Autoopretter

Pladesmed søges til Toyota Amager - Via Biler A/S

Til vores bilhus på Amager søger vi en dygtig og kompetent pladesmed med gå-på-mod og hænderne skruet rigtigt på. Arbejdsopgaver spænder vidt og du bliver en del af et dynamisk og moderne bilhus, hvor kundetilfredshed og det gode arbejdsmiljø vægtes højt. Vi tilbyder en spændende og selvstændig hverdag, hvor arbejdsglæde, gode uddannelses- og udviklingsmuligheder går hånd i hånd.

Dygtig pladesmed søges til Kronborg Auto A/S
- Volkswagen & Skoda Helsingør

Til Kronborg Auto A/S, Volkswagen & Skoda Helsingør, søger vi snarest muligt en dygtig pladesmed. Vi er i rivende udvikling og har travlt, derfor søger vi nu en dygtig pladesmed / karrosseritekniker, som vil indgå i vores stærke team af dygtige medarbejdere. Vi tilbyder et fagligt udfordrende job og selvstændigt job samt løbende relevant uddannelse. En ledelse som giver konstruktiv feedback samt attraktiv lønpakke, som bl.a. består af pension, bonus og sundhedsforsikring.

Pladesmed søges snarest til pladeværkstedet
hos Jydsk Automobil Centrum Randers A/S

Vi mangler dig som er uddannet pladesmed på vores pladeværksted. Vi tilbyder bl.a. et moderne værksted med egen lift og værktøj, rig mulighed for at udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og løbende videreuddannelse. Vi vægter frihed under ansvar højt, og du vil opleve, at du får tilstrækkelig tid til at løse opgaverne, da kvaliteten i arbejdet er Alfa og Omega.

Volkswagen Viborg søger en frisk og udadvendt medarbejder til vores Skadecenter

Er du en frisk og dygtig medarbejder, som har hænderne skruet ordentligt på? Kunne du tænke dig at have et job i en travl hverdag med vores fire stærke brands VW, Audi, ŠKODA og SEAT? - så er det måske lige dig, vi mangler til vores team på skadecenteret. Vi tilbyder bl.a. et nyt bilhus med topmoderne skadecenter og alt i nyt udstyr samt et job fyldt med faglig udfordring og efteruddannelse

Pladesmed / Karosseritekniker søges til Volkswagen Ishøj
- Sydkystens Bil Center A/S

Vi mangler en pladesmed / karosseritekniker, som vil arbejde med nogle af branchens bedste mærker og de nyeste teknologier, og som vil være del af en arbejdsplads, hvor målsætningen er at have glade og tilfredse kunder. Hvis du vil med på holdet, så læs videre. Du kommer til at indgå i vores stærke team af dygtige Volkswagen og ŠKODA Pladesmede / Karosseriteknikere, hvor du vil arbejde med vores mange modeller, herunder el- og hybridbiler.

Pladesmed søges snarest til Peugeot i Rødovre
- Bo Kjeldsmark Automobiler A/S

Bo Kjeldsmark Automobiler A/S - Peugeot Rødovre har travlt og er i forsat udvikling. Derfor søger vi en pladesmed til vores nyindrettede værksted - det bl.a. har ALT i nyt værktøj. Vores nye kollega skal kunne lide at have travlt og kunne håndtere og præcisere høj arbejdsmoral. Derfor er det vigtigt at du tænker og arbejder effektiv og selvstændigt. Vi er en af Danmarks største Peugeot forhandlere, og sætter kvalitet i alt vi gør.

AutoCenter København søger 2 dygtige pladesmede til vores afdeling i Hvidovre

Vil du være del af et af Danmarks største frie værksteder med et fantastisk brand? Vi er et af Danmarks største Bosch Car Service værksteder. Til AutoCenter Københavns afdeling i Hvidovre, betyder øget ordretilgang, at vi har brug for at styrke vores i forvejen stærke team med to nye pladesmede. Vores kunder er primært forsikringsselskaberne, men der er altid en kunde der skal stilles tilfreds, så punktlighed, stolthed og godt købmandskab er nøgleordene for stillingerne.

Partnere