Automontør

Montør søges til aftenhold hos Via Biler - Volvo & Polestar Vallensbæk

Vi har rygende travlt og søger derfor en dedikeret montør til vores aftenhold i vores bilhus i Vallensbæk. Drømmer du om aftenarbejde og en kun 4 dages arbejdsuge samt arbejde med nogle af branchens bedste premium bilmærker? Så er muligheden her nu. Sætte du pris på godt kollegaskab, faste rammer, og en virksomhed der sætter kunder og medarbejdere i fokus - så er Via Biler og denne stilling noget for dig!

Karrosseritekniker eller mekaniker/montør søges til Danmarks største værksted

Til vores værksted og skadesafdeling – der med over 70 lifte er landets største - søger vi en dygtig allround mekaniker, karosseritekniker eller pladesmed, som har fokus på kunder, kvalitet og effektivitet. Det er et krav, at du er udlært karrosseritekniker, mekaniker eller montør. Ligeledes vil det være en klar fordel, hvis du har erfaring fra et aut. værksted, men det er ikke et krav. Et vist kendskab til de mest populære mærker, som vi forhandler i vores bilhus er naturligvis en fordel

Volkswagen og ŠKODA Ishøj søger en dygtig personvognsmekaniker eller personvognsmontør

Volkswagen og ŠKODA er nogle af Danmarks foretrukne bilmærke og det kan vi mærke på værkstedet. Derfor skal vi bruge to nye kollegaer, der vil gøre en forskel for vores kunder. Vi tilbyder bl.a. En ambitiøs, kvalitetsbevidst og dynamisk virksomhed der hele tiden udvikler sig - sammen med medarbejderne samt løbende (efter)uddannelse i Volkswagens produkter og fabrikssystemer.

Volkswagen og ŠKODA Ishøj søger en dygtig karrosseritekniker eller -montør

Volkswagen og ŠKODA er nogle af Danmarks foretrukne bilmærker og det kan vi mærke på værkstedet. Derfor skal vi bruge en ny kollega, der vil gøre en forskel for vores kunder med skadesreparationer på Volkswagen og ŠKODA. Vi tilbyder bl.a. en afvekslende og spændende hverdag fyldt med faglige og personlige udfordringer samt løbende (efter)uddannelse i Volkswagens produkter og fabrikssystemer.

Partnere