Autoopretter

Karosserilærling søges til meget spændende job i stort bilhus i Kolding

En af Autocentralen største afdelinger søger en dynamisk, flittig og ambitiøs karosserilærling til vores super travle team på Egtved Alle 1 i Kolding. Afdelingen er en del af en stor koncern i sund vækst med i alt 8 afdelinger. Du bliver en del af vores stærke eftermarkedsteam på skadecenteret, hvor alle dagligt yder deres bedste. Uddannelsen er udpeget til fordelsuddannelse. Fordelsuddannelser vurderes at have gode praktik- og jobmuligheder efterfølgende

Er du en god og stabil Pladesmed?
– Så er det dig vi mangler hos Vangskov Biler, Glostrup

Til vores Glostrup afdeling, søger vi en af branchens bedste pladesmede, som sætter en ære i kundeservice, tillid og loyalitet samtidig med, at du er yderst resultatorienterede og målrettet. Vi tilbyder bl.a.: en flot og velrenommeret bilforretning med stort service- og pladeværksted, en unik arbejdsplads, hvor alt er af nyere dato og i orden, herunder lifte, værktøj, borde / skabe m.v. samt stor personlig indflydelse, da vi sammen skal skabe de gode resultater.

Pladesmed søges til Semler Retail Holbæk

Vi søger en dedikeret pladesmed, som skal indgå i vores team af dygtige medarbejder med opstart hurtigst muligt. Bliv en del af vores topmoderne pladeværksted. Vi er et professionelt team, som servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet. Derfor er din ekspertise og vores faciliteter selvfølgelig i samme klasse. Vi har god gulvplads på værkstedet, du får egen lift og værktøj, og vi følger altid fabrikkens reparationsvejledninger.

Pladesmed søges til ERA BILER Helsinge

Vi har nok at se til på vores pladeværksteder. I øjeblikket står vi og mangler en kollega til vores afdeling i Helsinge, der sætter en ære i godt håndværk. Du vil blive kollega med omkring 30 dygtige lokale Superhelte. Er du uddannet pladesmed og brænder for at få biler til at se knivskarpe ud, så hører vi gerne fra dig. Hvis du samtidig er enig i, at tilfredse gæster og gode kollegaer, er den eneste vej til succes, så er du det "helt rette" match for os.

Pladesmed søges til Autohuset Vestergaard i Birkerød

Vi har fortsat travlt på vores skadecenter og søger derfor en serviceminded og dygtig pladesmed. Har du erfaring med skadesarbejde og fungerer du godt i en travl hverdag, så er det måske dig vi søger. Hos Autohuset Vestergaard A/S er det vores vision at opnå en position som Danmarks førende leverandør og servicepartner af transportløsninger, målt på kundetilfredshed og lønsomhed. Vi er derfor passionerede og tager ansvar for, at vores kunder får en god oplevelse.

Partnere