Salgsafdeling

Salgsrådgivere søges til SKODA Amager

SKODA Amager søger snarest to ambitiøse og engagerede salgsrådgivere. Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.: Salg af nye SKODA samt handel med brugte biler i relation hertil og formidling af finansiering og forsikring for disse

Bilsælger søges til Ford og Mazda i Hjørring

Vi søger for snarlig tiltrædelser en dygtig sælger til vores Ford og Mazda bilhus i Hjørring. En af vores dygtige medarbejdere har valgt at søge nye udfordringer udenfor koncernen, og vi søger derfor en ny kollega til vores salgsteam. Vi forventer at du har erfaring med køb, salg og finansiering af nye og brugte biler - og kan dokumentere flotte resultater.

Salgsrådgiver søges til Volkswagen Amager

Vi søger snarest en dygtig salgsrådgiver til vores Volkswagen Personbiler salgsteam. Vil du være en del af vores professionelle salgsteam og sælge biler af absolut højeste kvalitet? Har du erfaring fra et lignende job, og lyst til at komme videre i en af bilbranchens største irksomheder? Kan du se dig selv i en fremtid som ambassadør for et af de mest innovative bilmærker i verden?

Erhvervskonsulent søges til Renault, Hillerød

Du skal have erfaring med salg af biler, og kende til grundprincipperne for varebilssalg. Området omkring Hillerød rummer mange virksomheder, og dermed et stort potentiale, som vi nu skal have opdyrket. Du skal være klar til at tage styringen, sætte dig bag rattet og drage ud for at opsøge potentielle emner og skabe salget.

Bilsælger søges til Daugaard Biler A/S

Til snarlig tiltrædelse søger vi en målrettet salgskonsulent til vores Gladsaxeafdeling, som kan bistå vores salgschef Dennis Nielsen, med salg og leasing af nye Mazda samt øvrige brugte person- og varebiler. Vi tilbyder en spændende organisation med fart over feltet og velmotiverede kollegaer. Gode muligheder for både personlig udvikling og egne ansvarsområder.

Sælger søges til Auto-House Køge A/S

Auto-House Køge A/S søger en sælger til vores salgsafdeling. Stillingen er hovedsagligt salg af nye og brugte biler. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads i et arbejdsmiljø, hvor kundebetjening og vækst står højt - et job hvor du selv er med til at tage ansvar for det du laver samt god løn samt provisions-ordning

Erhvervssælger søges til Citroën i Odense

Vi bliver også Citroën-forhandler 1. februar 2018 og søger derfor endnu en erfaren erhvervssælger til erhvervsteamet hos C.A. Larsen Automobiler A/S i Odense. Du skal kunne dit kram, have fingeren på pulsen, være udadvendt og sætte kundepleje meget højt. Endvidere skal du være skarp på salg af totalløsninger med finansiering, service og opbygninger.

Salgschef søges til Citroën / Suzuki Ringe

Vi søger en resultatorienteret og visionær salgschef, der får ansvaret for at sikre en fortsat gunstig udvikling i salget af nye og brugte biler og understøtte hele CAL-koncernen. Citroën / Suzuki Ringe bliver en del af C. A. Larsen Automobiler A/S - der med bilhuse i 8 byer vest for Storebælt er blandt landets største autoforhandlere.