Administration

Søger du et job inden for administration i autobranchen? Dette kunne være som receptionist, administrationsøkonom, sekretær eller anden form for administrationsservice. Typiske opgaver indenfor administration i autobranchen handler om at skabe overblik, systematisere dokumenter og andre arkiver samt fungerer som bindeled mellem øvrige medarbejder. Derfor har man som administrationsmedarbejder i autobranchen en helt essentiel placering i en virksomhed. I et administration job kan du komme til at fungere som virksomhedens ansigt udadtil, så god udstråling og gejst vil ofte være en fordel. Find ledige stillinger indenfor administration nedenfor.

Bliv administrationselev i en af Danmarks største bilkoncerner

Med en elevuddannelse hos os får du en målrettet toårig elevuddannelse, som du kan gøre brug af resten af livet. Samtidig giver vi dig mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer. Som elev hos os tilbyder vi en lærerig og alsidig elevplads, hvor du skifter mellem praktiske opgaver ved den daglige deltagelse i de forskellige opgaver i Bilteam og den teoretiske tilgang via skoleophold.

Økonomiassistent søges til vores centrale administration i stor bilkoncern i Vejle

Da en af koncernens mangeårige medarbejdere i bogholderiet ønsker at gå på efterløn, søger vi nu en ny god kollega til et virkeligt godt administrativt hold. Det vil være en fordel, at vores nye "spiller på holdet" har erfaring fra et bilhus men det er absolut ikke et krav. Det er dog et krav at man har relevant uddannelsesmæssig baggrund indenfor regnskab og erfaring på området samt lyst til at prøve kræfter med bilbranchen.

Medarbejder til servicekontrakt- og garantiafdeling hos Nielsen Car Group A/S i Silkeborg

Servicekontrakter fylder mere og mere i moderne værkstedsdrift. Kunderne er vilde med at få spredt betalingen ud over hele året, og der er god tilgang af kontrakter. Samtidig ønsker vores kunder løbende at forlænge og ændre deres eksisterende aftaler. Flere kontrakter betyder mere administration, og derfor søger vi en dygtig kollega, der kan hjælpe med denne opgave. Du har enten erfaring fra branchen, eller har en relevant uddannelse indenfor business-området, og kan lide at have kundedialog

Partnere