Automontør

Mekaniker / Automontør søges til Bayern AutoGroup A/S - Kolding

Har du lyst til at blive del af en eksklusiv BMW & MINI forhandlerkæde, hvor god kundeservice og kvalitet altid er i højsædet? Hos Bayern AutoGroup Kolding søger vi en mekaniker/automontør, der har lyst til at blive del af et professionelt og moderne bilhus, hvor vi alle samarbejder for at give vores kunder en service, der matcher BMW & MINI brandets høje kvalitet. Lyder dette som dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Pladesmed og automontør søges til Semler Mobility Holbæk

Vi er et professionelt team, som servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet. Derfor er din ekspertise og vores faciliteter selvfølgelig i samme klasse. Vi har god gulvplads på værkstedet, du får egen lift og værktøj, og vi følger altid fabrikkens reparationsvejledninger. Vi vægter frihed under ansvar, og du vil opleve, at du får tilstrækkelig tid til at løse opgaverne, da kvaliteten i arbejdet er alfa og omega. Lyder dette som dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Pladesmed søges til P. Christensen A/S - Østerbro

Vi har travlt på pladeværkstedet i vores forretning på Østerbro, og derfor søger vi en dygtig og omhyggelig pladesmed eller automontør til teamet. Du vil komme til at arbejde i et fedt og lyst bilhus med glade og samarbejdsvillige kolleger, hvor der bliver taget hånd om tingene. Hos P. Christensen tilbyder vi dig et spændende og lærerigt job i en anerkendt og udviklingsorienteret organisation. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Udekørende Servicemontør søges til Karlslunde

Er du en person der vægter hastighed, købmandskab og kvalitet højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team af dygtige medarbejdere der vil være ”BRANCHENS BEDSTE” Til vores afdeling i Karlslunde søger vi en udekørende servicemontør. Hos SDS går vi meget op i at videreudvikle og efteruddanne vores medarbejdere. Tonen i Karlslunde er uformel, og vi er et engageret team med et stærkt fællesskab. Lyder dette som dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere