Pladeværksted

Pladesmed søges til Via Biler, Valby

Vi leder efter en dygtig og kompetent pladesmed med gå-på-mod og hænderne skruet rigtigt på til vores Renault & Dacia-afdeling i Valby. Du vil blive en del af et engageret og hårdtarbejdende hold, der sætter kundetilfredshed og det gode arbejdsmiljø højt på dagsordenen. Dine arbejdsopgaver vil dække hele spektret på et pladeværksted.

Pladesmed søges til Hans Frederiksen A/S Kalundborg

Hos Hans Frederiksen A/S er nøgleordene Kvalitet & Tillid, samt dygtige og motiverede medarbejdere. Vi søger derfor en pladesmed med ”den rette indstilling”, så selvom du er nyudlært eller ”det grå guld”, vil vi stadig meget gerne høre fra dig!

Skadeschef søges til Nellemann Roskilde

Hos Nellemann Roskilde har vi travlt på pladeværkstedet og en klar værkstedsstrategi på skadearbejde. Derfor søger vi nu en dygtig og serviceminded skadescenterchef, der har lysten og evnen til at betjene de mange kunder i vores skadescenter. I tæt samarbejde med det eksisterende pladeteam, vil du skulle udvikle den fremtidige forretning med de brands som vi repræsenterer i form af Volvo, KIA, Ford, Fiat og Fiat Professional.

Peugeot og Citroën i Middelfart søger dygtig pladesmed

Vi er et familieejet bilhus der forhandler Peugeot, Citroen samt brugte biler. Derudover har vi autoværksted og skadeværksted. Hos Autoforum Middelfart har vi brug for en erfaren pladesmed med tiltrædelse hurtigst muligt. Vi tilbyder en travl hverdag med afvekslende opgaver, der kræver høj arbejdsmoral og evnen til, at arbejde og tænke hurtigt og selvstændigt.