Afdelingsleder

Søger du et job inden for ledelse i autobranchen? Et typisk job som afdelingsleder indeholder ansvaret for og varetagelsen af de enkelte medarbejdere i en afdeling eller et team. En afdelingschef formår at bevare overblikket, er handlekraftig og motiverende, hvorfor afdelingslederens løn vil afspejles af disse kompetencer. Et afdelingsleder job handler i særdeleshed om at kunne slukke ildebranden, når det virkelig brænder på og samtidig bevare roen. Dette gør også afdelingslederen til rollemodel for de resterende medarbejdere, der viser vejen frem i virksomheden. Find ledige stillinger som afdelingsleder nedenfor.  

Afdelingsleder søges til Super Dæk Service - Ribe

Vil du være en del af Danmarks førende kæde indenfor dæk- og autoservice? Motiveres du af kontakten med kunder, dagligdagen på et travlt værksted og udvikling af dine medarbejdere? Så er du måske vores nye afdelingsleder i Ribe. I Super Dæk Service er vi gode til at samarbejde og hjælpe hinanden og arbejder konstant for at give kunderne den bedste oplevelse og service ud fra vores målsætning om at blive ”Branchens bedste”. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Erfaren Værkstedschef søges til ERA BILER Hillerød

Vi søger en søger kompetent og engageret værkstedschef til vores Bilhus i Hillerød. Som værkstedschef hos ERA BILER vil du indgå i et stærkt eftermarkedsteam, bestående af 7 medarbejdere i hhv. indskrivning og reservedele, 7 teknikere, 4 pladesmede, 5 lærlinge og 3 i klargøringen. Vi er ca. 45 Superhelte i alt i Hillerød og tæt på 100 Superhelte i hele ERA BILER. Lyder dette til lige at være dig så send din ansøgning allerede i dag

Reservedelschef søges til Porsche Servicecenter Vejle

Når vi har gennemgået en stor udvikling på bare seks år, så vi i dag servicerer biler fra syv årtier på mere end 12 lifte, kræver det ordenssans, struktur og de rette dele på lageret. Derfor søger vi en reservedelschef til Porsche Servicecenter Vejle. Blandt dine primære opgaver er personaleansvar og ledelse af teamet, således vi sikrer at vi konstant har et tilstrækkeligt lager. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere