Mekaniker / Tekniker

Mekaniker søges til Nellemann Valby

Dine primære arbejdsopgaver bliver bl.a. service og vedligeholdelse af Kia personbiler - Avanceret fejlsøgning og reparation af Kia personbiler - Sikre en effektiv arbejdsgang på udførte opgaver samt sommer/Vinterhjuls skift

Vi har forrygende travlt hos BMC Auto A/S i Horsens og søger derfor en dygtig auto-mekaniker

Vi forventer, at du er indstillet på at arbejde et sted, hvor der sker noget hele tiden. Vi oplever en meget stor vækst på værkstedet og der er travlt året rundt. Du må gerne være ny-udlært og også gerne have erfaring med flere forskellige bilmærker. Hvis du er den rigtige mand, har du fast arbejde hos os i mange år fremover.

Service-teknikere søges til Tesla Service Center Aarhus

Tesla fortsætter med at vokse og søger flere dygtige Service-teknikere til vores Service Center i Århus. Som Servicetekniker hos Tesla har man en betydelig grad af kundeinteraktion og derfor kræver det gode kommunikationsevner når vi skal yde en førsteklasses service oplevelse.

Peugeot og Citroën Middelfart søger Mekaniker / Tekniker

Vi er et familieejet bilhus der forhandler Peugeot, Citroen samt brugte biler. Derudover har vi autoværksted og skadeværksted. Hos Autoforum Middelfart har vi brug for en erfaren tekniker/mekaniker med tiltrædelse hurtigst muligt. Vi tilbyder en travl hverdag med afvekslende opgaver, der kræver høj arbejdsmoral og evnen til at arbejde og tænke hurtigt og selvstændigt.

Automekaniker søges til Engstrøm Biler, Glostrup

Vi har rigtigt travlt på vores værksted og søger for snarlig tiltrædelse en erfaren, dygtig og positiv automekaniker til Glostrup.