Værksted

Mekaniker lærling søges til Jens P. Buch Biler Vejle

Hos Jens P. Buch Biler A/S søger vi en ny mekaniker lærling, der brænder for faget. Vi tilbyder et spændende job i en butik, der er i rivende udvikling. Du vil blive en del at et ungt team, hvor samarbejde er et must.

Værkfører søges til Bilgo i Køge A/S

Bilgo i Køge A/S søger en ansvarsfuld og serviceminded værkfører til vores eftermarkedsafdeling. Du vil til dagligt referere til værkstedschefen. Du vil indgå i et team af dygtige værkførere, reservedelsmedarbejdere og mekanikere, og dermed være med til at sikre kvalitet, service og effektivitet, så det modsvarer vores kunders høje forventninger samt matcher vores gode brands: Renault, Dacia og Hyundai.

Værkfører assistent / indskriver til Jens P. Buch Biler Vejle

Hos Jens P. Buch Biler A/S søger en dygtig værkfører assistent / indskriver, der er uddannet inden for branchen og gerne kendskab til Hyundai. Vi tilbyder et spændende job i en butik, der er i rivende udvikling. Du vil assistere værkføreren i de daglige opgaver. Du vil blive en del at et ungt team, hvor samarbejde er et must.

Tekniker til Ford, Aarhus Vest - Via Biler A/S

Vi søger lige nu en dygtig og pligtopfyldende tekniker/mekaniker til vores bilhus i Aarhus Vest. Som Tekniker i Via Biler får du mulighed for at arbejde i et af branchens førende bilhuse og ikke mindst arbejde sammen med verdens bedste kollegaer. Er du en holdspiller, som sætter en ære i at give kunderne den bedste oplevelse hver gang - så er det jobbet for dig!

Dygtig mekaniker søges til Citroën-værksted på Østerbro

Vi søger en passioneret mekaniker til vores autoriserede Citroën værksted på Østerbro. Du skal være dygtig til fejlsøgning, diagnose og reparation af person- og varebiler. Det er en fordel at du er uddannet eller har erfaring indenfor Citroën eller Peugeot. Du skal kunne håndtere tekniske problemstillinger på moderne biler. Du arbejder effektivt og håndterer IT på relativt højt niveau.

Dygtig mekaniker søges til Citroën-værksted i Albertslund

Vi søger en passioneret mekaniker til vores autoriserede Citroën og Honda værksted i Albertslund. Du skal være dygtig til fejlsøgning, diagnose og reparation af person- og varebiler. Det er en fordel at du er uddannet eller har erfaring indenfor Citroën eller Peugeot.

Værkstedschef til Ford og Toyota i Skanderborg - Via Biler

Via Biler i Skanderborg – som er aut. Ford-forhandler samt aut. Toyota-værksted – søger en serviceminded og proaktiv værkstedschef til vores eftermarkedsafdeling. Som værkstedschef bliver du spillende træner for et stærkt hold – et hold, som sætter en ære i at give vores kunder den bedst tænkelig service. Dine arbejdsopgaver spænder vidt – lige fra personaleansvarlig for dygtige og engagerede medarbejdere, betjening og servicering af vores kunder – både personligt og telefonisk

Volkswagen Glostrup søger Danmarks bedste mekaniker

Vi har meget travlt, og derfor søger vi en mekaniker med speciale i montering af udstyr – gerne med erfaring eller stor lidenskab for Volkswagen. Du kommer til at indgå i et team med super dygtige kollegaer – som på nuværende tidspunkt tæller over 100 medarbejdere, hvoraf ca. 25 mekanikere på mekanisk værksted.