Administration

Søger du et job inden for administration i autobranchen? Dette kunne være som receptionist, administrationsøkonom, sekretær eller anden form for administrationsservice. Typiske opgaver indenfor administration i autobranchen handler om at skabe overblik, systematisere dokumenter og andre arkiver samt fungerer som bindeled mellem øvrige medarbejder. Derfor har man som administrationsmedarbejder i autobranchen en helt essentiel placering i en virksomhed. I et administration job kan du komme til at fungere som virksomhedens ansigt udadtil, så god udstråling og gejst vil ofte være en fordel. Find ledige stillinger indenfor administration nedenfor.

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Kontorelev / Trainee søges til Pedersen & Nielsen Randers

Drømmer du om at arbejde på kontor med fokus på intern logistik. Så er det måske dig vi søger som vores nye kontorelev. Hos Pedersen & Nielsen Randers søger vi en dygtig og ihærdig m/k til vores logistikafdeling. Du vil få berøring med alle vores 5 bilmærker: Volvo, Ford, Kia, Renault og Dacia. Vi har brug for en kontortrainee, som vil være med til at sætte sit præg på den måde, vi skal drive vores logistik i hele koncernen på - nu og i fremtiden.

Administrativ kundemodtager / indskriver søges til bilhus i Haderslev

Administrativ kundemodtager / indskriver med god forståelse for et mekanisk værksted søges til dygtigt team i bilhus. Bilhuset der ligger i udkanten af Haderslev rummer mærkerne Citroen, Hyundai og SEAT. Huset har mange faste kunder, så der er nok at se til og derfor oprettes nu en ny stilling til at supplere vores nuværende eftermarkedsteam. Det vil være en stor fordel, at du har erfaring med vores bilmærker, IT-systemerne som anvendes til de pågældende brands.

Økonomikyndig administrationschef søges til Mazda & Suzuki Hillerød - Due Andersen Biler A/S

Due Andersen Biler A/S søger - for snarlig tiltrædelse - en økonomikyndig administrationschef / controller, der har lyst til at blive en del af et bilhus på vej frem og samtidig have et spændende job. Vi søger en erfaren medarbejder til at være en del af vores økonomi og administration i samarbejde med vores nuværende bogholder. Vi forventer, at du arbejder struktureret og vil være med til, at udvikle virksomheden ved at engagere dig i hele huset.

Partnere