Servicerådgiver

Volkswagen og Skoda Ringsted søger dygtig Teknisk Rådgiver / Mekaniker

Vi søger en dygtig og engageret Teknisk rådgiver / mekaniker til vores værksted - kendskab til Volkswagen produkter er en klar fordel. Hos Volkswagen og Skoda i Ringsted er nøgleordene Kvalitet og Troværdighed. Vi er en gruppe motiverede medarbejdere, som søger en ny kollega med ”den rette indstilling”. Du bliver en del af et stærkt og topprofessionelt team, som udfører alle typer af mekaniske reparationer / opgaver.

Tesla Kastrup søger teknisk stærke Service Advisors

Tesla leder efter dygtig og erfaren kunderådgiver som vil være del af et af verdens hurtigst voksende virksomheder inden for bæredygtig transport. Arbejdet som Service Advisor kræver et udpræget service-gen samt en stor teknisk interesse og indsigt. Din fornemmeste opgave vil være, at levere førsteklasses kundeservice til kunder med stor interesse og nysgerrighed. Har du en passion for biler og tidligere teknisk arbejdserfaring, så kan det være dig vi leder efter til vores serviceteam!

Er din fremtid elektrisk? Tesla Kastrup søger ny Service Manager

Tesla Service Managers are the leaders of our service teams. In this role, you will be responsible for delivering an exceptional service experience to our customers, developing team members, managing day-to-day operations, and preparing Tesla Service to meet the needs of our Model 3 customers. We hire leaders who want to run a service business and be a part of a revolutionary and unprecedented part of history here at Tesla, as we transform the way we view Service.

Er du Tesla Århus' nye Service Assistent ?

Tesla søger Serviceassistenter til arbejde med et af verdens mest innovative og progressive bilmærker. Stillingen indebærer arbejde på vores serviceværksted, hvor de vigtigste ansvarsområder er at assistere Serviceteknikere og andre medarbejdere med deres daglige opgaver. Den ideelle kandidat er en selvmotiveret holdspiller med god teknisk forståelse og en positiv attitude, der reflekteres til kunder og kollegaer.

Kan du skabe unikke kundeoplevelser - Bliv Tesla Århus' nye Service Advisor

Tesla leder efter en erfaren kunderådgiver som vil være del af et af verdens hurtigst voksende bilmærker. Arbejdet som Service Advisor kræver et udpræget service-gen samt en stor teknisk interesse og indsigt. Din fornemmeste opgave vil være at levere førsteklasses kundeservice til Teslas kunder og Service Centerets gæster. Brænder du for at levere excellente service oplevelser og har du en passion for biler og/eller teknik, så kan det være dig vi leder efter til vores serviceteam !