Kunderådgiver

Engageret og kvalitetsbevidst salgskonsulent søges til vores salgsafdeling

Bjarne Pape Biler A/S er blandt Danmarks største Honda- og Hyundai forhandlere. Vi har travlt, og vi søger derfor en dygtig og selvstændig bilsælger til salgsafdelingen. Hos Bjarne Pape er vi indstillet på at give dig en god arbejdsplads, med god tone og ordnede forhold samt en spændende hverdag med stor indflydelse på beslutninger og tiltag.

Vil du sælge premium biler - og er du dygtig?
Så har vi en spændende mulighed i et moderne bilhus i rivende udvikling.

Bilhuset Laursen er en moderne brugtvognsforretning, som betjener kendte og nye kunder fra et nybygget og moderne bilhus i Køge. Vi fokuserer på at betjene vores kunder med nærhed, fleksibilitet og tryghed som de bærende værdier. Vi er 18 dedikerede medarbejdere, som årligt sælger ca. 500 detailbiler og 300 engrosbiler, og servicerer mere end 2.000 biler på vores værksted.

Salgskonsulent søges til Horsens

Med reference til Salgschefen søger vi salgskonsulent, der kan indgå i vores dynamiske sælger team på 5 personer. I Horsens-afdelingen er vi i alt 30 topmotiverede medarbejdere. Hos Autohuset Vestergaard A/S er det vores vision at opnå en position som Danmarks førende leverandør og servicepartner af transportløsninger, målt på kundetilfredshed og lønsomhed. Vi er derfor passionerede og tager ansvar for, at vores kunder får en god oplevelse.

MAX DUE A/S søger erfaren salgskonsulent til vores Køge afdeling

Vi søger en erfaren og branchekendt salgskonsulent, som aktivt skal indgå i udviklingen af vores brugtvognsafdeling i Køge. Som sælger i Køge skal du indgå i et team på 3, der deler ansvaret for salg af Fiat, Kia & brugte biler. Dit primære ansvarsområde vil være vores brugtvognsafdeling, hvor du med stor fokus på omsætningshastighed og dækningsgrad skal varetage både administrative og ad hoc opgaver.

Bilsælger søges til Due Andersen Biler A/S – Hillerød

Vi søger en bilsælger med mindst 2 års erfaring til at varetage salg af nye og brugte biler. Det er en fordel hvis du har tilknytning til lokalområdet. Du vil blive en del af et ungt salgsteam med tre øvrige medarbejdere. Due Andersen Biler A/S i Hillerød, forhandler af Mazda og Suzuki, tilbyder en spændende stilling som sælger

Salgskonsulent til Renault/Dacia søges til vores bilhus i Birkerød

Kan du sælge biler, og vil du være en del af et pålideligt og succesfuldt bilhus? ”Krogsgaard er et stort firma, men alle ved, hvem hinanden er. Du har et navn og er ikke blot et nummer. Og så er vi bare et anderledes bilhus med vores særskilte historie og store fokus på kvalitetsarbejde,” fortæller din nye kollega, Kasper Jeppesen.

Salgskonsulent til Autohuset Vestergaard på Bondovej i Odense

I Autohuset Vestergaards afdeling på Bondovej i Odense ønsker vi at tilknytte endnu en god bilsælger til vores stærke salgsteam. Kunne du tænke dig en stilling som salgskonsulent i en af Danmarks mest succesfulde bilkoncerner? Er serviceminded et ord, der beskriver dig? Brænder du for kundekontakt? Så har du muligheden for, at blive salgskonsulent hos Autohuset Vestergaard A/S på Bondovej i Odense. Vi er autoriseret forhandler af Renault, Volvo og Dacia

Kunderådgiver søges til Arne Stubbe Automobiler A/S

I vores Renault-afdeling søger vi til mekanisk værksted en branchekendt kunderådgiver som skal indgå i teamet af passionerede Renault medarbejdere. Stillingen er en fuldtidsstilling og eftersom vi har aftenåbent mandag til torsdag må der på beregnes aftenarbejde ca. hver 6. uge.