Mekaniker / Tekniker

Erfaren varevognsmekaniker søges til Hillerød-afdelingen

Vi sælger rigtig mange varebiler fra Toyota, Fiat og Iveco. Derfor har vi brug for flere kollegaer i Hillerød. Det er primært på Iveco Daily og Fiat, hvor vi kunne bruge flere erfarne folk. Har du erfaring med disse mærker eller en stor lyst til at lære, så bliv vores nye varevognsmekaniker. På værkstedet i Hillerød får du 20 gode kollegaer, som står klar til at tage imod dig.

Volkswagen og Skoda Ringsted søger dygtig Teknisk Rådgiver / Mekaniker

Vi søger en dygtig og engageret Teknisk rådgiver / mekaniker til vores værksted - kendskab til Volkswagen produkter er en klar fordel. Hos Volkswagen og Skoda i Ringsted er nøgleordene Kvalitet og Troværdighed. Vi er en gruppe motiverede medarbejdere, som søger en ny kollega med ”den rette indstilling”. Du bliver en del af et stærkt og topprofessionelt team, som udfører alle typer af mekaniske reparationer / opgaver.

Mekaniker / tekniker søges til Hyundai Vejle

For snarlig tiltrædelse søger vi en dygtig og erfaren mekaniker / tekniker der har lyst til, at være en del af vores engagerede værkstedsteam. Arbejdsopgaverne består primært af service- og reparationsarbejde på nyere Hyundai biler.

Mekaniker søges til KIA - Mørch Automobiler A/S

Vi søger en dygtig og erfaren mekaniker der har lyst til at blive en del af vores moderne værksted. Arbejdsopgaverne er meget varierende bl.a. indenfor områder af personbiler/varebiler.

Mekaniker søges til Citroën / Suzuki Ringe

Vi starter som Citroën- og Suzuki forhandler i Ringe 1. februar 2018 og søger derfor en dygtig og Mekaniker til en travl og spændende hverdag. Vi forventer, at du har en høj arbejdsmoral og brænder for at levere en god kvalitet.