Autoopretter

Pladesmed søges til Volkswagen Kalundborg

Vi har meget travlt, og derfor søger vi en pladesmed - gerne med erfaring eller stor lidenskab for Volkswagen. Vores klare mål og ambition er at være de bedste inden for kundetilfredshed. Derfor har vi behov for topmotiveret medarbejdere, så vi kan forsætte vores positive vækst. Vi tilbyder bl.a. et job med faglig udfordring, løbende efteruddannelse flere årlige sociale arrangementer samt sundhedsordning

Pladesmed søges til Semler Retail Højbjerg
- Volkswagen & Skoda

Har du lyst til at arbejde på et moderne skadecenter, hvor vi lever af kvalitetsarbejde og af at yde god service? Vi er et professionelt team, som servicerer og reparerer biler fra Volkswagen & SKODA – biler af højeste kvalitet. Derfor er vores faciliteter selvfølgelig i samme klasse, og vi forventer det samme om din ekspertise. Du får din egen lift og værktøj, og vi arbejder altid ud fra producentens reparationsvejledninger.

Pladesmed søges til Semler Retail Aalborg
- Volkswagen, Skoda & Audi

Har du lyst til at arbejde på et moderne skadecenter, hvor vi lever af kvalitetsarbejde og af at yde god service? Vi er et professionelt team, som servicerer og reparerer biler fra Volkswagen, SKODA og Audi – biler af højeste kvalitet. Derfor er vores faciliteter selvfølgelig i samme klasse, og vi forventer det samme om din ekspertise. Du får din egen lift og værktøj, og vi arbejder altid ud fra producentens reparationsvejledninger.

Pladesmed søges til Autohuset Vestergaard i Kolding

Vi har fortsat travlt på vores skadecenter og søger derfor en serviceminded og dygtig pladesmed. Har du erfaring med skadesarbejde og fungerer du godt i en travl hverdag, så er det måske dig vi søger. Vi tilbyder bl.a. en afvekslende hverdag med spændende udfordringer og løbende kurser samt efteruddannelse.

Pladesmed søges til Kronborg Auto A/S
- Volkswagen & Skoda Helsingør

Til Kronborg Auto A/S, Volkswagen & Skoda Helsingør, søger vi snarest muligt en dygtig pladesmed. Vi er i rivende udvikling og har travlt, derfor søger vi nu en dygtig pladesmed / karrosseritekniker, som vil indgå i vores stærke team af dygtige medarbejdere. Vi tilbyder bl.a. en ledelse som giver konstruktiv feedback, et godt arbejdsmiljø i en moderne virksomhed med de nyeste opretningsteknikker samt attraktiv lønpakke, pension, bonus og sundhedsforsikring.

Pladesmed søges til Terminalen Aarhus A/S

Hos Terminalen Aarhus søger vi en pladesmed til vores professionelle team med 6 medarbejdere, der alle arbejder for at sikre den bedste service til vores kunder. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af udførelse af opretninger og udskiftninger på bilerne. I huset arbejder vi med Honda, Hyundai, Jaguar, LandRover og Fiat. Kendskab til disse mærker vil være en fordel, men er ikke et krav.

Pladesmed søges til Bjarne Nielsen A/S i Esbjerg

Til Esbjergs (måske) flotteste bilhus søger vi en dygtig pladesmed. Du bliver en del af vores stærke eftermarkedsteam hvor vi håndterer skader for alle bilmærker på vegne af vores to bilhuse i Esbjerg. Derfor vil der være en naturlig overvægt af bilmærkerne Ford, Volvo, Renault og Dacia, som alle forhandles i vores bilhuse.

Pladesmed søges til Andersen Biler Roskilde

Er du pladesmed og søger nye udfordringer - så er denne ledige stilling i Andersen Biler Roskilde måske noget for dig. I Roskilde forhandler vi mærkerne Citroën & Suzuki, men udfører gerne reparation af skader på andre mærker. Vi tilbyder bl.a. pensionsordning og sundhedsforsikring, løbende efteruddannelse og en spændende og varieret hverdag

Partnere