Branchekendt sælger til RENAULT - Arne Stubbe Automobiler A/S, Måløv

Stillingen
Vi søger til vor salgsafdeling i 3 etager i Måløv en branchekendt Renault sælger. Du kommer til at arbejde som en del af et dedikeret Renault salgsteam på 2 medarbejdere. Med vor salgschef er vi i alt 8 sælgere i Måløv  afdelingen. Stillingen vil ud over salg af person- og varebiler til privat kunder også omfatte salg af brugte biler.

 
Personprofil
Du kan håndværket og er vant til at arbejde selvstændigt, men er samtidig god til at samarbejde. Du er kontaktskabende, ansvarsbevidst, resultatorienteret, flittig og energisk. Du har god erfaring fra bilbranchen – meget gerne med Renault - og ligeledes gerne i opsøgende salg. Vi forventer, at du kan lide at have med mennesker at gøre i et spændende miljø, og er parat til at give dig selv 110 % for at skabe tilfredse kunder.

 
Arbejdsforhold og muligheder
Du tilbydes en plads på et professionelt team, der på alle pladser beskæftiger erfarne og dygtige branche-folk. For den rette person vil der være rig mulighed for at udfordre egne evner og fremtidig karrierer. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke baseret på dine hidtidige resultater. Heri indgår firmabil-ordning og sundhedsforsikring.

Tiltrædelse snarest mulig. Arbejdssted vil primært være på vor adresse i Ballerup/Måløv.

Se evt. mere om os på vor hjemmeside: www.stubbe.dk

 
Ansøgning
Send gerne din ansøgning hurtigst, dog inden den 20.07.2018 til: Arne Stubbe Automobiler A/S, Måløv Byvej 7, Box 56, 2750 Ballerup - Att.: Tommy Frederiksen eller mail til: tof@stubbe.dk
Eventuelle spørgsmål vedrørende jobbet kan ligeledes rettes til salgschef Tommy Frederiksen på tlf. 44 97 21 70.

Lidt om virksomheden
Arne Stubbe Automobiler A/S er et familieejet og ledet bilfirma i Storkøbenhavn med afdelinger i Ballerup/Måløv og Roskilde. Firmaet er etableret i 1959 og beskæftiger i dag 3 generationer af Stubbe-familien. Vi er autoriseret Toyota og Renault forhandler i begge afdelinger. Toyota har vi forhandlet i 45 år og Renault de seneste 6 år. Vi arbejder med etisk sunde værdinormer og mål. Vi beskæftiger et professionelt hold på i alt 100 medarbejdere.
Arbejdsgiver
Arne Stubbe Automobiler A/S
Måløv Byvej 7, Box 56
2750 Ballerup
Tlf: 44 97 21 70
Mail: tof@stubbe.dk
http://www.stubbe.dk
Kontaktperson
Tommy Frederiksen, 44 97 21 70
Mail: tof@stubbe.dk
Vigtige datoer
Offentliggjort: 14. juni 2018
Annonce ID: 4653
Del jobopslag
Send ansøgningSøg jobbet hos Arne Stubbe Automobiler A/S

Nyeste relaterede job

Få besked om de nyeste job - følg os på de sociale medier