Værksted

Mekaniker til Volkswagen og Skoda Service Viby - Carepoint A/S

Vi er et bilhus i rivende udvikling og søger derfor lige nu en dygtig mekaniker. Du bliver en del af et stærkt team, som hjælper vores kunder med alle typer af mekaniske reparationer. Som person er du en holdspiller, troværdig og pligtopfyldende. Du er serviceminded og formår, at præsentere dig både i tale og skrift. Vi lægger stor vægt på medarbejdertrivsel og udvikling med fokus på respekt, kvalitet, engagement for hinanden og det arbejde, vi leverer.

Til Ford Brøndby søger vi en ny mekaniker | Via Biler

Vi søger en pligtopfyldende og dygtig mekaniker til vores Ford-bilhus i Brøndby. For stillingen gælder det, at du får mulighed for at arbejde i et af branchens førende bilhuse og ikke mindst arbejde sammen med verdens bedste kollegaer, så er du en holdspiller, som sætter en ære i at give kunderne den bedste oplevelse hver gang - er det jobbet for dig!

Er Faglig stolthed, Veludført kvalitetsarbejde, Professionel service og Reservedele af høj kvalitet noget du lægger vægt på? Så er her en god jobmulighed til dig!

Vi har travlt! Til vores værksted i Aarhus søger vi en erfaren automekaniker / tekniker. Det er et job med meget kundekontakt, og med et hav af udviklingsmuligheder. Du skal være en erfaren automekaniker / tekniker og samtidig have flair for og lyst til kundebetjening. I det daglige arbejde bliver du en del af et team med 1 værkstedschef, 3 mekanikersvende og 1 lærling.

S.E.J. Biler søger Autotekniker

Trives du et sted, hvor du kan blive udfordret på din tekniske kunnen, har du erfaring fra lignende job og er du opdateret i brug af nyeste diagnosetestere, så er vores tilbud måske noget for dig. Vi er en familieejet virksomhed, der består af en salgsafdeling, der sælger nyere brugte biler samt et autoværksted med tilhørende klargøringsafdeling. Vi er medlem af AutoMester, Danmarks største kæde af frie værksteder.

Dygtig og kvalitetsbevidst tekniker søges til Copenhagen Sports Garage

Vi søger en dygtig tekniker til vores værksted CSG i Glostrup. Vi specialiserer os i at servicere special-, gade- og racerbiler, og udfører motorrenovering på højt niveau til motorsports-, veteran-, historiske og standardbiler. Hos os får du en spændende og afvekslende hverdag blandt gode og erfarne kolleger, som sætter godt arbejdsmiljø i højsædet.

RAF MOTORS A/S søger 2 dygtige mekanikere

Da vi har rygende travlt på vores aut. Hyundai, Suzuki, Mazda og Peugeot værksted, søger vi derfor intet mindre end Danmarks bedste mekanikere. Er du klar til en ny udfordring og har du lyst til at arbejde sammen med dygtige og engageret kollegaer, så er RAF Motors stedet for dig.

Volkswagen Ishøj søger en dygtig personvogns-mekaniker eller personvogns-montør

Volkswagen er hele Danmarks bil og lad os sige det som det er; vi har rigtig travlt. Derfor skal vi bruge endnu en kompetent kollega, der vil gøre en forskel for vores kunder. Vi tilbyder et super samarbejde, højt humør og godt arbejdsmiljø i selskab med højt kvalificerede kollegaer samt en afvekslende hverdag fyldt med faglige og personlige udfordringer.

Værkfører søges til Renault / Dacia i Hillerød

Til vores Renault og Dacia-bilhus i Hillerød søger vi en ambitiøs værkfører, som har fokus på kunder, kvalitet og effektivitet. Bilhuset er desuden autoriseret serviceværksted for Fiat. Det vil blive din opgave at levere professionel rådgivning og kundeservice i fællesskab med kollegerne i indskrivningen.