Salgsafdeling

Uggerhøj Aarhus søger ERHVERVSKONSULENT

Vil du være en del af ”drømmeholdet” i Aarhus? Uggerhøj Aarhus søger en top motiveret og erfaren erhvervskonsulent til salg af Citroën erhvervsbiler. Vi tilbyder et attraktivt job i en dynamisk virksomhed, hvor vi altid er parate til at gå en ekstra mil for kunden og hvor du vil komme til at arbejde med Citroëns erhvervsprogram, som råder over et bredt og særdeles konkurrencedygtigt modelprogram.

Ambitiøs og dygtig salgschef til Aunsbjerg Aarhus A/S

Aunsbjerg koncernen har rødder helt tilbage til 1926 og er i dag blandt de større bilforhandlere i Danmark. Koncernen er en progressiv og nytænkende aktør i bilbranchen, kendt for engagerede medarbejdere der sætter kunder, kvalitet og service i forreste række. Med reference til forretningschefen får du det samlede salgsansvar for Aunsbjerg Aarhus A/S. Hovedopgaven er at sikre, at salgsafdelingen er et motiveret og effektivt team, som fokuserer på at skabe værdi og kvalitet for kunderne.

Salgsrådgiver til Volkswagen Risskov

Vil du være en del af vores professionelle salgsteam og sælge biler af absolut højeste kvalitet? I din meget udadvendte rolle rådgiver du vores kunder og sælger dem både nye og brugte biler. I dialogen med kunderne spørger du ind til deres behov og formidler den rette finansiering og forsikring. I det daglige får du et tæt samarbejde med vores reservedelsafdeling og værksted, hvorfor det er vigtigt, at du er en teamplayer.

Til vores forretning i Birkerød søger vi en ny dynamisk salgschef samt en ny dygtig salgskonsulent

Vigtigst af alt er at du brænder for at skabe og fastholde de gode relationer vi har til vores nuværende og kommende kunder. Du kan begå dig på flere niveauer. Du er struktureret og arbejder målrettet for at opnå fuldkommen tilfredse kunder og medarbejdere. Du tvivler ikke på dine egne evner – og har massiv erfaring - med hvad der er afgørende for, at kunden føler sig i yderst velkommen, værdsat og behandlet topprofessionelt.

SKODA Ballerup, søger en målrettet junior sælger eller salgs-trainee

Vi søger en frisk m/k der har lyst til en karriere indenfor bilsalg. Din baggrund er ikke vigtig. Det afgørende - er at du har sans for godt købmandsskab, samt masser af energi og flair for tal. Vi tilbyder en afvekslende hverdag med mange spændende udfordringer. Branchens bilsælgeruddannelse hos Business College Syd i Mommark (8 uger) 2 års trainee ansættelse med muligheder for fastansættelse, efterfølgende

Erhvervssælger til VW / ŠKODA i Esbjerg

Erfaren og branchekendt erhvervssælger søges til vores topprofessionelle VW/ŠKODA bilhus i Esbjerg. Du arbejder målrettet på at skabe relationer i erhvervslivet der med dit stærke salgsgen sikrer alle parter en god handel. Du tænker ”ud af boksen” når du ”sparker døre ind” og giver ikke op!

Branchekendt sælger til RENAULT - Arne Stubbe Automobiler A/S, Måløv

Vi søger til vor salgsafdeling i 3 etager i Måløv en branchekendt Renault sælger. Du kommer til at arbejde som en del af et dedikeret Renault salgsteam på 2 medarbejdere. Med vor salgschef er vi i alt 8 sælgere i Måløv afdelingen. Stillingen vil ud over salg af person- og varebiler til privat kunder også omfatte salg af brugte biler.