Salgskonsulent

Engageret og kvalitetsbevidst salgskonsulent søges til vores salgsafdeling

Bjarne Pape Biler A/S er blandt Danmarks største Honda- og Hyundai forhandlere. Vi har travlt, og vi søger derfor en dygtig og selvstændig bilsælger til salgsafdelingen. Hos Bjarne Pape er vi indstillet på at give dig en god arbejdsplads, med god tone og ordnede forhold samt en spændende hverdag med stor indflydelse på beslutninger og tiltag.

Vil du sælge premium biler - og er du dygtig?
Så har vi en spændende mulighed i et moderne bilhus i rivende udvikling.

Bilhuset Laursen er en moderne brugtvognsforretning, som betjener kendte og nye kunder fra et nybygget og moderne bilhus i Køge. Vi fokuserer på at betjene vores kunder med nærhed, fleksibilitet og tryghed som de bærende værdier. Vi er 18 dedikerede medarbejdere, som årligt sælger ca. 500 detailbiler og 300 engrosbiler, og servicerer mere end 2.000 biler på vores værksted.

Ford erhvervssælger til Brdr. Hosbond Erhvervscenter i Hjørring

Vi søger en erfaren og dygtig erhvervssælger til en af landsdelens nok mest attraktive stillinger, i vores Ford Erhvervscenter i Hjørring. Hvis du har erfaringen og er resultatorienteret i din indsats, så tilbyder vi Danmarks bedst sælgende varebilsprogram (markedsandel 20%), samt et distrikt fyldt med gode kunder og kundeemner (markedsandel 25%).

Salgskonsulent søges til Renault i Hillerød

Til vores bilhus i Hillerød søger vi en dygtig salgskonsulent hvor vi forhandler Renault og Dacia. Du bliver en del af vores salgsteam, hvor din opgave være dels at sælge nye Renault- og Dacia-personbiler samt brugte biler. Renault har i de senere år udmærket sig ved en konstant vækst i bilsalget, og er i dag blandt de mest populære bilmærker på markedet

Bilsælger søges til Daugaard Biler A/S i Glostrup

Vi har travlt og søger derfor en målrettet salgskonsulent til vores afdeling i Glostrup, som kan bistå med salg og leasing af nye Mazda samt brugte person- og varebiler fra bl.a. Citroën og Opel. Du bliver ansvarlig for at egne salgsbudgetter og målsætninger opnås, både ift. salgstal, indtjening og kundetilfredshed. I samarbejde med din nye erfarne kollega tager du aktiv del i salgsafdelingens opgaver.

Salgskonsulent søges til Horsens

Med reference til Salgschefen søger vi salgskonsulent, der kan indgå i vores dynamiske sælger team på 5 personer. I Horsens-afdelingen er vi i alt 30 topmotiverede medarbejdere. Hos Autohuset Vestergaard A/S er det vores vision at opnå en position som Danmarks førende leverandør og servicepartner af transportløsninger, målt på kundetilfredshed og lønsomhed. Vi er derfor passionerede og tager ansvar for, at vores kunder får en god oplevelse.

Salgsrådgiver med leasing erfaring til Sand Jensen Automobiler A/S

Er du biløkonom med erfaring indenfor bilsalg eller har du indgående kendskab til leasing fra fx. et leasingselskab, så er du kandidaten til jobbet. Med reference til salgsdirektøren får du resultatansvar for dit personlige salgsbudget. Du bliver en del af et salgsteam med erfarne kolleger og forventes, at bidrage til optimal lønsomhed, kundetilfredshed og loyalitet i forbindelse med salg og leasing af spændende high-end biler.