Automekaniker

Søger du job som autotekniker i autobranchen? Som autotekniker i autobranchen vil den primære opgave bestå af reparation af køretøjer. Dette kan være alt fra personbiler, lastvogne til motorcykler. I bilbranchen vil du som udgangspunkt fungere som autotekniker eller automekaniker på et autoværksted. På autoværkstedet er fagligheden i højsædet, og en autotekniker uddannelse er derfor nødvendigt. Som autoteknolog tilegner du dig viden om bilens mekanik og tekniske egenskaber, som er nødvendigt for jobbets udførelse på værkstedet. Som autotekniker vil du ligeledes indgå i et team på værkstedet, hvor opgaverne kræver kollegialt samarbejde såvel som stor selvstændighed. Find ledige stillinger som autotekniker i autobranchen nedenfor.

Tekniker søges til Toyota i Odder

PROBILER, Toyota i Odder, søger tekniker til vores mekaniske værksted. Du vil blive kollega med verdens bedste flok af dedikerede teknikere. Vi sørger for at du bliver oplært i Toyota og hybridteknik, så du bliver opdateret på de nyeste teknikker og fremtidens biler. PROBILER har forhandlet og serviceret Toyota i 43 år, og er som en af de eneste Toyota-forhandlere ikke en del af en kæde. Du bliver derfor medlem af vores lille familie, hvor vi stadig sætter fællesskab og sammenhold i højsædet.

Mekaniker søges til "MÅNESKINSARBEJDE" i Holbæk

Vil du arbejde 4 dage for 5 dages løn - og have fri fredag, lørdag og søndag? Vi søger snarest muligt en erfaren og kvalitetsbevidst MEKANIKER TIL PERSON- OG VAREVOGNE - hvis du samtidig er bekendt med Ford og Renault er dette en klar fordel! Vi tilbyder et moderne bilhus, med nyeste teknologi og faciliteter, løbende videreuddannelse og udviklingsmuligheder i en spændende del af bilbranchen.

Mekaniker søges snarest til Volkswagen Ishøj
- Sydkystens Bil Center A/S

Vi mangler en mekaniker, som vil arbejde med nogle af branchens bedste mærker og de nyeste teknologier, og som vil være del af en arbejdsplads, hvor målsætningen er at have glade og tilfredse kunder. Hvis du vil med på holdet, så læs videre. Du kommer til at indgå i et stærkt team af dygtige Volkswagen- og SKODA-teknikere, og du vil primært arbejde med service og vedligeholdelse af vores mange modeller.

Vi søger en mekaniker / værkførerassistent til vores
Ford afdeling i Brønderslev

Her er en spændende stilling, der er delt mellem værkstedet og værkførerkontoret, så du både kommer til at arbejde som tekniker og som værkførerassistent. Det er således vigtigt, at du ud over at være en dygtig tekniker, også har flair for en præcis og positiv dialog med kunderne. Værkførerassistent funktionen består i at deltage i opgaverne omkring en god og serviceminded modtagelse af værkstedskunder, samt at afgive tilbud, og booke nye aftaler i kalenderen.

Autoforum Middelfart søger SERVICETEKNIKER

Hos Autoforum Middelfart har vi brug for en erfaren dedikeret servicetekniker med tiltrædelse hurtigst muligt. Vi tilbyder gunstige lønforhold med afvekslende opgaver, der kræver høj arbejdsmoral og evnen til at arbejde og tænke hurtigt og selvstændigt. Som Service Tekniker hos Autoforum bliver du en del af et stærkt team, der sætter det at give kunderne en god og tryg oplevelse øverst på listen. På værkstedet servicerer vi alle bilmærker.

Volkswagen Skanderborg erhvervsteam søger en dygtig tekniker

Vi er i rivende udvikling og søger lige nu en tekniker, som skal indgå i vores dynamisk erhvervsteam af dygtige medarbejdere. Stillingen indebærer også at arbejde m/personvogne, og fordelingen vil cirka være 50/50. Vi tilbyder bl.a. et fagligt udfordrende og selvstændigt job, hvor vi prioriterer de kreative løsninger, at arbejde både med person og varebiler inden Volkswagens nyeste modeller, gode udviklingsmuligheder samt løbende uddannelse i Brøndby ved Volkswagen

Opel og Citroën tekniker søges til Haderslev

Vi tilbyder spændenden og udfordrende stillinger med mulighed for personlig udvikling og frihed under ansvar. Et Professionelt og travlt arbejdsklima, blandt nogle af områdets dygtigste kolleger med en uformel omgangsform og en virksomhed i sund vækst samt suveræne produkter og solidt kundegrundlag. Vi betaler gerne for videreuddannnelse hvis det er nødvendigt.

Ford mekaniker søges til Ford Nykøbing Sjælland

Vi søger dig, som vil være med til, at forsætte den gode udvikling, og være en del af et stærkt team og sætter en ære i det perfekte resultat hver gang. Som vores mekaniker, er du serviceminded og i stand til at yde en uovertruffen service – både overfor kunder og ansatte. Du har mod på at indgå i et team, hvor tonen er uformel og der er højt til loftet. Vi tilbyder bl.a. et fagligt udfordrende job, en spændende og varieret hverdag samt løbende efteruddannelse og god løn efter kvalifikationer.

Partnere