Administration

Søger du et job inden for administration i autobranchen? Dette kunne være som receptionist, administrationsøkonom, sekretær eller anden form for administrationsservice. Typiske opgaver indenfor administration i autobranchen handler om at skabe overblik, systematisere dokumenter og andre arkiver samt fungerer som bindeled mellem øvrige medarbejder. Derfor har man som administrationsmedarbejder i autobranchen en helt essentiel placering i en virksomhed. I et administration job kan du komme til at fungere som virksomhedens ansigt udadtil, så god udstråling og gejst vil ofte være en fordel. Find ledige stillinger indenfor administration nedenfor.

Debitorbogholder søges til P. Christensen, Odense

Netop nu søger vi en debitorbogholder til at tage del i selskabets daglige arbejde omkring bogføring, kreditvurdering og rykkerprocedure. Den ideelle kandidat har erfaring med debitorbogholderi i en større organisation og er herigennem vant til, selvstændigt at håndtere og varetage opgaver med debitorstyring. Vi tilbyder bl.a. en spændende fuldtidsstilling, i en virksomhed der er i vækst, hvor arbejdsmiljøet er præget af engagement, selvstændighed samt en uformel omgangstone.

Administrativ medarbejder / Kundemodtager med mekanisk / teknisk baggrund søges snarest til Rødkjær Biler i Hammel

Hos Rødkjær Biler har vi travlt, og derfor søger vi en kundemodtager der hurtigst muligt kan tiltræde på vores værksted i Hammel. Det er vigtigt at du er interesseret i, og har erfaring fra bilbranchen samt at du får energi af at navigere i en hverdag med mange forskellige opgaver, indtryk og mennesker. Du er en teamplayer og bliver motiveret af et godt samarbejde hvor du arbejder struktureret.

Kontorassistent søges til vores Vogn-Team hos Leasing.dk A/S Silkeborg

Til vores Vogn-Team søger vi nu en medarbejder med flair for tal og proces, som ønsker at indgå i en dedikeret forretning fuld af passion for biler og leasing. Du bliver en del af vores Vogn-Team, som sidder som bindeled mellem Salgs- og Finans-Teamet, og med daglig kontakt til mange forskellige aktører. Vores hverdag består af mange tal og processer, og vi arbejder bl.a. i Navision, DMR og vores egen-udviklede E-leasing.

Partnere