Salgsafdeling

Aunsbjerg Aarhus søger erfaren Bilkøbmand

Er du den rette mand, og kan du gøre en forskel for Aunsbjerg og vores kunder! Måske tid til forandring? Er du kørt lidt fast i rutinerne, eller føler du måske at du spilder dit salgs / indkøbs-talent på at ekspedere i stramme importør styrede bilkoncepter – så er et job hos Aunsbjerg Aarhus garanteret noget for dig.

Salgsrådgiver søges til Audi Aarhus

Vil du være en del af vores professionelle salgsteam og sælge biler af absolut højeste kvalitet? Med afsæt i Audi’s brede vifte af modeller, søger vi en salgsrådgiver, der kan betjene en lang række kundesegmenter og salgskanaler. Du har erfaring fra bilbranchen, og du har lyst til at blive en del af en struktureret og moderne virksomhed.

Helsingør Bilhus søger Salgskonsulent til Nissan Helsingør

Er du en topmotiveret salgsprofil? Søger du nye, spændende udfordringer? Og er du klar til, at tage ansvar for dit eget forretningsområde? Til den helt rigtige kandidat kan vi tilbyde et ansvarsfuldt job med en spændende og udviklende hverdag i et ungt og dynamisk team af medarbejdere. Du får en attraktiv, resultatorienteret aflønning med tilhørende pensionsordning, sundhedsforsikring og fri bil.

Indkøber søges til indkøb af biler

Har du erfaring, god vurderingssans og passion for biler? Så er dette job lige noget for dig! Vi søger en indkøber til vores indkøbsafdeling, som er god til at forhandle og kender bilpriserne på det danske marked. Vi er en ung virksomhed i enorm vækst, så værdier omkring hårdt arbejde, fleksibilitet og et stort drive er meget vigtigt.

Topsælger søges til Auto-Cramer A/S - Ford i Bramming

Topprofessionel sælger med potentiale til salgschef søges til vores Ford forretning i Bramming. Har du det der skal til, vil du få ansvaret for salgsafdelingen, med alt hvad det indebærer af kampagner, annoncering, indkøb, lagerstyring, privat og erhvervssalg, leasing o.s.v.

Bilsælger søges til Due Andersen Biler A/S - Hillerød

Due Andersen Biler A/S i Hillerød, forhandler af Mazda og Suzuki, tilbyder en spændende stilling som sælger. Vi søger en bilsælger med mindst 2 års erfaring til at varetage salg af nye og brugte biler til private samt tilhørende administration i samarbejde med tre øvrige medarbejdere. Det er en fordel hvis du har tilknytning til lokalområdet. Du vil blive en del af et ungt salgsteam med tre øvrige medarbejdere.