Kunderådgiver til FordStore Aarhus - Via Biler

Via Biler søger en ny kunderådgiver til vores FordStore-afdeling i Aarhus V

Som kunderådgiver kommer du omkring mange forskellige arbejdsopgaver, som alle drejer sig om at yde den bedst mulige service over for Via Bilers kunder. Du kommer til at møde mange forskellige mennesker, der alle har dét til fælles, at de har en bil (måske har de flere), hvor de har behov for dit råd og vejledning vedrørende deres bil. Henvendelserne kan foregå både telefonisk, på mail eller ved personlig henvendelse hos Via Biler.

Opgaver som daglig drift af værkstedet i samarbejde med øvrige kollegaer og værkstedschefen samt udarbejdelse og færdiggørelse af arbejdskort til fakturering indgår også som en del af jobbet som kunderådgiver. Alt i alt et interessant job i et dynamisk og moderne bilhus, hvor du bliver en del af et hold, der sætter en ære i at give vores kunder den bedst tænkelige service.

Hvad kendetegner dig

  • Du har meget gerne erfaring fra lignende job
  • Du har kendskab til Dracar+ (bruger)
  • Du har kendskab til Ford
  • Du har kendskab til og forståelse for garantibehandling/processer
  • Du har fokus på at give vores kunder en rigtig god oplevelse
  • Du har gå-på-mod og kan holde hovedet koldt – også når der er travlt
  • Du har lyst til at være en del af og medskaber af en vinderkultur

Hvad tilbyder Via Biler
Via Biler tror på langvarige forhold – hvad enten der er tale om langvarige forhold til vores kunder, leverandører eller medarbejdere. Vi tror ikke på kortsigtede løsninger. Via Biler er en af Danmarks hurtigst voksende bilkoncerner med 11 bilhuse i Østjylland og København.

Hos Via Biler vil du få muligheden for at arbejde i et af branchens førende bilhuse, hvor tilfredsheden fra vores kunder og medarbejdere vægtes utroligt højt. Hos Via Biler handler det nemlig ikke kun om biler – det handler i høj grad også om mennesker. Vores mission er at skabe langvarige forhold til vores kunder, leverandører og medarbejdere. Og det gør vi gennem vores værdier:
Målrettet, Umage, Glæde og Hjælpsomhed. For os handler det om, at Via Biler skal være et godt og udfordrende sted at arbejde – hver eneste dag!

Ansøgningsfrist er snarest muligt og senest den 28. Maj 2018. Du søger om stillingen her

Vi gør opmærksom på, at ansøgninger til dette stillingsopslag behandles løbende, hvorfor stillingen kan blive besat inden fristens udløb. Henvendelser vedrørende stillingen kan ske til vores værkstedschef Morten Simonsen på mail mosi@viabiler.dk eller på telefon 86 75 46 23.

Arbejdsgiver
Via Biler FordStore Aarhus
Vintervej 11
8210 Aarhus V
Tlf: 86 75 46 00
http://www.viabiler.dk
Kontaktperson
Morten Simonsen, 86 75 46 23
Mail: mosi@viabiler.dk
Vigtige datoer
Offentliggjort: 16. maj 2018

Ansøgningsfrist: 28. maj 2018
Annonce ID: 4574
Del jobopslag
Send ansøgningSøg jobbet hos Via Biler FordStore Aarhus

Nyeste relaterede job

Få besked om de nyeste job - følg os på de sociale medier