Kunderådgiver

Værkfører søges til Bilgo i Køge A/S

Bilgo i Køge A/S søger en ansvarsfuld og serviceminded værkfører til vores eftermarkedsafdeling. Du vil til dagligt referere til værkstedschefen. Du vil indgå i et team af dygtige værkførere, reservedelsmedarbejdere og mekanikere, og dermed være med til at sikre kvalitet, service og effektivitet, så det modsvarer vores kunders høje forventninger samt matcher vores gode brands: Renault, Dacia og Hyundai.

Til vores forretning i Birkerød søger vi en ny dynamisk salgschef samt en ny dygtig salgskonsulent

Vigtigst af alt er at du brænder for at skabe og fastholde de gode relationer vi har til vores nuværende og kommende kunder. Du kan begå dig på flere niveauer. Du er struktureret og arbejder målrettet for at opnå fuldkommen tilfredse kunder og medarbejdere. Du tvivler ikke på dine egne evner – og har massiv erfaring - med hvad der er afgørende for, at kunden føler sig i yderst velkommen, værdsat og behandlet topprofessionelt.

Servicerådgiver søges til Peugeot Herning – C. A. Larsen Automobiler A/S

C. A. Larsen – Peugeot Herning søger en erfaren kollega med tiltrædelse hurtigst muligt. Vi tilbyder en travl hverdag med udvikling og afvekslende opgaver, der kræver høj arbejdsmoral og evnen til at arbejde og tænke hurtigt og selvstændigt. Din faglige stolthed er i top – du sætter en ære i at kvaliteten er i orden, og du har flair for at give kunderne en god oplevelse.

Servicerådgiver søges til Peugeot Viby J

C. A. Larsen – Peugeot Viby søger en erfaren kollega med tiltrædelse hurtigst muligt. Vi tilbyder en travl hverdag med udvikling og afvekslende opgaver, der kræver høj arbejdsmoral og evnen til at arbejde og tænke hurtigt og selvstændigt. Vi tilbyder en spændende hverdag i et super bilhus hvor et professionelt team hjælper hinanden