Pladeværksted

Volkswagen Valby A/S søger plade- og karrosserismede

Vi er forsat i rivende udvikling og søger derfor 2 dygtige pladesmede. Vores kommende medarbejdere vil blive del af Car Holding Gruppen, der består af Autohuset Glostrup, Autohuset Glostrup-Valby, Autohuset Ringsted, Volkswagen Frederikssund samt Kronborg Auto i Helsingør.

Pladesmed søges til Peugeot Rødovre

Bo Kjeldsmark Automobiler A/S Peugeot Rødovre er i forsat udvikling, og søger derfor en Pladesmed. Vores nye kollega skal kunne lide, at have travlt og kunne håndtere og præcisere høj arbejdsmoral. Derfor er det vigtigt, at vores nye kollega tænker og arbejder effektiv og selvstændigt. Vi er en af Danmarks største Peugeot forhandlere, og sætter kvalitet i alt vi gør.

Pladesmed søges til Bilhuset Præstø

Vi har travlt og søger derfor en pladesmed. Vi tilbyder en udfordrende stilling med stor frihed - Et godt team med gode kollegaer - Løn efter kvalifikationer samt pension og sundhedsforsikring.

Pladesmed søges til Bjarne Nielsen A/S, Birkerød

Til vores skadecenter i Birkerød søger vi en dygtig pladesmed, som kunne tænke sig at blive en del af vores stærke eftermarkedsteam. I Birkerød er vi autoriseret forhandler af Ford og Kia samt autoriseret serviceværksted for Mazda. Vores skadecenter håndterer de nævnte bilmærker såvel som andre bilmærker.

Pladesmed til Volkswagen Frederikssund
-en del af CarHolding Gruppen

Vi søger en talentfuld og ansvarsbevidst pladesmed til vores pladeværksted i Frederikssund. Vi er aut. Volkswagen værksted, og arbejder primært med dette samt vores søstermærker. Derfor vil det være en fordel at du kender til Volkswagen eller et af vores søskende mærker, men dette er ikke et krav. Du vil komme til at indgå i et team af professionelle og kompetente medarbejdere, som du i fællesskab med, skal medvirke til at udvikle og vedligeholde vores gode samarbejde med kunder.

Erfaren pladesmed søges til P. Christensen i Kolding

Vi har travlt og masser af spændende opgaver i karosseriafdelingen hos P. Christensen. Derfor søger vi omgående en erfaren pladesmed. Vi er en af landets ældste, største og mest innovative bilforhandlere. Vi har fire Mercedes-Benz afdelinger i Region Syddanmark og repræsenterer anerkendte mærker som Mercedes-Benz og Peugeot.