Autosælger

Søger du job som autosælger i bilbranchen? Som autosælger i bilbranchen vil du som udgangspunkt stå for salget af og kommunikationen med virksomhedens kunder - både private kunder såvel som andre virksomheder. Et autosælger job kan både være som kørende sælger eller som autosælger i den fysiske butik. Autosælgere har som oftest en stor interesse for kommunikation, hurtige relationer og god karisma, idet størstedelen af jobbet består af kontakten med kunder. Dette gør det derfor relevant at have en autosælger uddannelse, der giver bedre forudsætninger for at kunne fremme bilsalget igennem kommunikative strategier og evner. Find ledige stillinger som autosælger i autobranchen nedenfor.

Salgsrådgiver til Peugeot i Fausing - Tage Thomsen A/S
- Danmarks ældste Peugeot forhandler

Så hvis du besidder gode færdigheder inden for salg og har sans for det gode ”købmandsskab”, og kan opbygge tillidsfulde kunderelationer – så er det lige dig vi mangler! Hos Tage Thomsen A/S mærker vi interessen for Peugeot, med høj aktivitet og stort kundeflow i vores udstilling / showroom. Vi er en virksomhed med en stor eksistensberettigelse, qua vores titel som Danmarks ældste Peugeot forhandler.

Salgskonsulent søges til Ford varebiler i Brøndby

Vi søger en erfaren salgskonsulent til at varetage salget af Ford varebiler i vores Brøndby-afdeling, der er autoriseret Ford Transit Erhvervs Center 2 og serviceværksted. Måske du i dag sidder i en lignende stilling i bilbranchen, med mod på nu at prøve dig af som varevognssælger hos en af Danmarks største bilforhandlere? I de seneste år har pilen kun peget i én retning i forhold til salget af erhvervsbiler og tendensen ser ud til at fortsætte - derfor opruster vi nu i vores Brøndby-afdeling.

Vi søger en professionel og energisk erhvervssælger, der har mod på stor udvikling og fremtidig ledelse

Er du udadvendt, detaljeorienteret og stortrives i jagten efter potentielle kunder til vores erhvervsbiler af bedste kvalitet - så kan du være den rigtige profil for os. Som erhvervssælger får du ansvaret for salget af Peugeots erhvervsbiler til større og mindre virksomheder. Din hverdag vil være fyldt med opsøgende salg i vores lokalområde. Du vil også få ansvaret for at tilknytte eksisterende erhvervskunder i vores distrikt, til vores forretning.

Bilsælger - Indkøber til BCA Autoauktion A/S i Vejle

BCA & T4G har travlt som aldrig før og søger endnu en ny kollega som indkøber. Som en del af T4G’s high performance team bliver dine opgaver at lave buy-back aftaler med danske forhandlere og udlejningsselskaber. Du kommer til at beregne og prissætte puljer af biler uden afgift. En del af opgaven består også i at specificere køretøjer, der skal bestilles fra bilproducenter. Du får også medindflydelse på udviklingen af vores koncept. Arbejdet foregår fra BCA’s hovedsæde i Vejle

Bilrådgiver søges til Bilgo A/S – Renault og Dacia i Køge

Vi har haft et rigtig travlt 2021 med mere end 1.000 solgte nye og brugte biler, men vi skal have mere fart på i 2022 og søger derfor en branchekendt og erfaren bilrådgiver med flair for at sælge - købe og vurdere biler – kort sagt en sælger med et godt købmandskab. Vi kan tilbyde en spændende og udfordrende stilling i et bilhus i rivende udvikling, som Brand Manager for Renault/Dacia.

POLESTAR AARHUS søger Hand Over Specialist (Bilrådgiver)

Vi har forrygende travlt i vores nye Polestar Forretning i Aarhus, så derfor søger vi endnu en Hand Over Specialist! Er du god til dialog med mennesker og give unikke oplevelser? Drives du af glæden og lysten til at rådgive kunder? Og vil du være en del af en spændende bilvirksomhed, hvor kvaliteten af dit kundetalent og engagement er to altafgørende egenskaber? Så er denne stilling med sikkerhed noget for dig!

Salgskonsulent søges til Mercedes-Benz personbiler i Vejle

Vi søger en engageret og brancheerfaren salgskonsulent til Mercedes-Benz personbiler i vores afdeling i Vejle. Mercedes-Benz har i de seneste år cementeret sig på tronen, som den mest populære premium-bil i Danmark, og det er bl.a. medvirkende til stigende vækst samt fortsat stor aktivitet i vores showrooms. Derfor har vi brug for dig hurtigst muligt – så hvis du har ambitionerne, energien og forudsætninger, er det måske dig, vi leder efter.

Salgsrådgiver søges til Caripo Biler A/S i Horsens

Er du en resultatorienteret teamplayer og ønsker du at være med på en spændende rejse, hvor du vil få et stort ansvar i et af Horsens flotteste og største bilhuse, så søger Caripo Biler A/S lige nu en salgsrådgiver til vores Hyundai salgsafdeling. Som person har du en udpræget evne til at skabe tillid til personer og forstår at skabe begejstring for et produkt. Du er nysgerrig, har store ambitioner og er engageret i de opgaver du har.

Partnere