Arbejdsmand/-kvinde

Klargøringsassistent eller arbejdskvinde-/mand søges til Andersen Biler Gladsaxe

Vi søger en klargøringsassistent eller arbejdskvinde-/mand, som har lyst til at være med til at sikre og udbygge den gode kunderelation og som ønsker at indgå i et tæt samarbejde med vores salgsafdeling og mekaniske værksted. Du har fokus på høj kvalitet i dit arbejde, er vedholdende, empatisk og har et godt humør. Brænder du for at levere det perfekte resultat hver gang, og klar på at give gode kundeoplevelser? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig – du kunne nemlig nemt være vores nye kollega!

Arbejdsmand/-kvinde søges til Ejner Hessel A/S i Albertslund

Vi søger en arbejdsmand/-kvinde til vores autoriseret Renault og Dacia værksted i Albertslund. Stillingen er fuldtid, og da værkstedet har rygende travlt, har vi brug for dig hurtigst muligt! Vi kan tilbyde dig et alsidigt job hos en af Danmarks største bilforhandlere, hvor ikke to dage er ens. Vi sørger for den grundige oplæring, de gode kolleger og et uhøjtideligt arbejdsmiljø.

Arbejdsmand/-kvinde søges til Mercedes-Benz og Renault Avedøre / København

Vi søger en arbejdsmand/-kvinde til vores autoriserede Mercedes-Benz og Renault værksted for erhvervsbiler i Avedøre. Du bliver en del af dagholdet, som er fra kl. 07.00 – 15.00. Værkstedet har rygende travlt, og derfor har vi brug for dig hurtigst muligt! Vi kan tilbyde dig et alsidigt job hos en af Danmarks største bilforhandlere, hvor ikke to dage er ens. Vi sørger for den grundige oplæring, de gode kolleger og et uhøjtideligt arbejdsmiljø.

Partnere