Salgsrådgiver

Engageret og kvalitetsbevidst salgskonsulent søges til vores salgsafdeling

Bjarne Pape Biler A/S er blandt Danmarks største Honda- og Hyundai forhandlere. Vi har travlt, og vi søger derfor en dygtig og selvstændig bilsælger til salgsafdelingen. Hos Bjarne Pape er vi indstillet på at give dig en god arbejdsplads, med god tone og ordnede forhold samt en spændende hverdag med stor indflydelse på beslutninger og tiltag.

Ford erhvervssælger til Brdr. Hosbond Erhvervscenter i Hjørring

Vi søger en erfaren og dygtig erhvervssælger til en af landsdelens nok mest attraktive stillinger, i vores Ford Erhvervscenter i Hjørring. Hvis du har erfaringen og er resultatorienteret i din indsats, så tilbyder vi Danmarks bedst sælgende varebilsprogram (markedsandel 20%), samt et distrikt fyldt med gode kunder og kundeemner (markedsandel 25%).

Salgskonsulent søges til Renault i Hillerød

Til vores bilhus i Hillerød søger vi en dygtig salgskonsulent hvor vi forhandler Renault og Dacia. Du bliver en del af vores salgsteam, hvor din opgave være dels at sælge nye Renault- og Dacia-personbiler samt brugte biler. Renault har i de senere år udmærket sig ved en konstant vækst i bilsalget, og er i dag blandt de mest populære bilmærker på markedet

Bilsælger søges til Daugaard Biler A/S i Glostrup

Vi har travlt og søger derfor en målrettet salgskonsulent til vores afdeling i Glostrup, som kan bistå med salg og leasing af nye Mazda samt brugte person- og varebiler fra bl.a. Citroën og Opel. Du bliver ansvarlig for at egne salgsbudgetter og målsætninger opnås, både ift. salgstal, indtjening og kundetilfredshed. I samarbejde med din nye erfarne kollega tager du aktiv del i salgsafdelingens opgaver.

MAX DUE A/S søger erfaren salgskonsulent til vores Køge afdeling

Vi søger en erfaren og branchekendt salgskonsulent, som aktivt skal indgå i udviklingen af vores brugtvognsafdeling i Køge. Som sælger i Køge skal du indgå i et team på 3, der deler ansvaret for salg af Fiat, Kia & brugte biler. Dit primære ansvarsområde vil være vores brugtvognsafdeling, hvor du med stor fokus på omsætningshastighed og dækningsgrad skal varetage både administrative og ad hoc opgaver.

Bilsælger søges til Due Andersen Biler A/S – Hillerød

Vi søger en bilsælger med mindst 2 års erfaring til at varetage salg af nye og brugte biler. Det er en fordel hvis du har tilknytning til lokalområdet. Du vil blive en del af et ungt salgsteam med tre øvrige medarbejdere. Due Andersen Biler A/S i Hillerød, forhandler af Mazda og Suzuki, tilbyder en spændende stilling som sælger

Salgskonsulent til Renault/Dacia søges til vores bilhus i Birkerød

Kan du sælge biler, og vil du være en del af et pålideligt og succesfuldt bilhus? ”Krogsgaard er et stort firma, men alle ved, hvem hinanden er. Du har et navn og er ikke blot et nummer. Og så er vi bare et anderledes bilhus med vores særskilte historie og store fokus på kvalitetsarbejde,” fortæller din nye kollega, Kasper Jeppesen.

Salgskonsulent til Autohuset Vestergaard på Bondovej i Odense

I Autohuset Vestergaards afdeling på Bondovej i Odense ønsker vi at tilknytte endnu en god bilsælger til vores stærke salgsteam. Kunne du tænke dig en stilling som salgskonsulent i en af Danmarks mest succesfulde bilkoncerner? Er serviceminded et ord, der beskriver dig? Brænder du for kundekontakt? Så har du muligheden for, at blive salgskonsulent hos Autohuset Vestergaard A/S på Bondovej i Odense. Vi er autoriseret forhandler af Renault, Volvo og Dacia