Værksted

Pavabehandler søges til Aalborg Pavacenter

Da vores Pavamand har søgt nye udfordringer, søger vi hurtigst muligt en ny og engageret medarbejder til at Pavabehandle vores biler. Vores Pavaafdeling består af 2 mand, hvor der er en der skiller bilerne ad og samler dem igen, den anden sprøjter alle bilerne. Stillingen vi søger er til sprøjtekabinen.

Mekaniker søges til Ole Winther Auto, Horsens

Vi er et bilhus i rivende udvikling og søger derfor lige nu en dygtig mekaniker. Du bliver en del af et stærkt team, som hjælper vores kunder med alle typer af reparationer. Som person er du en holdspiller, troværdig og pligtopfyldende. Du er serviceminded og formår, at præsentere dig overfor kunderne. Vi lægger stor vægt på medarbejdertrivsel og udvikling med fokus på respekt, kvalitet, engagement for hinanden og det arbejde, vi leverer.

Auto-teknolog eller tilsvarende søges hos BMC-Leasing A/S Horsens

Vi har forrygende travlt hos BMC Leasing A/S og søger derfor en frisk person. Vi ser gerne, at du har en teknisk baggrund og ikke er bange for at tage del i et hektisk arbejdsliv - du kommer ikke til at kede dig hos BMC Leasing. Du vil få en del selvstændige arbejdsopgaver og er selv med til at forme din hverdag.

Volkswagen Næstved søger professionel Servicerådgiver

Du skal indgå i et værksteds team, af gode kollegaer og værksteds chef. I fællesskab med 2 Servicerådgivere / Værkfører skal du betjene interne-eksterne kunder samt varetage de daglige opgaver på værkførerkontoret. Dit arbejdsområde vil bl.a. være overordnet styring og personaleledelse af værksted, fakturering, udregning af tilbud, garantibehandling, kundebetjening, økonomi m.m.

Audi Tekniker til Audi Servicepartner Esbjerg

Audi Servicepartner Esbjerg søger en dygtig og engageret tekniker til vores Audi team. Vi tilbyder en udfordrende stilling med mulighed for personlig udvikling og frihed under ansvar. Professionelt og travlt arbejdsklima, blandt nogle af områdets dygtigste kolleger med en uformel omgangsform samt suveræne produkter og solidt kundegrundlag

Volkswagen Erhvervs Tekniker til Volkswagen Esbjerg

Volkswagen Esbjerg søger en dygtig og engageret erhvervstekniker til vores erhvervs team. Vi tilbyder udfordrende stillinger med mulighed for personlig udvikling og frihed under ansvar. Professionelt og travlt arbejdsklima, blandt nogle af områdets dygtigste kolleger med en uformel omgangsform og suveræne produkter og solidt kundegrundlag

P. Christensen i Kolding søger en personbilsmekaniker

Kunne du tænke dig at arbejde i Nordeuropas største og, synes vi selv, flotteste Mercedes-Benz bilhus? Du får markedets bedste biler mellem hænderne, og du skal være både kompetent og entusiastisk i arbejdet med dem. Vi har adopteret Mercedes-Benz mantraet ”Det bedste eller ingenting”, og det gælder også vores dygtige medarbejdere.

Uggerhøj Horsens søger TEKNIKER / MEKANIKER

Uggerhøj i Horsens søger dygtig og erfaren Peugeot mekaniker/ tekniker til ansættelse 1. september 2017, gerne med erfaring indenfor både vare- og personvogne. Vi tilbyder gode arbejdsvilkår og ordnede forhold - Et udfordrende og interessant job med engagerede og fagligt dygtige kollegaer samt en solid virksomhed med mange års erfaring i autobranchen