Bilsælger søges til Daugaard Biler A/S

Hovedstadens komplette bilhus søger erfaren bilsælger.

For snarlig tiltrædelse søger vi en målrettet salgskonsulent til vores Gladsaxeafdeling, som kan bistå vores salgschef Dennis Nielsen, med salg og leasing af nye Mazda samt øvrige brugte person- og varebiler.

Dine ansvarsområder bliver blandt andet:

  • Du bliver ansvarlig for at egne salgsbudgetter og målsætninger opnås, både ift. salgstal, indtjening og kundetilfredshed. I samarbejde med de øvrige medarbejdere tager du aktiv del i salgsafdelingens opgaver herunder;
  • Personligt salg af biler, finansiering, leasing, udstyr og serviceaftaler
  • Kampagneaktiviteter/kundearrangementer/events
  • En spændende og varierende udstilling

Vi forventer, at du.....
...gennem gode salgsevner og et stærkt købmandsgen tidligere har opnået succes med salg af nye og brugte biler. Vi forventer at du har et højt personligt drive og selvstændigt tager ansvar for, at opnå dine og dermed bilhusets budgetter og mål. Du besidder gode kommunikative evner, sammenholdt med en relationsskabende og troværdig personlighed. Du kendetegnes ved at være en resultatorienteret holdspiller. Du er vant til at arbejde med IT systemer ift. kundeemner, prøvekørsler, tilbud, opfølgning m.v.

Vi tilbyder:

  • En spændende organisation med fart over feltet og velmotiverede kollegaer.
  • Gode muligheder for både personlig udvikling og egne ansvarsområder.
  • Gage i henhold til kvalifikationer.
  • Et interessant arbejde med nogle af branchens stærkeste brands fra vores store udvalg af biler fra Mazda, Opel, og Toyota.


Lyder ovenstående som et job for dig så send din ansøgning til salgschef Dennis Nielsen på den@daugaardbiler.dk - Du er velkommen til at ringe på 39 55 98 64 og høre nærmere inden du søger. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.   PS: Kun kvalificerede ansøgninger besvares. Bemærk at vi behandler ansøgninger løbende, som vi modtager dem. Vi kan derfor kun opfordre til, at du søger jobbet hurtigst muligt.

Om Daugaard Biler A/S
Daugaard Biler bygger på en enkel filosofi: Vi vælger det bedste fra bilverdenen. Præsenterer det indbydende og inspirerende. Og følger handlen på vej med kompetent rådgivning, indsigt i markedet og en dyb forståelse for kundens ønsker og behov.
Det er vores mål at gøre bilhandel og -ejerskab til en positiv erfaring. Kunden skal have en reel oplevelse af at blive behandlet på en respektfuld og imødekommende måde, så de gør et personligt og optimalt valg, godt hjulpet af professionel sparring fra os.
Visionen er at være Storkøbenhavns mest attraktive, alsidige og troværdige bilhus, hvor vores kunder finder de bedste mærker, den bedste service, den bedste rådgivning og de bedste serviceydelser. Vi er godt på vej både i både København, Gladsaxe, Søborg og Glostrup.

Arbejdsgiver
Daugaard Biler A/S
Rovsinggade 90
2200 København N
Tlf: 35 83 59 00
Mail: den@daugaardbiler.dk
http://www.daugaardbiler.dk
Kontaktperson
Dennis Nielsen, 39 55 98 64
Mail: den@daugaardbiler.dk
Vigtige datoer
Offentliggjort: 12. januar 2018

Ansøgningsfrist: 31. januar 2018
Annonce ID: 4273
Del jobopslag
Send ansøgningSøg jobbet hos Daugaard Biler A/S

Nyeste relaterede job

Få besked om de nyeste job - følg os på de sociale medier