Salgsafdeling

Premium Bilrådgiver til CARS i Aarhus

Vil du være en del af et ambitiøst bilhus med fantastiske kollegaer, hvor vi sammen arbejder målrettet med at udvikle kundernes foretrukne brugtbilshus? Hos CARS – som er en del af Via Biler Gruppen – søger vi en Bilrådgiver til afdelingen for premiumbiler. Vi søger derfor en erfaren bilrådgiver, som mestrer rådgivning og salg inden for finansielle og operationelle flexleasing-former som f.eks. split- og sæsonleasing m.fl.

Europcar søger Biløkonom til Flådeafdelingen

Er du vild med både tal og biler, kan du skrue en pris og en vurdering sammen, med engagement og troværdighed og derved bidrage til, at vi fortsat leverer relevante løsninger til vores kunder? Til vores flådeafdeling, søger vi snarest muligt et vurderingstalent, der vil være en del af vores fagligt dygtige team på 6 medarbejdere. Vi er ansvarlige for at indkøbe, sælge og afgiftsbehandle alle vores udlejningskøretøjer og har base i Fredensgade i Aarhus, hvor Lars Østergaard er Flådechef.

Salgskonsulent søges til Danmarks STØRSTE Bilhus

Trives du med nye tiltag, et højt arbejdstempo og brænder du for salget? Vil du være med til, at sætte Bilernes Hus på landkortet for professionel og imødekommende rådgivning om bilkøb? Så er stillingen som salgskonsulent i brugtvognsafdelingen i Bilernes Hus, Silkeborg måske noget for dig. Bilernes Hus er en arbejdsplads med store muligheder for udvikling, og vi har nu behov for endnu en kollega til det kompetente salgsteam af brugte biler.

Salgskonsulent søges til Mercedes-Benz personbiler, Aalborg

Vi søger en ambitiøs salgskonsulent til Mercedes-Benz personbiler i vores afdeling i Aalborg. Her vil du varetage salget af både nye samt brugte Mercedes personbiler. Som en naturlig følge af Mercedes-Benz’ ændrede design- og prisstrategi, som i den grad har båret frugt, har vi rygende travlt. Vi kan tilbyde et udfordrende job, hvor du skal betjene en gedigen - og kraftigt stigende – kundeskare, der efterspørger produkterne fra et af verdens absolut stærkeste brands.

Bilsælger søges til Renault / Dacia, Kalundborg

Vi søger snarest en erfaren sælger, der sætter en ære i at give optimal kundeservice - hver gang! Hos Hans Frederiksen er nøgleordene Kvalitet & Tillid, samt dygtige og motiverede medarbejdere. Vi søger derfor en person med ”den rette indstilling”.

Salgschef med ambitioner - Nyvognssalg til Trekantområdet

Vores kunde er en succesfuld, konsolideret, progressiv og nytænkende aktør i bilbranchen, og virksomhedens kultur sætter kunder, kvalitet og service i forreste række. Du har ambitioner om at få din ”egen” forretning, og du brænder for at være leder og rollemodel for branchens bedste salgsteam. Som salgschef refererer du til direktionen, hvor du med dine ideer og input kommer helt tæt på den videre forretningsudvikling.

Unik mulighed som selvstændig i bilbranchen

MyLeaseCar ApS, som har base i Børkop nær Vejle, ønsker at tilbyde den rette kandidat en unik mulighed i form af ”tomt”, men komplet og køreklart selskab, som ejeren ikke længere har tiden til at drive. Vi søger dig, som har mod og evner til at etablere et helt nyt forretningsområde, og som kan arbejde selvstændigt og vedholdende. Du trives med at være alene på kontoret i opstarten, og er indstillet på at løn og arbejdsvilkår afspejler, at der er tale om et start-up.