Autosælger

Søger du job som autosælger i bilbranchen? Som autosælger i bilbranchen vil du som udgangspunkt stå for salget af og kommunikationen med virksomhedens kunder - både private kunder såvel som andre virksomheder. Et autosælger job kan både være som kørende sælger eller som autosælger i den fysiske butik. Autosælgere har som oftest en stor interesse for kommunikation, hurtige relationer og god karisma, idet størstedelen af jobbet består af kontakten med kunder. Dette gør det derfor relevant at have en autosælger uddannelse, der giver bedre forudsætninger for at kunne fremme bilsalget igennem kommunikative strategier og evner. Find ledige stillinger som autosælger i autobranchen nedenfor.

Erhvervsrådgiver med ansvar for udbud søges snarest til Karvil Group

Relationsskabende, struktureret og positivt mindset - hvis det er dig, så læs videre. Til en nyoprettet stilling søger vi nu en løsningsorienteret erhvervsrådgiver med ansvar på offentlige udbud både person- og varebiler samt opsøgende salg af varebiler i lokalområdet med mærkerne Citroen, Nissan, Maxus og Ford. Stillingen er hybrid, da man både skal kunne navigere struktureret i udbudsprocessen før, under og efter. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Salgsrådgiver til Semler Mobility Silkeborg - Skoda

Har du lyst til at blive en del af et kompetent og professionelt Skoda-salgsteam, som sætter en ære i at levere en ualmindelig høj service og kvalitet til vores kunder? Og kan du sige ja til, at du er en high performer med en ydmyg tilgang til dine omgivelser? Så er det måske dig, vi mangler i vores salgsafdeling. Vores nøgleord er troværdighed, teamspirit, loyalitet og et højt energi-niveau. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Volkswagen Salgsrådgiver søges til stort bilhus i Esbjerg

Erfaren og branchekendt Volkswagen bilsælger søges til vores store Volkswagen, Škoda, SEAT og CUPRA bilhus i Esbjerg snarest muligt. Huset har et stærkt team, hvor alle brænder for, at sælge biler og give branchens bedste kundeservice. Der er fart over feltet i både bilhuset og generelt i vores koncern, så du skal trives i et hektisk hverdag og være klar på at få testet dit naturlige salgsgen for alvor. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Leasing og salgskonsulent med fokus på brugte biler søges til Bilhuset Laursen A/S - Køge

Vi søger en person med erfaring i leasing på forholdsmæssig afgift, og brændende interesse for biler, og alt omkring dem, har en nysgerrig og gerne lidt nørdet tilgang til biler, og især tallene omkring dem. I vores forretning i Køge sælger vi primært nyere brugte biler i premium segmentet, og leasing fylder mere og mere hos os. Lyder dette til lige at at være dig, så send din ansøgning allerede i dag

Bilrådgiver søges til Karvil Biler A/S - Odense

Kommercielt mindset og en personlig energi der smitter andre - er det dig? Den nye bilrådgiver skal kunne løftet salget af nye biler til et nyt niveau i tæt samspil med salgschefen og de øvrige bilrådgivere i forretningen. Vores brugtbilsforretning har vokseværk, og den udvikling skal du være med til at booste. Vi forventer at du proaktivt kan indkøbe biler ind fra private, såvel som B2B kanaler. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Salgskonsulent søges snarest til Kia og brugte biler hos Bjarne Nielsen A/S - Birkerød

Er du klar på at blive en del af Bjarne Nielsen-koncernen - og derved være med til at skabe værdi for vores kunder? Til vores store Bjarne Nielsen-forretning i Birkerød søger vi en dygtig salgskonsulent til afdelingen for nye Kia-modeller og brugte biler generelt. Du skal være med til at sikre, at Bjarne Nielsen-koncernens salgs- og indkøbsmål bliver indfriet. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede.

Partnere