Tekniker

Tekniker til Ford, Aarhus Vest - Via Biler A/S

Vi søger lige nu en dygtig og pligtopfyldende tekniker/mekaniker til vores bilhus i Aarhus Vest. Som Tekniker i Via Biler får du mulighed for at arbejde i et af branchens førende bilhuse og ikke mindst arbejde sammen med verdens bedste kollegaer. Er du en holdspiller, som sætter en ære i at give kunderne den bedste oplevelse hver gang - så er det jobbet for dig!

Dygtig mekaniker søges til Citroën-værksted på Østerbro

Vi søger en passioneret mekaniker til vores autoriserede Citroën værksted på Østerbro. Du skal være dygtig til fejlsøgning, diagnose og reparation af person- og varebiler. Det er en fordel at du er uddannet eller har erfaring indenfor Citroën eller Peugeot. Du skal kunne håndtere tekniske problemstillinger på moderne biler. Du arbejder effektivt og håndterer IT på relativt højt niveau.

Dygtig mekaniker søges til Citroën-værksted i Albertslund

Vi søger en passioneret mekaniker til vores autoriserede Citroën og Honda værksted i Albertslund. Du skal være dygtig til fejlsøgning, diagnose og reparation af person- og varebiler. Det er en fordel at du er uddannet eller har erfaring indenfor Citroën eller Peugeot.

Volkswagen Glostrup søger Danmarks bedste mekaniker

Vi har meget travlt, og derfor søger vi en mekaniker med speciale i montering af udstyr – gerne med erfaring eller stor lidenskab for Volkswagen. Du kommer til at indgå i et team med super dygtige kollegaer – som på nuværende tidspunkt tæller over 100 medarbejdere, hvoraf ca. 25 mekanikere på mekanisk værksted.

Mekaniker / uddannelse som HONDA service Tekniker søges til Kilstrup & Fuhlendorff A/S Vejle

Skal du være en del af teamet hos CITROËN og HONDA Vejle ? Til vores team af engagerede medarbejdere, søger vi nu en ny kollega som har lyst til at blive en del af vores arbejdsplads, hvor der ligges vægt på tilfredse kunder og det at have en aktiv og god arbejdsplads.

Mekaniker til Ford i Brøndby - Via Biler A/S

Vi søger lige nu en pligtopfyldende medarbejder til vores Ford Bilhus i Brøndby. For stillingen gælder det, at du får mulighed for at arbejde i et af branchens førende bilhuse og ikke mindst arbejde sammen med dygtige og engagerede kollegaer, så er du en holdspiller, der sætter en ære i at give kunderne den bedste oplevelse hver gang, er det helt sikkert et job for dig!

Tekniker til Toyota og Lexus - Via Biler Brøndby

Vi søger lige nu en dygtig og pligtopfyldende tekniker/mekaniker til vores værksted i Brøndby. Som tekniker i Via Biler får du mulighed for at arbejde i et af branchens førende bilhuse og ikke mindst arbejde sammen med verdens bedste kollegaer. Er du en holdspiller, som sætter en ære i at give kunderne den bedste oplevelse hver gang - så er det jobbet for dig!

Mekanikere søges til Bilernes Hus A/S

Hos Bilernes Hus servicerer vi mere end 30.000 biler om året, og har et af Europas største og mest moderne værksteder med mere end 80 autolifte, det nyeste værktøj og den seneste teknologi. Vi er autoriseret servicepartner for i alt 7 bilmærker: Audi, BMW, Fiat, Kia, Nissan, Skoda og Volkswagen. Derudover er alle andre mærker naturligvis også velkomne på vores værksted