Autosælger

Erhvervskonsulent søges til ERA BILER Hillerød 

Til vores nye Bilhus på "Det Italienske hjørne" i Hillerød søger vi en erhvervskonsulent til salg af nye og brugte varebiler. Vi søger en profil med erfaring indenfor opsøgende salg. Kunne du tænke dig, at arbejde med salg af Iveco, Fiat Professional og Toyota varebiler? Du vil sidde i vores nye Italienske bilhus, hvor der pr. 1. januar 2019 også vil sælges personbiler fra Fiat, Alfa Romeo og Jeep.

Erhvervskonsulent søges til Unicars A/S – Opel i Hillerød

Vi tilbyder vores nye erhvervskonsulent, at indgå i et velfungerende team der har fokus på Opels attraktive varevognsprogram. Du vil få en spændende hverdag i et nyt og moderne miljø, hvor der er fokus på gode relationer. I stillingen vil du opnå en høj grad af personligt ansvar, hvor der vil være udfordringer nok og rigeligt at tage fat på.

Salgsrådgiver til Volkswagen København
– Årets Volkswagen forhandler 2017

Da en af vores dygtige salgsrådgivere har fået nye udfordringer internt i organisationen, søger vi en ny, dygtig kollega til vores professionelle salgsteam. Hvis du kan svare ja til nedenstående spørgsmål, er det måske dig, vi leder efter. Vi søger en salgsrådgiver, som har minimum 3 års erfaring med salg af nye biler. Det er vigtigt, at du brænder for god service og trives med at kommunikere med mennesker på alle niveauer.

Salgskonsulent søges til Toyota Næstved - BPAbiler

Vi har fuld gang i bilsalget og søger netop nu en salgskonsulent til vores afdeling i Næstved. BPAbiler har Toyota-forretninger i Ringsted og Næstved og beskæftiger 26 dygtige og engagerede medarbejdere. Du får et selvstændigt job i et spændende arbejdsmiljø, kendetegnet ved travlhed, godt humør og tætte relationer til kunder og kollegaer. Vi tilbyder en god fast løn, en attraktiv provisionsordning som belønner den ekstra indsats, bilordning samt pension- og sundhedsforsikring.

Partnere