Reservedele / Lager

Vi søger landets bedste Reservedels-trainee

Både Volkswagen Valby og Volkswagen Glostrup søger en ny Reservedels-trainee, så hvis du er en af de absolut bedste og har stort drive – kunne det være dig, vi søger. Vi søger derfor en person, som kan se sig selv i en fremtid som ekspert inden for alle typer reservedele og tilbehør inden for Volkswagen, Fiat og Mitsubishi i Valby og Volkswagen, Audi og Renault i Glostrup.

Chef for reservedelsafdeling i Valby | Via Biler

Via Biler søger en serviceminded og proaktiv chef for vores reservedelsafdeling til vores Toyota og Ford bilhus i Valby. Som reservedelschef bliver du spillende træner for et stærkt hold – et hold, som sætter en ære i at give vores kunder den bedst tænkelig service. Dine arbejdsopgaver spænder lige fra betjening og servicering af vores kunder – både personligt og telefonisk - til indkøb af reservedele, lagerstyrering samt personaleansvarlig for to reservedels-ekspedienter.

Tesla Århus søger erfaren Parts Advisor

Tesla i Århus leder efter en ivrig og erfaren Parts Advisor, som kunne tænke sig at arbejde med et af verdens mest progressive bilmærker. Som Parts Advisor vil du konstant være i kontakt med kunder, hvilket kræver, at du har en grundlæggende forståelse for teknisk support. Logistik er også en vigtig del af jobbet, så vi forventer at du har gode organiseringsevner og er detaljeorienteret. Du vil arbejde på vores lokale Service Center, men rejse kan forekomme efter behov.

Kundemodtager med stort smil og brede skuldre søges

Vores firma er i rivende udvikling og eftermarkedsafdelingen står foran en masse spændende forandringer. Vi har med et kvalitetsprodukt at gøre, vi har kunderne, beliggenheden, personalet og faciliteterne. Til at hjælpe os med, at sikre successen fortsætter, søger vi derfor en branche m/k med kundetække og helst med reservedelsbaggrund.