Automekaniker

Erfaren AUDI mekaniker til Bilernes Hus

Grundet travlhed søger Bilernes Hus en erfaren mekaniker til vores Audi team. Så har du flere års erfaring som mekaniker? Og har du lyst til at arbejde på et af de største og mest moderne værksteder i Danmark? Så skal du måske med på vores dygtige team af mekanikere.

Erfaren dansktalende diagnosetekniker søges til Nissans Tekniske Helpdesk

Vi søger lige nu en dansktalende diagnosetekniker til vores partner Nissan til at arbejde med teknisk support. Som medarbejder i vores team vejleder og coacher du rutinerede teknikere hos autoriserede autoværksteder i hele Norden med fokus på det danske marked. Supporten kan ske via elektronisk kommunikation, mail og telefon og indebærer kontakt med både forhandlere og udviklingsteam hos producenten/generalagenten.

Autohuset Ringsted A/S søger Danmarks bedste mekaniker og pladesmed

Vi har meget travlt, og derfor søger vi efter mekaniker og karrosserismed – gerne med erfaring eller stor lidenskab for Volkswagen og Skoda. Du kommer til at indgå i et team med super dygtige kollegaer – som på nuværende tidspunkt tæller over 30 medarbejdere, hvoraf ca. 15 medarbejdere på værkstedet.

Mekaniker / Tekniker søges til Rævhede Auto

Vi søger omgående en dygtig, kvalitets- og ansvarsbevidst mekaniker / tekniker til vores moderne autoværksted. Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag blandt gode kolleger og sætter godt arbejdsmiljø i højsædet.

Dygtig mekaniker søges snarest til Autohuset Schibsbye i Nordsjælland

Autohuset Schibsbye i Espergærde søger en ansvarsbevidst og passioneret mekaniker - gerne tekniker. Vi tilbyder et spændende job i et bilhus, som er i konstant udvikling samt en yderst attraktiv lønpakke, og en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder.

Vare-/personvognsmekaniker søges til Vejle

Vores dygtige team skal udvides - så vi søger endnu en vare-/personvognsmekaniker. Huset rummer omkring dygtige 60 medarbejdere, der alle brænder for deres job. Der er "højt til loftet", stemningen er uformel og kammeratskabet er godt! Vi tilbyder mulighed for personlig udvikling i en virksomhed i sund vækst med suveræne produkter og solidt kundegrundlag. Løn i forhold til dine kvalifikationer

Mekaniker søges til Auto-House Køge A/S

For snarlig tiltrædelse søger vi en mekaniker til vores værksted. Vi laver reparationer/service på Citroën, Honda, Seat og øvrige mærker. Vi søger en mekaniker med stort kendskab til Seat, da dette bilmærke vil blive det primære arbejdsområde. Vi er et Autohus som beskæftiger 32 medarbejdere fordelt på værksted, lager, salg og administration. Vi forhandler Citroën, Seat, Honda samt brugte biler.

Tekniker til Volkswagen Holbæk

Vi søger snarest en struktureret og teamorienteret tekniker til mekanisk værksted i vores forretning. Du skal blandt andet beskæftige dig med fejlsøgning og andre større opgaver, og kommer til at indgå i et team af flere dygtige teknikere, hvor vores største fokus er kvaliteten i arbejdet og den gode kundeservice. Hos Volkswagen gør vi meget for, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og med løbende videreuddannelse.

Partnere