop er flyttet ind i et helt nyt og innovativt bilhus? Så er det måske dig vi søger. Mercedes-Benz CPH vækster, derfor søger vi til vores værksted på den nye lokation i Sydhavnsgade lige nu dygtige og kompetente mekanikere til både dag- og aftenhold. Du kommer til at arbejde meget selvstændigt, men vil sammen med dine kolleger få ansvaret for at udføre alsidige mekaniske opgaver.

Partnere