Afdelingsleder

Søger du et job inden for ledelse i autobranchen? Et typisk job som afdelingsleder indeholder ansvaret for og varetagelsen af de enkelte medarbejdere i en afdeling eller et team. En afdelingschef formår at bevare overblikket, er handlekraftig og motiverende, hvorfor afdelingslederens løn vil afspejles af disse kompetencer. Et afdelingsleder job handler i særdeleshed om at kunne slukke ildebranden, når det virkelig brænder på og samtidig bevare roen. Dette gør også afdelingslederen til rollemodel for de resterende medarbejdere, der viser vejen frem i virksomheden. Find ledige stillinger som afdelingsleder nedenfor.  

Quickpoint A/S søger værkstedschef til Tilst

Quickpoint A/S har mange års erfaring med drift af værksteder, og vi er i gang med en spændende transformationsrejse, hvor vi skal blive endnu bedre til alt, hvad vi gør! Som værkstedschef bliver du budget- og driftsansvarlig for værkstedet, og dit primære ansvar bliver derfor at sikre en stærk top- og bundlinje. Du får dermed de optimale forhold til at drive værkstedet, som var det dit eget. Lyder dette som dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Værkstedschef søges snarest til SEAT & Hyundai i Næstved

Har du ambitioner og lyst til at blive en del af en af Næstveds førende bilforretninger med et årligt salg på ca. 1.000 biler, så er muligheden her nu. Du kommer til at lede og fordele arbejdet på vore værksteder i tæt samarbejde med vores eftermarkedsteam og vores gulvværkførere. Vi er en privatejer virksomhed, hvor hver enkelt af vores 25 medarbejderes arbejdsindsats, bidrager til det høje kvalitetsniveau, vi ønsker at yde vores kunder.

Audi Servicerådgiver søges hurtigst muligt til DIRKSEN - Audi Servicepartner Skanderborg

Har du erfaring som Servicerådgiver/værkfører og har lyst til at stå i spidsen for vores Audi team, så er det lige præcis dig vi søger. Du skal sætte dit præg på en fantastisk kunderejse, og dermed udvikle vores kundetilfredshed, via din rolle i frontlinjen. Du skal optimere og udvikle vores processer, både i dit eget team, men også for hele værkstedet, i tæt samarbejde med resten af servicerådgiver teamet. Lyder dette som dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Reservedelschef søges til Ford- og Kia-bilhus i Birkerød

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne bilkoncern. Vil du være en del af holdet, så søger vi lige nu en dygtig reservedelschef til vores Ford- og Kia-bilhus i Birkerød. Her står du i spidsen for lageret og er leder for vores reservedelsekspedienter. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Salgschef søges til Audi Holbæk

Drømmer du om at arbejde med salg, daglig drift og forretningsudvikling i en spændende bilvirksomhed, hvor nøgleord som troværdighed og loyalitet vægtes højt - så er det måske dig vi står og mangler i vores salgsafdeling? Som salgschef har du ansvaret for driften af salgsafdelingen og har en vigtig rolle i forhold til at opbygge og udvikle salget heraf - så hvis du er en bilentusiast og har salg i blodet, så send din ansøgning allerede i dag.

Værkfører søges til Karvil Biler A/S i Odense SV

Vores nye værkfører har både viljen og kompetencerne til at sikre og udbygge de gode relationer, både hvad angår kunder og mekanikere. Du bliver medansvarlig for den daglige værkstedsdrift, herunder planlægning af mekanikernes opgaver og tid. Du sætter en ære i at yde den bedste kunderådgivning i branchen, som resulterer i at kunden får en god oplevelse når de besøger vores værksted. Lyder dette som dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Værkstedschef søges til Semler Mobility Risskov

Trives du i en vigtig nøglefunktion på værkstedet, hvor vi lever af kvalitetsarbejde og at yde høj kundeservice? Semler Mobility Risskov søger en værkstedschef til at sikre optimal værkstedsdrift via effektiv planlægning, samarbejde og daglig trivsel. Med reference til servicechefen, kommer du til at stå i spidsen for et værksted, hvor vi arbejder med biler af absolut højeste kvalitet. Lyder dette som dig, så send din ansøgning allerede i dag.

SEAT / CUPRA salgschef søges til Semler Mobility Holbæk

Til en af Sjællands førende autoriserede bilforretninger søger vi til vores nye SEAT / CUPRA GARAGE en ny salgschef, som vil blive ansvarlig for salget af SEAT / CUPRA. Hos Semler Mobility Holbæk A/S får du en udfordrende og alsidig arbejdsdag, med gode kolleger og en udpræget teamspirit. Der lægges desuden stor vægt på dine evner til at kunne fungere i et dynamisk salgsteam, hvor nøgleord som troværdighed og loyalitet vægtes meget højt. Lyder dette som dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere