Assistent

Ambitiøs regnskabsmedarbejder søges til Bilernes Hus

Til vores finansteam søger vi en allround regnskabsmedarbejder, som er klar til at videreudvikle sine kompetencer indenfor økonomi og regnskab. Du vil komme til at indgå i vores fælles økonomiafdeling hvor du vil få 17 kollegaer. Nielsen Car Group har samlet økonomifunktionen for Bilernes Hus A/S, Bjarne Nielsen A/S og LEASING DK A/S på Bilernes Hus’ adresse i Silkeborg, og derfor indebærer jobbet løsning af arbejdsopgaver på tværs af de tre selskaber.

Weekendmedhjælper søges til Semler Retail Amager

Vi søger snarest en udadvendt weekendhjælper til vores salgsafdelinger på Englandsvej. Du skal indgå i vores team af yderst professionelle medarbejdere, og medvirke til at udvikle og vedligeholde samarbejdet med vores mange kunder. Vi har meget fokus på kundeservice og kvalitet, og søger derfor en yderst servicemindet person til vores team. Din primære arbejdsopgave er professionel modtagelse af vores kunder i forretningen.

Salgskoordinator søges til Peugeot og Citroën - P. Christensen Østerbro

Er du et ordensmenneske – og brænder du for at få de interne processer til at fungere bedst muligt? Lige nu søger vi en salgskoordinator til vores fantastiske bilhus på Østerbro i København. Stillingen er en back-office supportfunktion til salgsafdelingen i forbindelse med køb, salg, levering og fakturering, kreditering samt indregistrering af biler i DMR.

Partnere