Automontør

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Pladesmed / Automontør til Semler Gruppen i Brøndby

Vi søger snarest en pladesmed til Semler Gruppens værksted hos importdivisionen i Brøndby. På vores interne værksted servicerer, reparerer samt monterer vi udstyr på biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig i samme klasse. Vores primære opgaver er at servicere koncernens firmabiler, pressebiler samt de ansattes egne biler. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Karrosseritekniker søges til velbesøgt skadecenter i Kolding

Vi har forrygende travlt i skadecenteret på Egtved Alle 1 i Kolding og er nu "på jagt" efter en ny mand / kvinde til holdet. Der sættes en stor ære i at yde branchens bedste service til vores mangeårige trofaste kunder - så du skal være serviceminded og have et smil på læben. Fleksibilitet og selvstændighed er en naturlighed for os og giver vores medarbejdere "frihed under ansvar". Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Vi søger en Pladesmed / Karrosseritekniker til vores Skadescenter i Viborg

Er du pladesmed, og kunne du tænke dig at blive en del af vores team, så har du nu en mulighed for at komme med på holdet. Medarbejderne hos Jørgen Laursen brænder for at gøre en forskel. Vi tænker i muligheder, og udvikler os, så vi i fællesskab kan give kunden den bedste oplevelse. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere