Autosælger

Søger du job som autosælger i bilbranchen? Som autosælger i bilbranchen vil du som udgangspunkt stå for salget af og kommunikationen med virksomhedens kunder - både private kunder såvel som andre virksomheder. Et autosælger job kan både være som kørende sælger eller som autosælger i den fysiske butik. Autosælgere har som oftest en stor interesse for kommunikation, hurtige relationer og god karisma, idet størstedelen af jobbet består af kontakten med kunder. Dette gør det derfor relevant at have en autosælger uddannelse, der giver bedre forudsætninger for at kunne fremme bilsalget igennem kommunikative strategier og evner. Find ledige stillinger som autosælger i autobranchen nedenfor.

Erhvervssælger med ambitioner søges til Henrik Wessel AS

Hos Henrik Wessel AS søger vi en proaktiv erhvervssælger med veludviklede salg- og servicekompetencer, som har lyst til at arbejde med Peugeot og Opel. Vi tilbyder ansættelse i et af markedets førende bilhuse, med mere end 100 års erfaring. Her kan du forvente masser af udfordringer og gode udviklingsmuligheder, hvor der er en fri og uformel omgangstone, i et godt arbejdsmiljø. Her vil du blive en del at et stort passioneret team.

Bilsælger / Indkøber søges snarest til LC Biler A/S i Ølstykke

For snarlig tiltrædelse søger vi en dygtig Bilsælger / Indkøber. Drømmer du om et godt job: hvor du kan udvikle dig til at blive en af branchens dygtigste og mest alsidige købmænd? Som dagligt veksler mellem indkøb, markedsføring og salg? Hvor du har stor indflydelse på afdelingens strategi og planlægning? Med god tid til den enkelte kunde, og hvor op til 50% ender med at købe? Så læs videre og grib chancen...

Brugtvognsansvarlig søges til Rørbæk Biler Hjørring

Ønsker du et spændende job i en moderne og udviklende bilforretning med kort fra tanke til handling, hvor du kan få frihed og ansvar til at skabe en god dynamik i vores salgsafdeling. Så er her muligheden for et job der tilbyder og god og sund fordeling mellem salg af biler og overordnet ansvar for brugte biler i vores Hjørring afdeling. Vi har sammen med vores afdelinger i Nørresundby og Frederikshavn mere end 150 spændende brugte biler på lager som bliver omsat mange gange årligt.

Bilsælger søges snarest til Peugeot & Citroën i Helsinge
- Automobilforretningen Nordsjælland A/S

Til vores bilhus i Helsinge søger vi en dygtig erfaren salgskonsulent til salg af nye Peugeot & Citroën person- og varebiler samt brugte biler. Peugeot har konstant vækst i bilsalget, og er i dag blandt de mest populære bilmærker på markedet. Du kan derfor glæde dig til en hverdag med gode muligheder for succes og glade kunder.

Erfaren bilsælger søges til Lindholm Biler
- Nu har du muligheden for at blive en del af teamet!

Brænder du for salg og kundetilfredshed? Og har du lyst til at arbejde med dygtige kollegaer? Så har vi jobbet til dig! Vi søger en dygtig, ambitiøs og digitaltænkende kollega. Vi forventer, at du har styr på salgsprocessen og formår at guide kunden til den mest optimale billøsning, lytte til deres ønsker samtidig med at du udviser godt købmandskab. Vi arbejder alle konstant for at opnå højest mulige kundetilfredshed.

Erhvervskonsulent til Peugeot Østerbro

Lige nu søger vi en Erhvervskonsulent til vores Peugeot Professionelle Erhvervscenter på Østerbro i København. Her vil du arbejde med salg og rådgivning af Peugeot erhvervsbiler samt være primus motor på at implementere Peugeots elektrificering af varebiler i hovedstaden samt opsøgende netværksarbejde. Du vil dagligt arbejde i vores PSA-hus på Rovsingsgade, hvor der er gode rammer for dialog med kunder og samarbejdspartnere

Værdifastsætter søges til Syddanmark hos P. Christensen A/S

Da vi samler vores kompetencer, søger vi en værdifastsætter til teamet. Stillingen er en back-office supportfunktion til salgsafdelinger i forbindelse med genberegninger og værdifastsættelser - primært indenfor mærkerne Mercedes-Benz, smart, Peugeot, Citroën og Honda. Du har erfaring fra tilsvarende stilling inden for autobranchen, kendskab til det danske og udenlandske bilmarked i forhold til prisdannelse, samt kendskab til genberegninger og værdifastsættelser

Partnere