Autotekniker

Søger du job som autotekniker i autobranchen? Som autotekniker i autobranchen vil den primære opgave bestå af reparation af køretøjer. Dette kan være alt fra personbiler til lastvogne og motorcykler. I bilbranchen vil du som udgangspunkt fungere som autotekniker eller automekaniker på et autoværksted. På autoværkstedet er fagligheden i højsædet, og en autotekniker uddannelse er derfor nødvendigt. Som autoteknolog tilegner du dig viden om bilens mekanik og tekniske egenskab, som er nødvendigt for jobbets udførelse på værkstedet. Som autotekniker i autobranchen vil du ligeledes indgå i et team på værkstedet, hvor opgaverne kræver kollegialt samarbejde såvel som stor selvstændighed. Find ledige stillinger som autotekniker i autobranchen nedenfor.

Mekaniker søges til Kronborg Auto
– Volkswagen & Skoda Helsingør

Vi er en virksomhed, som har et ønske og en ambition om at være førende inden for medarbejder- og kundetilfredshed. For at kunne fortsætte vores positive vækst, så er det altafgørende at du som person er serviceminded og arbejder struktureret med fokus på kvaliteten. Du kommer til at indgå i et bredt samarbejde med de øvrige mekanikere, servicerådgivere, vores salgsafdeling, reservedelslageret samt din eftermarkedschef.

Nissan mekaniker søges til vores
Nissan Koncept forretning i København

Vi søger en ansvarlig og serviceminded Nissan mekaniker til vores Nissan koncept forretning i København. Vi tilbyder bl.a. adgang til spændende udviklingskurser, hvor du kan dygtiggøre dig inden for den nyeste software og teknik. Vi søger dig, som vil være med til at levere oplevelser og kvalitet af høj standard til vores kunder, for at sikre en fortsat positiv udvikling af vores forretning og team.

Ford Mekaniker / Tekniker søges til Andersen Biler i Søborg

Vil du være en del af Sjællands største bilforretning Andersen Biler, hvor udviklingsmulighederne udelukkende er begrænset af din egen lyst, evner og motivation. Vi søger en ansvarlig og serviceminded Ford Mekaniker / Tekniker til vores Autoriseret Ford værksted i Søborg. Du er udlært Ford Mekaniker / Tekniker og interesseret i at indgå i et team med en positiv indstilling.

Mekaniker søges til spændende job hos Linderoth A/S i Vejle

Hos LINDEROTH A/S søger vi en ekstra mekaniker til vores eget værksted i det spritnye bilhus. Vi ansætter gerne en nyuddannet. Du skal blot have hovedet og hænderne skruet rigtig på og kunne tænke / arbejde selvstændigt. Hvis dette lyder til lige at være dig, så tøv ikke med at sende os en ansøgning, uanset om du er ny-uddannet eller været i faget i mange år.

Vil du være med på holdet til åbning af vores nye kommende bilforretning? - Mekaniker til Vangskov Biler A/S i Glostrup

Vi søger branchens bedste mekanikere, som sætter en ære i kundeservice, tillid og loyalitet og som selvfølgelig er yderst resultatorienteret og målrettet. Det er et krav, at du kommer direkte fra en stilling som automekaniker / tekniker.

Varevognsmekaniker søges til Ford, Renault og Dacia
- Via Biler A/S Kastrup

Vi søger lige nu en dygtig og pligtopfyldende varevognsmekaniker eller automontør til vores Kastrup bilhus. Som varevognsmekaniker i Via Biler får du mulighed for at arbejde i et af branchens førende bilhuse og ikke mindst arbejde sammen med verdens bedste kollegaer. Vi tilbyder en spændende og selvstændig hverdag, hvor arbejdsglæde, gode uddannelses- og udviklingsmuligheder går hånd i hånd.

Mekanikere / Autoteknikere søges til nyindrettet bilhus i Jyllinge

Her er et alsidigt job - MED TOPLØN - lækre tyske biler i professionelt team med fokus på udvikling og arbejdsglæde. Drømmer du om at arbejde med lækre tyske biler på et sprit nyt værksted i venlige lyse rammer? Hvor du kan udvikle dig til at blive en af branchens dygtigste og mest alsidige mekanikere? Så grib chancen her. Vi sælger og servicerer brugte kvalitetsbiler - ca. 300 biler årligt - med ambitioner om flere og investerer løbende i forbedringer, værktøjer og kurser.

Mekaniker søges til Autocentralen A/S i Haderslev

Bliv en del af en ambitiøs bilkoncern med fast plads på værkstedet i Haderslev. Med god stemning blandt vores dygtige medarbejdere arbejder vi alle hver dag på at yde branchens bedste service til vores mangeårige trofaste kunder. Du har et smil på læben, og bidrager til den gode stemning på arbejdspladsen. Fleksibilitet og selvstændighed giver vores medarbejdere "frihed under ansvar" og vi forventer at vores nye kollega er selvkørende og har et stort drive.

Partnere