Salgsrådgiver

Salgsrådgivere søges til SKODA Amager

SKODA Amager søger snarest to ambitiøse og engagerede salgsrådgivere. Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.: Salg af nye SKODA samt handel med brugte biler i relation hertil og formidling af finansiering og forsikring for disse

Bilsælger søges til Ford og Mazda i Hjørring

Vi søger for snarlig tiltrædelser en dygtig sælger til vores Ford og Mazda bilhus i Hjørring. En af vores dygtige medarbejdere har valgt at søge nye udfordringer udenfor koncernen, og vi søger derfor en ny kollega til vores salgsteam. Vi forventer at du har erfaring med køb, salg og finansiering af nye og brugte biler - og kan dokumentere flotte resultater.

Salgsrådgiver søges til Volkswagen Amager

Vi søger snarest en dygtig salgsrådgiver til vores Volkswagen Personbiler salgsteam. Vil du være en del af vores professionelle salgsteam og sælge biler af absolut højeste kvalitet? Har du erfaring fra et lignende job, og lyst til at komme videre i en af bilbranchens største irksomheder? Kan du se dig selv i en fremtid som ambassadør for et af de mest innovative bilmærker i verden?

Erhvervskonsulent søges til Renault, Hillerød

Du skal have erfaring med salg af biler, og kende til grundprincipperne for varebilssalg. Området omkring Hillerød rummer mange virksomheder, og dermed et stort potentiale, som vi nu skal have opdyrket. Du skal være klar til at tage styringen, sætte dig bag rattet og drage ud for at opsøge potentielle emner og skabe salget.

Bilsælger søges til Daugaard Biler A/S

Til snarlig tiltrædelse søger vi en målrettet salgskonsulent til vores Gladsaxeafdeling, som kan bistå vores salgschef Dennis Nielsen, med salg og leasing af nye Mazda samt øvrige brugte person- og varebiler. Vi tilbyder en spændende organisation med fart over feltet og velmotiverede kollegaer. Gode muligheder for både personlig udvikling og egne ansvarsområder.