Administration

Søger du et job inden for administration i autobranchen? Dette kunne være som receptionist, administrationsøkonom, sekretær eller anden form for administrationsservice. Typiske opgaver indenfor administration i autobranchen handler om at skabe overblik, systematisere dokumenter og andre arkiver samt fungerer som bindeled mellem øvrige medarbejder. Derfor har man som administrationsmedarbejder i autobranchen en helt essentiel placering i en virksomhed. I et administration job kan du komme til at fungere som virksomhedens ansigt udadtil, så god udstråling og gejst vil ofte være en fordel. Find ledige stillinger indenfor administration nedenfor.

Medarbejder søges til servicekontrakt-teamet hos Bjarne Nielsen A/S i Silkeborg

Servicekontrakter fylder mere og mere i moderne værkstedsdrift. Kunderne er vilde med at få spredt betalingen ud over hele året, og der er god tilgang af kontrakter. Samtidig har vi også mange som ønsker at forlænge og ændre deres eksisterende aftaler. Flere kontrakter betyder mere administration, og derfor søger vi en dygtig kollega, der kan hjælpe os med den opgave. Dine arbejdsopgaver er dels af administrativ karakter, men du skal også ringe ud til kunderne, rådgive og ”sælge op” hvor muligt.

Controller søges til bilkoncern i Silkeborg
- Bilernes Hus & Nielsen Car Group

Vi søger en controller til vores hovedkontor i Silkeborg. Vi varetager økonomiopgaver for alle selskabets afdelinger. Vi tilbyder en spændende hverdag i en virksomhed i forandring, et spændende og afvekslende job. Vi anvender brancheorienteret IT-systemer som Dracar, Navision og Autocore. Du bliver leder af kreditorteamet som består af 3 personer og vil indgå i den daglige økonomifunktion på 15 personer

Regnskabschef / Administrationschef / Controller søges til Mazda & Suzuki Hillerød - Due Andersen Biler A/S

Vi søger for snarlig tiltrædelse en erfaren medarbejder til at være en del af vores regnskab/økonomi og administration i samarbejde med vores nuværende bogholder. Vi forventer, at du arbejder struktureret og vil være med til, at udvikle virksomheden ved at engagere dig i hele huset. Det er naturligvis en fordel, hvis du har erfaring fra branchen, har erfaring med rapportering og analyser.

Partnere