Administration

Søger du et job inden for administration i autobranchen? Dette kunne være som receptionist, administrationsøkonom, sekretær eller anden form for administrationsservice. Typiske opgaver indenfor administration i autobranchen handler om at skabe overblik, systematisere dokumenter og andre arkiver samt fungerer som bindeled mellem øvrige medarbejder. Derfor har man som administrationsmedarbejder i autobranchen en helt essentiel placering i en virksomhed. I et administration job kan du komme til at fungere som virksomhedens ansigt udadtil, så god udstråling og gejst vil ofte være en fordel. Find ledige stillinger indenfor administration nedenfor.

Ambitiøs Bogholder søges til Henrik Wessel AS på Amager
- Opel & Peugeot

Vi søger hurtigst muligt en dygtig og engageret debitor bogholder hos Henrik Wessel AS. Du er struktureret, selvstændig og proaktiv og har kendskab til Excel. Du har styr på budgetter og budgetopfølgning, moms, afstemninger, kontakt til bank, revisor m.v. Vi tilbyder en fuldtidsstilling i et afslappet og uformelt arbejdsmiljø med gode kolleger.

Accountant / Bogholder søges til AUTOproff i Vejle
- Vil du være med til at skalere en succesfuld software virksomhed?

Vi vokser kraftigt og vi skal have styrket vores Økonomifunktion for at skalere succesfuldt. Vi søger derfor en Accountant / bogholder som sammen med resten af teamet, vil være med til at skabe et stærk og operationelt finance team gennem sikring af daglig procedure og processer. Du bliver ansvarlig for alle regnskabs- og bogholderi relaterede opgaver i koncernens danske selskaber. Du vil arbejde i tæt partnerskab med vores Group Finance Controller og øvrige ansatte i Finance.

Kundemodtager / Værksteds-administrativ medarbejder søges til Holbæk

Som erstatning for vores nuværende dygtige kollega, der har søgt nye udfordringer, søger vi yngre kundemodtager / administrativ medarbejder, der kender autobranchen og har lyst/mulighed for at møde ind sidst på formiddagen alle ugens hverdage. Vi ser gerne, at du har: indgående kendskab til autobranchen, f.eks. som uddannet mekaniker eller reservedelsekspedient. Alternativt har du minimum 2 års erfaring som eksempelvis kundemodtager eller værkfører

Partnere