Automekaniker

Søger du job som autotekniker i autobranchen? Som autotekniker i autobranchen vil den primære opgave bestå af reparation af køretøjer. Dette kan være alt fra personbiler, lastvogne til motorcykler. I bilbranchen vil du som udgangspunkt fungere som autotekniker eller automekaniker på et autoværksted. På autoværkstedet er fagligheden i højsædet, og en autotekniker uddannelse er derfor nødvendigt. Som autoteknolog tilegner du dig viden om bilens mekanik og tekniske egenskaber, som er nødvendigt for jobbets udførelse på værkstedet. Som autotekniker vil du ligeledes indgå i et team på værkstedet, hvor opgaverne kræver kollegialt samarbejde såvel som stor selvstændighed. Find ledige stillinger som autotekniker i autobranchen nedenfor.

2 erfarne mekanikere søges – én til personbiler og én til varebiler til Autohuset Ringsted A/S - aut. værksted for Volkswagen, SKODA og SEAT

Lige nu søger vi 2 erfarne mekanikere – en til personbiler og en til varebiler. Autohuset Ringsted A/S er autoriseret værksted af mærkerne Volkswagen, SKODA og SEAT. Du kommer til at indgå i et team med super dygtige kollegaer, som på nuværende tidspunkt tæller over 30 medarbejdere. Vi er en virksomhed, som har et ønske og en ambition om at være førende inden for medarbejder- og kundetilfredshed. Derfor har vi behov for flere dygtige medarbejdere, så vi kan forsætte vores positive vækst

Lastvognsmekanikerlærling søges til P. Christensen Odense

Lige nu søger vi en lærling på lastvognsværkstedet for Mercedes-Benz i Odense. Du kombinerer uddannelse og teori med praksis arbejde. Her lærer du at udføre eftersyn på lastbiler, busser og påhængsvogne. Uddannelsen kræver, at du er omhyggelig og selvstændigt kan planlægge og udføre de ting, der skal laves. Du får viden om justering af motorer, bremser og styretøj samt rettelse af fejl på køretøjernes elektriske systemer.

Lastbilmekanikerlærling søges til Mercedes-Benz, Aalborg

Vi søger en lastbilmekanikerlærling til vores autoriserede værksted for Mercedes-Benz i Aalborg. Hvis du har lyst til at prøve kræfter med en branche i rivende udvikling, hvor jobmulighederne efter endt uddannelse er særdeles gode, så er det måske dig, vi står og mangler! Vi kan tilbyde dig en aktiv og udfordrende dagligdag, et uhøjtideligt arbejdsmiljø, dygtige kolleger og en fremtidssikret uddannelsesplan.

Varebilsmekanikerlærling søges til Mercedes-Benz, Aalborg

Vi søger en Varebilsmekanikerlærling til vores autoriserede værksted for Mercedes-Benz i Aalborg. Hvis du har lyst til at prøve kræfter med en branche i rivende udvikling, hvor jobmulighederne efter endt uddannelse er særdeles gode, så er det måske dig, vi står og mangler! Vi kan tilbyde dig en aktiv og udfordrende dagligdag, et uhøjtideligt arbejdsmiljø, dygtige kolleger og en fremtidssikret uddannelsesplan.

Lastbilmekanikerlærling søges til Mercedes-Benz, Thisted

Vi søger en lastbilmekanikerlærling til vores autoriserede værksted for Mercedes-Benz i Aalborg. Hvis du har lyst til at prøve kræfter med en branche i rivende udvikling, hvor jobmulighederne efter endt uddannelse er særdeles gode, så er det måske dig, vi står og mangler! Vi kan tilbyde dig en aktiv og udfordrende dagligdag, et uhøjtideligt arbejdsmiljø, dygtige kolleger og en fremtidssikret uddannelsesplan.

OPEL Mekaniker / Teknisk rådgiver søges til Vejlebo & Larsen  i Holbæk

Vi søger en teknisk rådgiver til vores autoriserede Opel-værksted i Holbæk. Du skal være blandt de bedste inden for fejlsøgning, diagnose og reparation af Opel person- og varebiler. Du skal kunne lide at have travlt og kunne håndtere avancerede tekniske problemstillinger ved moderne biler. Du arbejder effektivt og selvstændigt og håndtere IT på relativt højt niveau. Du kan kommunikere med kunder og medarbejdere på værkstedet effektivt og overbevisende.

Lastbilmekaniker søges til Mercedes-Benz, København / Avedøre

Vi søger en lastbilmekaniker til vores Avedøre-afdeling, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz, Renault og Fuso. Du vil være en del af aftenholdet, og du skal derfor være indstillet på at arbejde mandag til torsdag fra 14.00 – 23.00. Værkstedet har rygende travlt, og derfor har vi brug for dig hurtigst muligt. Du får et udfordrende job med servicering og reparation af Mercedes-Benz lastbiler og attraktive ansættelsesvilkår - herunder sundhedsforsikring

Dygtig & erfaren Mekaniker / Tekniker søges til Hyundai Vejle
- Jens P. Buch Biler A/S

Vi har travlt og står netop nu og mangler dig til vores mekaniske værksted. Er du klar til nye "veje" i et bilhus med et ungt og engageret team så skynd dig at skrive til os. Vi er Single Brand forhandler af Hyundai samt salg af nyere populære kvalitetsbiler så vi kan tilbyde dig en alsidig arbejdsdag. Vi tilbyder et spændende job med mulighed for personlig udvikling og frihed under ansvar i et bilhus med en uformel omgangsform.

Partnere