Automekaniker

Søger du job som autotekniker i autobranchen? Som autotekniker i autobranchen vil den primære opgave bestå af reparation af køretøjer. Dette kan være alt fra personbiler, lastvogne til motorcykler. I bilbranchen vil du som udgangspunkt fungere som autotekniker eller automekaniker på et autoværksted. På autoværkstedet er fagligheden i højsædet, og en autotekniker uddannelse er derfor nødvendigt. Som autoteknolog tilegner du dig viden om bilens mekanik og tekniske egenskaber, som er nødvendigt for jobbets udførelse på værkstedet. Som autotekniker vil du ligeledes indgå i et team på værkstedet, hvor opgaverne kræver kollegialt samarbejde såvel som stor selvstændighed. Find ledige stillinger som autotekniker i autobranchen nedenfor.

Lastbilmekaniker søges til Mercedes-Benz i Viborg

Vi søger en dygtig lastbilmekaniker til vores Viborg-afdeling, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz. Værkstedet har rygende travlt, og derfor har vi brug for dig hurtigst muligt. Vi kan bl.a. tilbyde dig et udfordrende job med servicering og reparation af Mercedes-Benz lastbiler, en hverdag i et stort moderne bilhus, hvor både rammerne og ambitionerne er i orden, og ikke mindre end 7 dygtige og flinke mekanikerkolleger.

Lastbilmekaniker søges til Ejner Hessel A/S i Randers

Vi søger en dygtig lastbilmekaniker til vores Randers-afdeling, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz, Renault, Dacia. Værkstedet har rygende travlt, og derfor har vi brug for dig hurtigst muligt. Vi kan bl.a. tilbyde dig Et udfordrende job med servicering og reparation af Mercedes-Benz lastbiler, en hverdag i et stort moderne bilhus, hvor både rammerne og ambitionerne er i orden og ikke mindre end 20 dygtige og flinke mekanikerkolleger.

Tekniker søges til Lastvognssalg i Horsens

Kan du se dig selv i rollen som tekniker hos Autohuset Vestergaard? Hvis ja, så har du muligheden for at blive en vigtig medspiller i vores forretning. Derfor bruger vi meget tid på at give dig de bedste arbejdsbetingelser og støtter dig fx. med relevant uddannelse. Vi går højt op i trivsel og du får nogle gode og højt kvalificerede kolleger. Det kan være at du er uddannet ingeniør, maskinmester, lastvognsmekaniker eller lign. med interesse i det arbejde der ligger i en salgsafdeling

Lastbilmekaniker søges til Ejner Hessel A/S i Randers

Vi søger en dygtig lastbilmekaniker til vores Randers-afdeling, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz, Renault, Dacia. Værkstedet har rygende travlt, og derfor har vi brug for dig hurtigst muligt. Vi kan bl.a. tilbyde dig: Et udfordrende job med servicering og reparation af Mercedes-Benz lastbiler, en hverdag i et stort moderne bilhus, hvor både rammerne og ambitionerne er i orden og ikke mindre end 20 dygtige og flinke mekanikerkolleger.

Servicetekniker søges til at servicere vores elektriske biler i Sverige

Vi søger en kørende tekniker til at servicere vores elektriske biler i Sverige. Du vil være ansat på vores hovedkontor i Greve, du vil modtage den nødvendige oplæring i Greve og på fabrikken i Viborg. Din arbejdstid vil fordeles på 4 udedage per uge, primært i Sverige hvor du vil servicere og reparere kundebiler sammen med en række andre teknikere. Du får en fuldt udstyret servicevogn, computer og telefon.

Tekniker søges til Bosch Diesel Center Århus

Vi søger en medarbejder til fast ansættelse som har sans for detaljen og faglig stolthed. Hos BG Diesel er kvalitet en selvfølge og man skal kunne følge reparations procedurer efter producentens anvisninger. Du udviser teknisk interesse og du må gerne have en baggrund indenfor branchen med biler, lastbiler, traktorer, entreprenørmaskiner eller marine, men ikke et krav. Du er en habil IT-bruger og ser muligheder frem for begrænsninger.

Mittarfeqarfiit Kangerlussuaq søger Lastvogns / Entreprenørmaskine mekaniker

Mittarfeqarfiit’s værksted i Kangerlussuaq søger en Lastvogns / Entreprenørmaskine mekaniker der kan indgå i team med værkfører, 4 mekanikere og 1 lærling til snarlig tiltrædelse. Værkstedet er en del af Mittarfeqarfiit/Grønlands lufthavne i Kangerlussuaq. Vi varetager vedligeholdelse og reparationer af eget rullende materiel som primære opgave. Der kan forekomme specialopgaver.

Kronborg Auto søger engageret mekaniker til Volkswagen og ŠKODA I Helsingør

Vi søger en ny kollega, som med fordel har erfaring med Volkswagen og ŠKODA – hvis ikke, skal vi nok hjælpes ad. Du kommer til at indgå i et superdygtigt team bestående af 8 mekanikere, 4 pladesmede og 3 lærlinge. Vi tilbyder bl.a. teambuildingture for at sikre det kollegiale, muligheden for at arbejde med nogle af branchens stærkeste brands samt gode muligheder for efteruddannelse

Partnere