Autosælger

Søger du job som autosælger i bilbranchen? Som autosælger i bilbranchen vil du som udgangspunkt stå for salget af og kommunikationen med virksomhedens kunder - både private kunder såvel som andre virksomheder. Et autosælger job kan både være som kørende sælger eller som autosælger i den fysiske butik. Autosælgere har som oftest en stor interesse for kommunikation, hurtige relationer og god karisma, idet størstedelen af jobbet består af kontakten med kunder. Dette gør det derfor relevant at have en autosælger uddannelse, der giver bedre forudsætninger for at kunne fremme bilsalget igennem kommunikative strategier og evner. Find ledige stillinger som autosælger i autobranchen nedenfor.

Vi søger landets bedste bilsælger til Volkswagen Randers / Grenaa

Volkswagen Randers / Grenaa søger en ny salgsrådgiver, så hvis du er en af de absolut bedste i branchen – kunne det være dig vi mangler til vores team. Volkswagen har endnu større ambitioner for fremtiden. Både lokalt og globalt. Faktisk vil vi opretholde positionen som verdens største bilfabrikant i verden og i Danmark vil vi være danskernes fortrukne bilmærke. Vi har brug for dig til at hjælpe os med at sælge endnu flere biler

Tysktalende Indkøbsspecialist søges til T4G i Vejle
- en del af BCA-koncernen

T4G søger snarest en tysktalende indkøbsspecialist til et meget spændende job i vores afdeling beliggende i Vejle. Vi har det sidste år vækstet med mere end 200% og søger derfor flere medarbejdere for at kunne fortsætte denne udvikling. Din opgave vil hovedsageligt være at indkøbe nyere biler uden afgift fra tyske kunder. Du skal derfor være opsøgende og sammen med teamet finde nye kunder, som vi kan købe biler af på fair vilkår for begge parter.

Indkøbsspecialist / Car Buying Specialist søges til T4G i Vejle
- en del af BCA-koncernen

T4G søger to nye topmotiverede og selvkørende medarbejdere til vores afdeling beliggende i Vejle. Vi har det sidste år vækstet med mere end 200% og søger derfor flere medarbejdere for at kunne fortsætte denne udvikling. Din opgave vil hovedsageligt være at indkøbe nyere biler uden afgift fra både danske og udenlandske kunder. Du skal derfor være opsøgende og sammen med teamet finde nye kunder, som vi kan købe biler af på fair vilkår for begge parter.

Salgskonsulent søges snarest til Peugeot & Citroën
- Automobilforretningen Nordsjælland

Vi søger for snarlig tiltrædelse en dygtig, erfaren og VOKSEN salgskonsulent med minimum 5 års erfaring med salg af biler. Du er klar er til at gå forrest og tage ansvar for det daglige salg i butikken i samarbejde med nuværende sælgere. Kunne du tænke dig at blive en del af teamet hos Automobilforretningen Nordsjælland hvor vi har forhandling af Peugeot & Citroën i Frederikssund og Peugeot i Helsinge, så er det måske lige dig vi mangler.

Bilhuset Haldrup søger ambitiøs salgskonsulent med potentiale til salgschef

Vil du være med til at udfylde en central rolle i vores salgsafdeling hos et af Randers' førende bilhuse? Så har du chancen nu. Vi søger en supersælger, der brænder for salg og bilbranchen. Til vores afdeling i Randers søger vi en ambitiøs salgskonsulent, som besidder evnen til at kommunikere med vores mange kunder, hvor kundeforholdet bygger på lange relationer, ærlighed, god rådgivning og ordentlighed. Du skal brænde for salg og hjælpe vores kunder med at få den bedste bil.

Erhvervssælger søges til Autohuset Vestergaard i Horsens

Vil du være med til at skabe det bedste erhvervscenter for varebiler i Horsens, er det dig vi mangler. Du skal være en erfaren sælger af varebiler og de løsninger som følger med. Vi skal skabe unikke kundeoplevelser med stor fokus på den gode handel. Vi tilbyder bl.a. en afvekslende hverdag med mange spændende udfordringer, et godt arbejdsmiljø samt at arbejde med nogle af Danmarks bedst sælgende erhvervsbiler

Bilsælger søges snarest til Due Andersen Biler A/S
- Mazda & Suzuki Hillerød

Vi søger en bilsælger med mindst 4 års erfaring til at varetage salg af nye og brugte biler. Det er en fordel hvis du har tilknytning til lokalområdet. Du vil blive en del af et ungt salgsteam med 3 øvrige medarbejdere. Vi forventer fleksibilitet i forhold til arbejdsopgaver og –tid, ligesom weekendarbejde, deltagelse i udstillinger og kundearrangementer er en naturlig del af jobbet.

Erhvervssælger søges til større bilhus i Sydjylland

Har du lyst til at blive en del af vores erhvervsteam, så er du præcis ham/hende, vi søger. Vi ønsker at styrke vores erhvervsteam, og søger derfor den rette person, der kan bidrage til dette. Du har gerne nogle års erfaring med salg af biler til erhvervskunder fra lignende stilling, men det er dog ikke noget ubetinget krav. Vi tilbyder et spændende bilhus med flere bilmærker. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores erhvervschef

Partnere