Automontør

Klargøringsmekaniker til Autohuset Vestergaard i Birkerød

Har du lyst til at være en del af et spændende bilhus med adgang til den nyeste viden og værktøjer, og er du både serviceminded og fleksibel, så har du nu muligheden for at blive en del af det stærke team på vores mekaniske værksted, hos Autohuset Vestergaard A/S i Birkerød. Dine opgaver består af udstyrsmontering på nye og brugte biler samt tekniske klargøring af nye person- og varebiler. Du er udlært mekaniker og har gerne erfaring fra lignende job, gerne med Opel eller Peugeot.

Arbejdsmand/-kvinde søges til Ejner Hessel A/S i Albertslund

Vi søger en arbejdsmand/-kvinde til vores autoriseret Renault og Dacia værksted i Albertslund. Stillingen er fuldtid, og da værkstedet har rygende travlt, har vi brug for dig hurtigst muligt! Vi kan tilbyde dig et alsidigt job hos en af Danmarks største bilforhandlere, hvor ikke to dage er ens. Vi sørger for den grundige oplæring, de gode kolleger og et uhøjtideligt arbejdsmiljø.

Klargøringsmedarbejder til ŠKODA, SEAT & Cupra Brøndby

Det går forrygende hos os. I 2020 er vi blevet autoriseret forhandler af SEAT & Cupra. Vi søger derfor efter en fleksibel klargøringsmedarbejder til vores afdeling for udlejningsbiler. Hos os vil du komme til at arbejde med nogle brands og i en forretning i rivende udvikling. Her prioriteres godt teamwork og fleksibilitet på tværs af afdelingerne. Du vil indgå som en del af et kvalitetsbevidst firma med masser af gode kollegaer på tværs af alle afdelingerne.

Automekaniker / Automontør (aftenhold) søges til Semler Retail Gladsaxe

Vi søger netop nu to dygtige automekanikere/automontører til vores aftenhold, som har lyst til at blive en del af et moderne værksted og et professionelt team. Du kommer til at få en bred variation af opgaver, såvel serviceopgaver, mixet op med skrueopgaver. Du vil i jobbet opleve spændende og udfordrende arbejdsdage, hvor du kan se frem til et tæt samarbejde med dine kolleger. Vi er gode til at dele ud af vores erfaringer og hjælpe hinanden.

Dygtig bil-modtager søges til Danmarks største bilhus

Til vores værksted og klargøring - der er landets største - søger vi en tekniker med mekanisk baggrund, som skal udfylde en vigtig kontrolfunktion. Det kan være en mekaniker, en tidligere synsmand eller lignende - det er vigtigt, at vedkommende har god teknisk indsigt i, hvor langt den enkelte bil er i processen. Opgaven består primært i at kontrollere de biler, som vi indkøber, for eventuelle fejl, skader og mangler.

Vi leder efter allround-mekanikere til Danmarks største bilhus - Bilernes hus i Silkeborg

Til vores værksted og klargøring - der er landets største - søger vi et par dygtige allround-mekanikere, som har fokus på kunder, kvalitet og effektivitet. Vi har travlt og forventer at øge salget med over 1000 nye og nyere brugte biler. Vi lægger stor vægt på medarbejdertrivsel med fokus på respekt, kvalitet, engagement for hinanden og det arbejde, vi leverer. Hvis du ønsker det, tilbyder vi gode muligheder for at gøre karriere og udbygge din erfaring

Partnere