Værksted

Jørgen Olsen A/S, Viborg søger kundemodtager til værkstedet

Der er tale om en udvidelse af staben og en absolut blivende stilling, idet vores kundeunderlag er stadigt stigende på grund af et stort bilsalg. Vi forestiller os en person med et vist kendskab til hvordan et moderne bilhus fungerer, og vi lægger vægt på gode kommunikative evner og udadvendthed i forhold til kundekontakten.

Værkstedschef til Poul Rasmussen Bilcenter A/S

For at styrke den fortsatte udvikling af virksomheden søger Poul Rasmussen Bilcenter A/S en værkstedschef med lyst, vilje og evne til at stå i spidsen for vores serviceværksted i en travl hverdag. Vores nye kollega har en autoteknisk baggrund - gerne med solidt kendskab til Citroën eller Peugeot. Ledelseserfaring fra tidligere ansættelse er et ”must”, da du målstyret skal lede og udvikle værkstedet og samarbejde med afdelingerne i resten af huset.

Mekaniker søges til Nellemann Valby

Dine primære arbejdsopgaver bliver bl.a. service og vedligeholdelse af Kia personbiler - Avanceret fejlsøgning og reparation af Kia personbiler - Sikre en effektiv arbejdsgang på udførte opgaver samt sommer/Vinterhjuls skift

Skadeschef søges til Nellemann Roskilde

Hos Nellemann Roskilde har vi travlt på pladeværkstedet og en klar værkstedsstrategi på skadearbejde. Derfor søger vi nu en dygtig og serviceminded skadescenterchef, der har lysten og evnen til at betjene de mange kunder i vores skadescenter. I tæt samarbejde med det eksisterende pladeteam, vil du skulle udvikle den fremtidige forretning med de brands som vi repræsenterer i form af Volvo, KIA, Ford, Fiat og Fiat Professional.

Toyota Roskilde søger Kunderådgiver til mekanisk værksted

Til vor mekaniske værksted søger vi en branchekendt kunderådgiver med erfaring i at arbejde med Toyota. Du har en grundlæggende erfaring med alle administrative rutiner i forbindelse med driften af et mekanisk værksted, herunder fakturering, indskrivning, reklamationsbehandling, kundeopfølgning, modtagelse af kunder m.v. Endvidere er det vigtigt at du kan bevare overblikket med et stort antal daglige kunder.

Ekstra kundemodtager søges

Vi søger en ekstra kundemodtager til vores indskrivning, som brænder for at yde en god kundeservice. Som kundemodtager bliver din primære opgave at servicere kunderne til værkstedet, booking og planlægning til værkstedet, fakturering af mekanisk arbejde, rådgivning af kunder samt diverse ad hoc opgaver. Du skal være fortrolig med PC og IT i almindelighed.

Værkfører søges til Daugaard Biler, København

Vi søger nu en dygtig værkfører til vores værksted i København. Her vil du sammen med dine tre erfarne og dygtige værkførerkollegaer, have ansvaret for driften af vores mekaniske værksted og forestå den daglige planlægning og kundebetjening. Yderligere vil du deltage i uddelegering af arbejdsopgaver til 14 teknikere og lærlinge samt fakturere arbejdsordrer.

Værkførerassistent til vores FORD og MAZDA indskrivning i Vejle

Hos Bøje & Brøchner ønsker vi at tiltrække de bedste medarbejdere. Kvalitet og kundeservice er vigtige nøgleord hos os. Vi søger en dygtig medarbejder til vores indskrivning på Boulevarden i Vejle.