Servicerådgiver

Værkfører søges til Bilgo i Køge A/S

Bilgo i Køge A/S søger en ansvarsfuld og serviceminded værkfører til vores eftermarkedsafdeling. Du vil til dagligt referere til værkstedschefen. Du vil indgå i et team af dygtige værkførere, reservedelsmedarbejdere og mekanikere, og dermed være med til at sikre kvalitet, service og effektivitet, så det modsvarer vores kunders høje forventninger samt matcher vores gode brands: Renault, Dacia og Hyundai.

Servicerådgiver søges til Peugeot Herning – C. A. Larsen Automobiler A/S

C. A. Larsen – Peugeot Herning søger en erfaren kollega med tiltrædelse hurtigst muligt. Vi tilbyder en travl hverdag med udvikling og afvekslende opgaver, der kræver høj arbejdsmoral og evnen til at arbejde og tænke hurtigt og selvstændigt. Din faglige stolthed er i top – du sætter en ære i at kvaliteten er i orden, og du har flair for at give kunderne en god oplevelse.

Servicerådgiver søges til Peugeot Viby J

C. A. Larsen – Peugeot Viby søger en erfaren kollega med tiltrædelse hurtigst muligt. Vi tilbyder en travl hverdag med udvikling og afvekslende opgaver, der kræver høj arbejdsmoral og evnen til at arbejde og tænke hurtigt og selvstændigt. Vi tilbyder en spændende hverdag i et super bilhus hvor et professionelt team hjælper hinanden

Erfaren dansktalende diagnosetekniker søges til Nissans Tekniske Helpdesk

Vi søger lige nu en dansktalende diagnosetekniker til vores partner Nissan til at arbejde med teknisk support. Som medarbejder i vores team vejleder og coacher du rutinerede teknikere hos autoriserede autoværksteder i hele Norden med fokus på det danske marked. Supporten kan ske via elektronisk kommunikation, mail og telefon og indebærer kontakt med både forhandlere og udviklingsteam hos producenten/generalagenten.