Autosælger

Søger du job som autosælger i bilbranchen? Som autosælger i bilbranchen vil du som udgangspunkt stå for salget af og kommunikationen med virksomhedens kunder - både private kunder såvel som andre virksomheder. Et autosælger job kan både være som kørende sælger eller som autosælger i den fysiske butik. Autosælgere har som oftest en stor interesse for kommunikation, hurtige relationer og god karisma, idet størstedelen af jobbet består af kontakten med kunder. Dette gør det derfor relevant at have en autosælger uddannelse, der giver bedre forudsætninger for at kunne fremme bilsalget igennem kommunikative strategier og evner. Find ledige stillinger som autosælger i autobranchen nedenfor.

Salgskonsulent søges til af salg nye og brugte biler i Hillerød

Til vores store Bjarne Nielsen-bilhus i Hillerød søger vi en dygtig sælger, der både kan håndtere fabriksnye og brugte biler. Ud over de mange spændende modeller fra Dacia og Renault, har vi i Bjarne Nielsen-koncernen altid mere end 1.000 brugte biler på lager - der er biler for enhver smag. Vi tilbyder bl.a. en spændende hverdag i en attraktiv virksomhed fyldt med gode udfordringer, hvor der er mulighed for personlig udvikling

Vi søger en erfaren Salgskonsulent til Vejen & en Erhvervskonsulent til Esbjerg

Vi har forrygende travlt og søger derfor Erfaren Bilsælger til Vejen & Erhvervssælger til Esbjerg. Vi tilbyder b.a. et bilhus med fart over feltet, det store udvalg i Toyota privat- og erhvervsbiler. Der udvides i de kommende år og så har vi markedets mest attraktive bilfinansieringer i Toyota Finans. Louis Lund A/S er etableret i Ribe, Vejen, Esbjerg og Varde og beskæftiger i alt 100 dygtige og aktive medarbejdere og firmaet er i stadig vækst.

Salgstalent eller Salgselev / Trainee søges til Peugeot & Citroën Skanderborg - Børge Hansen Automobiler A/S

Til et meget spændende job søger vi snarest en energisk Sælger evt. en Salgselev / Trainee til salg af nye og brugte Peugeot & Citroën. Bemærk, at vi er Peugeot Elite-forhandler 2021 - og det forpligter. Du har stor interesse for salg og behøver ikke før at have solgt biler, blot interessen for at lukke en handel er til stede, så er du et skridt nærmere et rigtigt godt job. Vi skal nok hjælpe dig gennem procedurerne når du sælger en bil, tilbehør, finansiering o.s.v.

Salgschef søges til nye Mazda- og KIA-modeller i Skive

Til vores Bjarne Nielsen-forretning i Skive søger vi en dygtig salgschef til afdelingen for nye biler. Vi er et moderne bilhus - et af områdets flotteste - med en halv snes dygtige og engagerede kolleger, der alle ser frem til at tage godt imod dig. Er du klar på at blive en del af Bjarne Nielsen-koncernen ved at få medansvaret for udviklingen af vores nyvognssalg - og derved være med til at skabe værdi for vores kunder? Så er du måske vores nye kollega.

Volvo-sælger søges til Autohuset Vestergaard i Vejle

Er du, som os, passioneret omkring biler og har øje for den gode handel, er det dig, vi mangler på holdet. Vi tror på, at tilfredse medarbejdere skaber de bedste resultater. Derfor er den måske vigtigste parameter for, at du lykkedes i rollen, at du kommer med god energi og bidrager til, at vi lykkes sammen som team. Din primære opgave vil være at øge salget af Volvo og vækste vores forretning i trekantområdet.

Erhvervssælger søges til Autohuset Vestergaard i Nærum

Er du, som os, passioneret omkring biler og har ambitionen om at skabe det bedste erhvervscenter for varebiler, så er det dig, vi mangler på holdet. Hvor du i dag primært skal sælge Nissan og Renault, bliver du en del af et stærkt bilhus, hvor vi samarbejder på tværs om andre mærker bl.a. Ford; Opel & Peugeot. Du har flere års erfaring som B2B- eller erhvervssælger og er fortrolig med canvassalg. Du har solid erfaring omkring salgsprocesser og kender til forskellige financieringsløsninger.

Bilrådgiver søges til Via Biler - Volvo Vallensbæk

Via Biler søger lige nu en bilrådgiver til salgsafdelingen i vores Volvo Flagship Store i Vallensbæk. Volvos bilprogram er omfattende, lækkert og attraktivt for både private og erhvervskunder. Vil du arbejde med et af landets førende premium-mærker? Kan du skabe den ekstraordinære kundeoplevelse? Og brænder du for at skabe de bedst tænkelige salgsresultater fra første dag? Så er denne stilling med sikkerhed noget for dig!

Brand Manager søges til Via Biler - Volvo Vallensbæk

Til vores Volvo Flagship Store i Vallensbæk søger vi lige nu en Brand Manager med solid erfaring i og interesse for salg og rådgivning indenfor biler og tillægsydelser. Er du sælger helt ind til benet? Drives du af glæden og lysten til at rådgive kunder? Kan du motivere dine kollegaer? Og vil du være en del af en spændende bilvirksomhed, hvor kvaliteten af dit salgstalent og engagement er to altafgørende egenskaber? Så er denne stilling med sikkerhed noget for dig!

Partnere